cb@cb.lv | ул. Таллинас 30
ул. Калнциема 116, Рига
Отель расположен на побережье

САРДИНИЯ, VALLE DELL'ERICA THALASSO & SPA-LA LICCIOLA 5★

Meklēju izdevīgākos piedāvājumus.
Lūdzu uzgaidiet līdz 30 sekundēm!
Pieejamie datumi un cenas
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃
⁃⁃⁃  Rezervēt
В стоимость входит: полет Рига-Ольбия, багаж 20 кг, встреча в аэропорту, трансфер до отеля, отдых в двухместном номере с указанным питанием, трансфер до аэропорта, полет Ольбия-Рига, налоги в аэропорту. Дополнительно в отеле необходимо оплатить курортный налог в размере от 0,5 до 2,5 евро в день за одного человека.

VALLE DELL'ERICA THALASSO & SPA-LA LICCIOLA 5★

Отель расположен на побережье
Рассположение: Сардиния
Очень хорошо 9.0/10
Отель с очень хорошими отзывами от клиентов.
Komentārs
Kūrortkomplekss Valle dell'Erica atrodas tieši pretī slavenajam La Maddalena nacionālajam parkam un Korsikas dienvidu salām – parka teritorijā, kas ir 280 000 m2 liela. Lieliskie panorāmas skati ar debeszilo jūru, kas saskaras ar nelieliem līčiem un nezinošai publikai apslēptām pludmalēm, tāpat kā dabas rezervātā sastopamā unikālā flora padara šo vietu par neatkārtojamu. Viesnīcas Valle dell'Erica Thalasso & Spa-La Licciola viesiem ir pieejams grezns SPA un Thalasso terapijas centrs.

Par viesnīcu
IETILPST VIESNĪCU GRUPĀ “DELPHINA HOTELS & RESORTS”.

Kūrortkomplekss – divas viesnīcas – Erica un La Licciola ar kopīgu teritoriju (bet katrai viesnīcai ir sava reģistrācija).
Viesnīcā La Licciola ir 123 numuri:
Superior (divvietīgā gulta (twin gultas – pēc pieprasījuma), iespējams novietot baby cot);
Family Suite (2 connected Superior numuri, vienā – divvietīgā gulta (twin gultas – pēc pieprasījuma), iespējams novietot baby cot; otrā – divvietīgā gulta (twin gultas – pēc pieprasījuma) un sofa);
Family Suite Sea View (2 connected Superior numuri, vienā – divvietīgā gulta (twin gultas – pēc pieprasījuma), skats uz jūru, iespējams novietot baby cot, otrā – divvietīgā gulta (twin gultas – pēc pieprasījuma) un sofa);
Junior Suite (Open plan tipa numurs ar viesistabas zonu, divvietīgā gulta (twin gultas – pēc pieprasījuma), iebūvēta sofa vai vienvietīgā sofa, iespējams novietot baby cot);
Family Senior Suite (2 connected Junior Suite numuri);
Suite Arcipelago (skats uz jūru, guļamistaba ar divvietīgo gultu (twin gultas – pēc pieprasījuma), viesistaba ar bīdāmām durvīm, 2 vienvietīgās sofas, iespējams novietot baby cot, 2 vannasistabas, segta terase ar atpūtas zonu);
Suite Arcipelago with Pool (skats uz jūru, guļamistaba ar divvietīgo gultu (twin gultas – pēc pieprasījuma), viesistaba ar bīdāmām durvīm, 2 iebūvētas sofas, iespējams novietot baby cot, 2 vannasistabas, segta terase ar atpūtas zonu, koka terase saules vannām, privāts baseins, 57 m2 + terase 24 m2 + dārzs);
President Razzoli (skats uz jūru, guļamistaba ar divvietīgo gultu (twin gultas – pēc pieprasījuma), viesistaba ar bīdāmām durvīm, 2 vienvietīgās sofas, iespējams novietot baby cot, segta terase ar atpūtas zonu, koka terase saules vannām, privāts baseins, 85 m2 + terase 25 m2);
Imperial Suite (divos savienotos līmeņos ar atsevišķām ieejām, skats uz jūru; katrā stāvā guļamistaba ar divvietīgo gultu (twin gultas – pēc pieprasījuma), viesistaba ar bīdāmām durvīm, 2 papildu guļvietas (2 vienvietīgās sofas 2. stāvā un iebūvēta sofa + vienvietīgā sofa 1. stāvā), iespējams novietot baby cot, segta terase ar atpūtas zonu, koka terase saules vannām, privāts baseins, 154 m2).
Exclusive – īpaša zona 1. stāvā – ar panorāmas skatu uz jūru, viesiem no 6 g.v., saldūdens baseins Exclusive numuru viesiem, visi numuri ar skatu uz jūru:
Exclusive Superior (divvietīgā gulta (twin gultas – pēc pieprasījuma))
Junior Suite Exclusive (Open plan tipa numurs ar viesistabas zonu, divvietīgā gulta (twin gultas – pēc pieprasījuma), sofa)
Junior Suite Family Exclusive (loft numurs; divvietīgā gulta (twin gultas – pēc pieprasījuma) un viesistabas zona 1. līmenī; twin gultas – 2. līmenī)

Atrašanās vieta
Atrodas 12 km no San Teresa Gallura, 55 km no Olbijas lidostas, jūras krastā.

Pakalpojumi un ērtības
Izklaide un sports
makšķerēšana, maksas pakalpojums
pārgājienu maršruti, trekings
golfs
golfa apmācība: maksas pakalpojums
kulinārijas stundas: bez maksas
dzīvā mūzika
ūdenssporta veidi (sērfošanas, burāšanas un kaitsērfinga skola ¬– 15 km): maksas pakalpojums
trenažieru zāle (brīvā dabā; kardio trenažieru zāle SPA centrā – par maksu): bez maksas
makšķerēšana: maksas pakalpojums

Pludmale
saulessargi, atpūtas krēsli pludmalē :: bez maksas
bārs pludmalē: ir
tualete pludmalē
pārģērbšanās kabīnes
duša

Bērniem
golfa apmācība, bez maksas (bērniem līdz 13 g.v.)
bērnu restorāns
bērnu baseins: ir
bērnu šovs
aukles pakalpojumi pēc pieprasījuma,: maksas pakalpojums
pusaudžu klubs (10-13 g.v.; speciāla izklaides programma un sportiskas izklaides): bez maksas
bērnu klubs (4-9 g.v., spēļu komplekss bērniem, aprīkota ar atklātiem un segtiem laukumiem, radošās meistarklases): bez maksas
bērnu diskotēka
videospēles (Nintendo Wii, Playstation, Xbox,): bez maksas

Teritorija
Thalasso & SPA centrs, maksas pakalpojums (“Le Thermae” – 1600 m2: četri multifunkcionāli atklātie Thalasso baseini ar dažādas temperatūras jūras ūdeni – tie paredzēti Thalasso terapijas maršrutiem; 15 Thalasso terapijas, skaistumkopšanas procedūru un masāžas kabineti; turku pirts, sauna, atpūtas zona, kardio trenažieru zāle)
autobuss uz San Teresa Gallura, maksas pakalpojums
konferenču centrs (450 vietas, 3 konferenču zāles, maks. 50 cilv.)
restorāni: 7 (1 – bērniem)
bāri: 5
helikopteru laukums
baseini: 4 (3 – ar jūras ūdeni (2 viesnīcā Erica, 1 – tikai pieaugušajiem); 1 saldūdens baseins – tikai Exclusive numuriem)
reģistrācija
ārsta kabinets (pēc grafika,): bez maksas
Wi-Fi: bez maksas
autostāvvieta (neapsargāta): bez maksas
autonoma: maksas pakalpojums

Numurā
seifs: ir
halāts
televizors: ir
pludmales dvieļi
duša
fēns: ir
kondicionētājs: ir
minibārs
terase
telefons
Internets: Wi-Fi,: bez maksas

Mazi bērni, vecumā no 8 mēnešiem līdz 3 gadiem
Baby Club, maksas pakalpojums (2-3 gadus maziem bērniem, kluba personāla uzraudzībā, nepieciešams uzrādīt medicīnisko izziņu, kas izsniegta ne vēlāk kā 3 dienas pirms ierašanās un apliecina, ka bērns nav slims ar infekcijas slimībām)
bērnu istaba, bez maksas (augstie krēsliņi, ratiņi, pudelīšu sterilizators, pudelīšu sildītājs, radioaukle, pārtīšanas galdiņi, bērnu gultiņas, barība mazu bērnu ēdināšanai)
bērnu ratiņi: pēc pieprasījuma,: bez maksas

Ēdināšana
HB

Numuru tipi
Superior
Family Suite Sea View
Junior Suite
Imperial Suite
Family Suite
Family Senior Suite
Exclusive Superior
Suite Arcipelago with Pool
Junior Suite Exclusive
Suite Arcipelago
President Razzoli
Описание отеля подготовлено на основании опубликованной информации отелем. Предупреждаем, что в описании и в иллюстрациях возможны недостатки, часть из указанных в описании гостиничных услуг предоставляется только во время активного туристического сезона.

Если не нашли свое путешествие, пожалуйста, пишите нам- подберем подходящее!

Номер телефона: *