cb@cb.lv | Tallinas iela 30
Kalnciema iela 116, Rīga

TENERIFE, GF NOELIA 3★

Meklēju izdevīgākos piedāvājumus.
Lūdzu uzgaidiet līdz 30 sekundēm!
Pieejamie datumi un cenas
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃
⁃⁃⁃  Rezervēt
Cenā ir iekļauts: tiešais lidojums Rīga-Tenerife a/k AirBaltic, lidostu nodokļi, bagāža 20kg, aizvešana uz viesnīcu, viesnīcas numurs (reģistrēšanās pēc 14:00, izrakstīšanās līdz 10:00 vai 12:00), aizvešana uz lidostu, lidojums Tenerife-Rīga. Papildus izmaksas: veselības apdrošināšana.

GF NOELIA 3★

Ekonom. 7.9/10
Ekonomiskās klases viesnīca ar VIDUVĒJU novērtējumu klientu vērtējumā. Šādu viesnīcu iesakām izvēlēties TIKAI gadījumā, ja numuriņa, viesnīcas un ēdināšanas KVALITĀTE NAV SVARĪGA.
Viesnīcas numuri noformēti siltos toņos un aprīkoti ar visu nepieciešamo komfortablai atpūtai, tajos ir: mēbelēts balkons, kondicionētājs, TV, virtuves bloks. Restorāna piedāvājums ir daudzveidīgs: nobaudāmi spāņu nacionālās, Kanāriju salu tradicionālās un internacionālās virtuves ēdieni. Savukārt uz viesnīcas jumta terases – klusumā, saulesstaros, kopā ar iesākto grāmatu baudāms miers vai arī pelde baseinā un lielisks apceri raisošs skats uz diženo Teides vulkānu un Atlantijas okeāna bezgalīgajiem plašumiem. Noteikti jāatzīmē, ka viesnīca atrodas netālu no visiem Puerto de la Krusas reģiona tūrisma un kultūras objektiem, starp kuriem visupirms pieminams lieliskais tematiskais “Loro Parque” (10 min. pastaigas attālumā), kā arī brīnišķīgā Kanāriju salās dzimušā arhitekta Cēzara Manrikes projektētais un veidotais “Lago Martianez” mākslīgo ezeru komplekss. Viesnīcas komplekss būs piemērots visu vecumu un kategoriju tūristiem.

Atrašanās vieta:
atrodas 40,7 km no Tenerifes dienvidu lidostas, populārās tūrisma pilsētas Puerto de la Krusas pašā centrā, 300 m no melno smilšu pludmales (Playa Jardin). Blakus viesnīcai un netālu no tās daudz veikalu, restorānu, atpūtas un izklaides objektu.

Viesnīca:
Uzcelta 1957. gadā, renovēta 2005. gadā.
Kopā: 106 numuri:
Studio (28-32 m2, maks. 2+2 cilv.).

Numuru tipi
Studio

Numurā
pirts piederumi
plīts (elektriskā)
televizors: ir
vanna
seifs: numurā, maksas pakalpojums
fēns: ir
ledusskapis
kondicionētājs: ir
telefons
balkons
minivirtuve

Teritorija
konferenču zāles: 1
Wi-Fi ir (sabiedriskajās zonās)
veļas mazgātava maksas pakalpojums
saulessargi, atpūtas krēsli pie baseina: bez maksas
autonoma
baseini: 1 (atklātais)
sauļošanās terase
ārsta izsaukums
restorāni: 1
bāri: 1
TV zāle

Izklaide un sports
masāža maksas pakalpojums
biljards maksas pakalpojums
golfa laukums (3 km rādiusā)
velonoma maksas pakalpojums

Ēdināšana
RO
HB
FB
AI
BB

Kontakti
gfhoteles.com/
Tālr.: +34922384211

Atsauksmes

Viesnīcas apraksts ir sagatavots izmantojot viesnīcas publicēto informāciju. Brīdinām, ka aprakstos un attēlos ir iespējamas nepilnības, daļa no aprakstā minētajiem viesnīcas pakalpojumiem tiek sniegti tikai aktīvajā tūrisma sezonā. 

Ja neatradāt savu ceļojumu, lūdzu, rakstiet mums - piemeklēsim īsto!

Tālrunis *