cb@cb.lv | Tallinas iela 30
Kalnciema iela 116, Rīga

TUNISIJA, LELLA BAYA & THALASSO 4★-_

Meklēju izdevīgākos piedāvājumus.
Lūdzu uzgaidiet līdz 30 sekundēm!
Pieejamie datumi un cenas
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃
⁃⁃⁃  Rezervēt
Cenā ir iekļauts: lidojums Rīga-Enfidha, lidostu nodokļi, bagāža 20kg, aizvešana uz viesnīcu, viesnīcas numurs (reģistrēšanās pēc 14:00, izrakstīšanās līdz 10:00 vai 12:00), aizvešana uz lidostu, lidojums Enfidha-Rīga vai Džerba-Rīga. NEPILSOŅI var ceļot bez vīzas, tikai pērkot komplekso ceļojumu (lidojums un viesnīca). Papildus viesnīcā jāapmaksā tūrisma nodoklis 1 līdz 3 TND par personu/diennaktī.

LELLA BAYA & THALASSO 4★-_

Atrašanās vieta: Tunisija, Yasmine Hammamet
ATRAŠANĀS VIETA
Pludmale: 150 m, Golfa laukums: 10000 m

INFRASTRUKTŪRA
Viesnīca tika uzcelta 2002. gadā. Viesu rīcībā ir 247 numuri. Reģistratūra atrodas vestibilā. Lifts jūs nogādās augšējos stāvos. Ir seifs un valūtas maiņas punkts. Wi-Fi sabiedriskās vietās (bezmaksas) nodrošinās viesus ar jaunāko informāciju. Labas virtuves cienītājus gaida restorāns, kafejnīca un bārs. Ir lielveikals, kā arī citi veikali. Jūs varat lieliski pavadīt laiku viesnīcas parkā vai pastaigāties ar bērniem rotaļu laukumā. Ir atvērts avīžu kiosks, TV istaba un spēļu istaba. Viesiem ir pieejama autostāvvieta. Bērnu pieskatīšana, automašīnu noma, medicīnas pakalpojumi, apkalpošana numurā, modināšanas pakalpojums, veļas mazgātava un frizētava ļaus jums patiesi atpūsties.

ISTABAS
Numuros ir gaisa kondicionētājs, centrālā apkure un privāta vannas istaba. Jūs varat apbrīnot apkārtni no sava balkona (pieejams lielākajā daļā numuru). Brīnišķīgs skats uz jūru. Divguļamā gulta ļaus jums patiešām gulēt. Pēc pieprasījuma var tikt nodrošinātas bērnu gultiņas un papildu gultas. Ir mini bārs, par papildmaksu var izmantot seifu. Papildu ērtību klāstā ietilpst ledusskapis un neliels ledusskapis. Interneta piekļuve, telefons, TV un WiFi (bez maksas) ir ērtības, kas atbilst visiem mūsdienu viesnīcas standartiem. Vannas istabās ir duša un vanna. Fēns piešķirs mājas komforta sajūtu. Vecāki ar bērniem novērtēs ģimenes istabu plānojumu un komfortu.

SPORTS UN IZKLAIDE
Āra baseins ir lieliski piemērots atpūtai un regulārai vingrošanai. Sauļošanās terase ar ērtiem sauļošanās krēsliem un saulessargiem aicina gozēties saulē. Tajā ir fitnesa studija, galda teniss un aerobikas kurss. Spa procedūras, sauna, tvaika pirts, hammam, skaistumkopšanas salons, masāžas un talasoterapija labsajūtas centrā. Viesiem tiek organizētas dažādas brīvā laika aktivitātes, t.sk animācijas programma, dzīvā mūzika, diskotēka, bērnu klubs un nakts klubs. Autortiesības GIATA 2004–2020. Daudzvalodu, nodrošina www.giata.com klientam Nr. 124819

UZTURS
Tiek piedāvāta puspansija, pilna pansija un viss iekļauts. Ēdināšanas iespējas ietver brokastis, pusdienas un vakariņas. Var pasūtīt uzkodas. Tiek pasniegti bezalkoholiskie un alkoholiskie dzērieni.

Atsauksmes

Viesnīcas apraksts ir sagatavots izmantojot viesnīcas publicēto informāciju. Brīdinām, ka aprakstos un attēlos ir iespējamas nepilnības, daļa no aprakstā minētajiem viesnīcas pakalpojumiem tiek sniegti tikai aktīvajā tūrisma sezonā. 

Ja neatradāt savu ceļojumu, lūdzu, rakstiet mums - piemeklēsim īsto!

Tālrunis *