cb@cb.lv | ул. Таллинас 30
ул. Калнциема 116, Рига
Отель расположен на побережье

ЕГИПЕТ: МАРСА АЛАМ, RADISSON BLU RESORT 5★

Meklēju izdevīgākos piedāvājumus.
Lūdzu uzgaidiet līdz 30 sekundēm!
Pieejamie datumi un cenas
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃
⁃⁃⁃  Rezervēt
В стоимость включено: полет Рига - Марса Алам (Hurgada), багаж 20 кг, встреча в аэропорту, трансфер в отель, отель с указанным питанием, трансфер в аэропорт, полет Марса Алам (Hurgada) - Рига, аэропортовые налоги. Дополнительно оплачивается виза в Египет 25$. Негражданам в посольстве необходимо оформить визу за 3 недели до путешествмя - 75€!

RADISSON BLU RESORT 5★

Отель расположен на побережье
Рассположение: ЕГИПЕТ: Марса Алам
Komfortabla viesnīca, kas atrodas plašā dārzā ar eksotiskām palmām un zaļiem zālājiem. Dārza teritorijā atrodas arī baseini: 1 "infinity" tipa, baseins bērniem un "slinkā upe". Viesnīca ir veidota tipiskā nūbiešu stilā ar zemām ēkām no smilšakmens. Viesiem ir pieejama privāta pludmale ar platformu - lieliska vieta ne tikai pilnīgai atpūtai, bet arī niršanai un snorkelēšanai. Labi sagatavota sporta un izklaides programma rosina veikt aktivitātes atpūtas laikā. Viesiem ir pieejami vairāki restorāni un bāri.

Atrašanās vieta:

apm. 5 km no El Kuseiras vecās centra daļas; apm. 70 km no Marsa Alam lidostas.

Pludmale:

viesnīca, smilšu un grants, garumā apm. 800 m, lēzena, brīžiem akmeņaina piekļuve jūrai, ieteicams valkāt aizsargapavus, platforma, tieši pie viesnīcas (līdz 300 m atkarībā no apmešanās vietas), var aiziet pa viesnīcas teritoriju, bezmaksas saulessargi, zviļņi, matrači un dvieļi; uz bāru attiecas formula "viss iekļauts” (All Inclusive).

Viesnīca:

piecu zvaigžņu, stilīga, celta 2005. gadā, 250 numuri, vairāk nekā desmit ēkas, līdz 2 stāviem, plašs vestibils, diennakts reģistratūra, galvenais restorāns Sherazade - zviedru galds, ko apkalpo viesmīļi, internacionālā virtuve, paredzēti bērnu krēsli un ēdienkarte bērniem, restorāni à la carte: Olivos - Vidusjūras virtuve, Mosaic - austrumu virtuve, Gazebo - internacionālā virtuve, nepieciešama iepriekšēja rezervēšana, bāri: Dolphin uzkodu bārs, Zar vestibilā, "swim-up” bārs, bārs pludmalē, ūdenspīpe; valūtas maiņas punkts, autostāvvieta, veikali; konferenču zāle 200 cilvēkiem, terase ar skatu uz jūru un baseinu, dārzs, bezmaksas bezvadu internets publiskās vietās; diennakts apkalpošana numurā, ārsts pēc izsaukuma, auto noma ar vadītāju; ērtības invalīdiem; tiek pieņemtas šādas kredītkartes: Visa, MasterCard, American Express, Diners Club.

Numurs:

standarta: 2-vietīgs (var novietot papildus 1 vai 2 guļamvietas), apm. 32 m², moderns un labi uzturēts, individuāli regulējams gaisa kondicionieris, vannas istaba (vanna vai duša, tualete; fēns), satelīta TV, telefons, seifs, mini bārs (par atsevišķu samaksu); bezmaksas gultiņa bērnam līdz 2 gadu vecumam, rezervējot pirms ierašanās; balkons vai terase (galds un krēsli); ģimenes: 2-vietīgs (var novietot papildus 1, 2 vai 3 guļamvietas), apm. 64 m², 2 istabas, kas atdalītas ar durvīm, 2 vannas istabas; standarta numurs ar skatu uz jūru un ģimenes numurs pēc pasūtījuma, par papildu samaksu.

Sports un izklaide:

2 baseini, tai skaitā 1 "infinity” tipa, saldūdens, neregulāras formas, kopā apm. 1120 m², dziļums 1,6 m, baseins bērniem, saldūdens, apm. 100 m², dziļums 0,5 m, pie baseiniem bezmaksas saulessargi, zviļņi un matrači, dvieļi pret ķīlu; tenisa korts (apgaismojums par atsevišķu samaksu), pludmales volejbols, pludmales futbols, izjādes ar zirgiem un kamieļiem, galda teniss, šahs, trenažieru zāle; rotaļu laukums un telpa bērniem, mini klubs (4-12 gadi), amfiteātris, izklaides pieaugušajiem un bērniem; par atsevišķu samaksu: biljards, kvadracikli, ūdens sporta veidi pludmalē; Wellness centrs: sauna, džakuzi, tvaika pirts, masāžas telpas.
Описание отеля подготовлено на основании опубликованной информации отелем. Предупреждаем, что в описании и в иллюстрациях возможны недостатки, часть из указанных в описании гостиничных услуг предоставляется только во время активного туристического сезона.

Если не нашли свое путешествие, пожалуйста, пишите нам- подберем подходящее!

Номер телефона: *