cb@cb.lv | ул. Таллинас 30
ул. Калнциема 116, Рига

СЕВЕРНЫЙ КИПР, GILLHAM VINEYARD 5★

Meklēju izdevīgākos piedāvājumus.
Lūdzu uzgaidiet līdz 30 sekundēm!
Pieejamie datumi un cenas
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃
⁃⁃⁃  Rezervēt
В стоимость входит: перелет Рига-Ларнака, аэропортовые налоги, багаж 20 кг, трансфер в отель после пересечения границы, номер в отеле (заезд после 14:00, выезд до 10:00 или 12:00), трансфер в аэропорт, рейс Ларнака-Рига.

GILLHAM VINEYARD 5★

Рассположение: Северный Кипр
Отлично 9.4/10
Отель с отличными отзывами от клиентов.
Giliham Vineard ir pirmā un vienīgā vīna dārza viesnīca Ziemeļhetenā, Kiprā.
Viesnīca atrodas brīnišķīgā vietā, kur no numura terases vai balkona paveras brīnišķīgs skats uz priežu birzi, kalniem un jūru. Draudzīgs personāls un grezni mēbelēti numuri ļaus Jums atpūsties un nodrošināt komfortablu atpūtu.

Atrašanās vieta
Atrodas Ilgazā, apmēram 14 km attālumā no Kirēnijas pilsētas, apmēram 15 km attālumā no Kirēnijas pils, apmēram 5 km attālumā no Alsancak Belediyesi Milli parka, apmēram 91 km attālumā no Larnakas lidostas.

Pludmale
Publiskas pludmales, bez pakalpojumiem: Escape beach – 2,9 km attālumā no viesnīcas; Aslancak pašvaldības pludmale – 3,8 km attālumā no viesnīcas.

Viesnīca
Oficiālā kategorija – Boutique, atvērta 2018. gadā, 31 istaba, galvenā ēka (vestibils un restorāns) un 19 ēkas, diennaksts reģistratūra, šefpavāra restorāns (Vidusjūras vietējie un starptautiskie ēdieni), bezvadu internets noteiktās viesnīcas telpās (Wi-Fi); par papildu samaksu: apkalpošana numurā, vīna bārs, vīna SPA, vīna centrs, vīna veikals, etel vīna darītava.

Numurs
Beaujolais numurs: divvietīgs, apmēram 25-38 m2, vannas istaba (duša, WC, fēns), seifs, TV, WiFi, tējas un kafijas pagatavošanas iespējas, mini bārs, terase, skats uz jūru vai priežu mežu-kalnu.

Sports un izklaide
Ārējais apsildāms baseins, sauļošanās krēsli, saulessargi un dvieļi pie baseina, trenažieru zāle, dzīvā mūzika/priekšnesums; par papildu samaksu: vīna degustācija un vīna dārza ekskursija, izjādes ar zirgiem, niršana, pārgājieni.

SPA:
Apsildāms baseins, hammam; par papildu samaksu: dažādas vīna terapijas, vīna vanna, masāžas.

Piezīmes
https://www.gillhamvineyard.com
Описание отеля подготовлено на основании опубликованной информации отелем. Предупреждаем, что в описании и в иллюстрациях возможны недостатки, часть из указанных в описании гостиничных услуг предоставляется только во время активного туристического сезона.

Если не нашли свое путешествие, пожалуйста, пишите нам- подберем подходящее!

Номер телефона: *