cb@cb.lv | Tallinas iela 30
Kalnciema iela 116, Rīga
viesnīca atrodas jūras krastā

GRIEĶIJA: PELOPONESA, PAVLINA BEACH 4★

Meklēju izdevīgākos piedāvājumus.
Lūdzu uzgaidiet līdz 30 sekundēm!
Pieejamie datumi un cenas
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃
⁃⁃⁃  Rezervēt
Cenā ir iekļauts tiešais lidojums Rīga – Arakasa 20kg nododamā bagāža un 8 kg rokas bagāža, aizvešana uz viesnīcu, viesnīcas numurs (reģistrēšanās pēc 14:00, izrakstīšanās līdz 10:00 vai 12:00), aizvešana uz lidostu un lidojums Arakasa - Rīga. Papildus viesnīcā jāapmaksā tūrisma nodoklis 1,5€ līdz 10€ par numuru/diennaktī.

PAVLINA BEACH 4★

viesnīca atrodas jūras krastā
Ļoti labi 8.6/10
Viesnīca ar ļoti labām atsauksmēm no klientiem.

Komentārs: mājīga kompakta viesnīca, uzcelta uz pacēluma, virs kristāldzidrajiem pludmales ūdeņiem. 4 km no viesnīcas atrodas pilsētiņa Kato-Ahaija, kur var atrast lielveikalus, tavernas un kafejnīcas. Viesnīcā ir vienkārša numuru izvēle. Rekomendējam ekonomiskai, mierīgai atpūtai un individuālajiem ceļotājiem.

Atrašanās vieta:
atrodas ciematā Niforeika, 4 km no pilsētas Kato-Ahaija, 11 no starptautiskās lidostas Araksosa, 27 km no pilsētas Patras. Autobusa pieturvieta atrodas 1,5 km no viesnīcas.

Viesnīca: viesnīca uzbūvēta 1992. gadā, pēdējā renovācija veikta 2014.-2015. gadā. Viesnīca sastāv no galvenās ēkas un 3 papildus ēkām. Numuru kopējais skaits – 93.

Pludmale: atpūtas krēsli un saulessargi pludmalē par papildus samaksu; atklāta krasta līnija; smilšu-oļu pludmale (starp viesnīcu un pludmali ir šaura ieliņa, ieeja pludmalē ir pa kāpnēm); ieeja jūrā: smilšaina-oļaina.

Standarta istaba ar skatu uz kalniem (skats uz kalniem, gulta – 2 vienvietīgās vai divvietīgā gulta, papildus – vienvietīgā saliekamā gulta, maksimāli var izmitināt 3+1 cilvēkus, numura platība – 21 kv.m).

Standarta numurs SV (skats uz jūru, gulta – 2 vienvietīgās vai divvietīgā gulta, papildus – vienvietīgā saliekamā gulta, maksimāli var izmitināt 3+1 cilvēkus, numura platība – 21 kv.m).

Numurā: telefons; fēns (pēc pieprasījuma); neliels ledusskapis; veļas nomaiņa: 2 reizes nedēļā; balkons vai terase; internets: WiFi; dvieļu nomaiņa: 2 reizes nedēļā; numura tīrīšana: 6 reizes nedēļā; gaisa kondicionētājs: individuālais; televizors; vanna vai duša; grīda: keramiskās flīzes

Teritorijā: 1 baseins (saldūdens); interneta klubs; dvieļi pie baseina; seifs; autostāvvieta; veikali; WiFi; 1 restorāns; taverna; ārsts (pēc pieprasījuma); veļas mazgātavas pakalpojumi; bagāžas uzglabāšanas telpa; atpūtas krēsli un saulessargi pie baseina; 1 bārs; TV zāle 

Bērniem: spēļu laukums (nožogots, pārklājums – zāle).

Mazuļiem no 8 mēnešiem līdz 3 gadiem: bērnu gultiņa (pēc pieprasījuma); bērnu krēsliņi restorānā; pudelītes sildītājs (pēc pieprasījuma).

Sports un izklaide: galda teniss; velosipēdu noma (par papildus samaksu); vakara šovi (grieķu vakars, 1 reizi nedēļā); basketbols; biljards (par papildus samaksu); ūdens sporta veidi (par papildus samaksu); volejbols; masāža (par papildus samaksu); tenisa korts (par papildus samaksu).

Ēdināšana: Viss iekļauts 

Viesnīca pieņem šādas kredītkartes: Visa, MasterCard, Maestro. 

Bankomāts: 4 km attālumā no viesnīcas (Kato-Ahaija pilsētā).

Viesnīcā nevar izmitināt dzīvniekus!

Vakara izklaides: pilsētā Kato-Axaija (4 km).

Atsauksmes

Viesnīcas apraksts ir sagatavots izmantojot viesnīcas publicēto informāciju. Brīdinām, ka aprakstos un attēlos ir iespējamas nepilnības, daļa no aprakstā minētajiem viesnīcas pakalpojumiem tiek sniegti tikai aktīvajā tūrisma sezonā. 

Ja neatradāt savu ceļojumu, lūdzu, rakstiet mums - piemeklēsim īsto!

Tālrunis *