cb@cb.lv | ул. Таллинас 30
ул. Калнциема 116, Рига

СИЦИЛИЯ, APOLLON CLUB 4★

Meklēju izdevīgākos piedāvājumus.
Lūdzu uzgaidiet līdz 30 sekundēm!
Pieejamie datumi un cenas
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃
⁃⁃⁃  Rezervēt
В цену входит: полет Рига - Катанья, багаж 20кг, трансфер в отель; отель с указанным питанием, трансфер в аэропорт и полет Катания- Рига. Дополнительно в отеле необходимо оплатить курортный налог в размере от 0,5 до 5 евро в день за одного человека.

APOLLON CLUB 4★

Рассположение: Сицилия
Очень хорошо 8.2/10
Отель с очень хорошими отзывами от клиентов.
Komentārs
Pilnvērtīga atpūta Iskijas salā, kas pazīstama ar savu brīnišķīgo klimatu, gleznainajām pludmalēm un termālo ūdeņu dziednieciskajām īpašībām! Pieaugušajiem viesiem paredzētā viesnīca atrodas klusā vietā, tikai dažu soļu attālumā no pludmales ainaviskajā Fumaroles līcī, un ļauj izbaudīt brīvdienas itāļu stilā. Viesnīcā ir peldbaseins ar skaistu skatu uz jūru, kā arī labsajūtas zona.

Atrašanās vieta
Iskijas salā, apmēram 800 m attālumā no Sant'Angelo pilsētas centra. Apmēram 7 km attālumā no Giardini Poseidon Terme - salas lielākā termālā parka ar 20 baseiniem. Apmēram 58 km attālumā no Neapoles lidostas (transfērs ar autobusu/minibusu un prāmi).

Pludmale
Le Fumarole - privātā, smilšu-oļu, tieši pie viesnīcas. Bezmaksas sauļošanās krēsli un saulessargi pludmalē.

Viesnīca
Oficiālā kategorija – 4*, renovēta 2011. gadā, 40 numuri, 1 ēka, vestibils, diennakts reģistratūra, restorāns ar terasi, bārs, seifs reģistratūrā, dārzs, bezvadu internets noteiktās viesnīcas vietās (Wi-Fi). Par papildu samaksu: veļas tīrīšanas pakalpojumi, velosipēdu un automašīnu noma. Viesnīca uzņem viesus tikai no 13 gadu vecuma.
Tūrisma nodeva: obligāta maksa, kas maksājama ierodoties viesnīcā - aptuveni 3-7 EUR dienā/par personu/par diennakti.

Numurs
Classic: divvietīgs, apmēram 20 m², centrālais gaisa kondicionieris, vannas istaba (vanna vai duša, WC; fēns), bezvadu internets (Wi-Fi), satelīttelevīzija, telefons, seifs, balkons, skats uz jūru. Par papildu samaksu: minibārs.
Superior: divvietīgs, apmēram 25 m², iekārtots kā Classic numurs, balkons, skats uz jūru.
Prestige: divvietīgs, (maks. 3 personām, ar iespēju izvietot 1 papildu gultu), apmēram 32 m², iekārtots kā Classic numurs, balkons, skats uz jūru.

Sports un izklaide
Baseins, bezmaksas saulessargi un sauļošanās krēsli pie baseina. Bezmaksas ieeja Aphrodite Apollon termālajā parkā: 8 termālie baseini, ūdens temperatūra no 16ºC līdz 42ºC. Par papildu samaksu: SPA centra pakalpojumi (masāža, sejas un ķermeņa procedūras).

Bezmaksas
• Bezvadu internets noteiktās viesnīcas vietās (Wi-Fi)
• Ieeja Aphrodite Apollon termālajā parkā
• Saulessargi un sauļošanās krēsli pludmalē

Piezīmes
www.hotelapollon.it
Описание отеля подготовлено на основании опубликованной информации отелем. Предупреждаем, что в описании и в иллюстрациях возможны недостатки, часть из указанных в описании гостиничных услуг предоставляется только во время активного туристического сезона.

Если не нашли свое путешествие, пожалуйста, пишите нам- подберем подходящее!

Номер телефона: *