cb@cb.lv | Tallinas iela 30
Kalnciema iela 116, Rīga

SLĒPOŠANA GRUZIJĀ, Marco Polo Hotel 4★

Meklēju izdevīgākos piedāvājumus.
Lūdzu uzgaidiet līdz 30 sekundēm!
Pieejamie datumi un cenas
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃
⁃⁃⁃  Rezervēt
Cenā ir iekļauts lidojums Rīga – Tbilisi, bagāžas pārvadāšana 20kg, viesnīca ar norādīto ēdināšanu un lidojums Tbilisi - Rīga. Transfērs lidosta-viesnīca un viesnīca-lidosta NAV iekļauts cenā, transfēra cena no 84€/pers. turp/atpakaļ. Slēpju pārvadāšana NAV iekļauta cenā - 80€/kompl. Izlidošana ir vēlā svētdienas vakarā, atgriešanās Rīgā - pirmdien no rīta!

Marco Polo Hotel 4★

Atrašanās vieta: Slēpošana Gruzijā

Saviem viesiem «Gudaurī Marko Polo» ir radījis mājīgus numurus, kas ļauj pilnā apmērā izbaudīt atpūtu viesnīcā ar komfortu un ērtību visai ģimenei. Pateicoties ērtai un izdevīgai atrašanās vietai «Gudaurī Marko Polo» slēpošanas un snovborda nogāzes gaida Jūs praktiski dažu soļu attālumā no viesnīcas! Mēs izturamies ar cieņu pret mūsu viesu laiku un tāpēc esam parūpējušies par to, lai ceļš uz slēpošanas trasēm aizņemtu tikai dažas minūtes!


Šī viesnīca ir izvietota Gudarī slēpošanas kūrortā. Tbilisī starptautiska lidosta atrodas 140 кm no viesnīcas. Pateicoties ērtai un izdevīgai atrašanās vietai «Gudauri Marko Polo» slēpošanas un snovborda nogāzes gaida Jūs praktiski dažu soļu attālumā no viesnīcas! Mēs izturamies ar cieņu pret mūsu viesu laiku un tāpēc esam parūpējušies par to, lai ceļš uz slēpošanas trassēm aizņemtu tikai dažas minūtes! Viesnīca atrodas Gudarī centrā 40m attālumā no centrālā pacēlāja.


Restorāns un bāri:



Viesnīcas pakalpojumi
Autostāvvieta
Baseins
Internets
Konferenču zāle
Masāža
Apkalpošana numuros
Sauna
Seifs
SPA
Ķīmiskā tīrītava

Bērniem
Bērnu klubs

Bāri un restorāni
Bārs
Restorāns

Sports
Galda teniss

Papildus informācija
Kredītkartes
Izmitināšana ar dzīvniekiem aizliegta

Atsauksmes

Viesnīcas apraksts ir sagatavots izmantojot viesnīcas publicēto informāciju. Brīdinām, ka aprakstos un attēlos ir iespējamas nepilnības, daļa no aprakstā minētajiem viesnīcas pakalpojumiem tiek sniegti tikai aktīvajā tūrisma sezonā. 

Ja neatradāt savu ceļojumu, lūdzu, rakstiet mums - piemeklēsim īsto!

Tālrunis *