cb@cb.lv | ул. Таллинас 30
ул. Калнциема 116, Рига

СЕВЕРНЫЙ КИПР, MANOLYA 3★

Meklēju izdevīgākos piedāvājumus.
Lūdzu uzgaidiet līdz 30 sekundēm!
Pieejamie datumi un cenas
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃
⁃⁃⁃  Rezervēt
В стоимость входит: перелет Рига-Ларнака, аэропортовые налоги, багаж 20 кг, трансфер в отель после пересечения границы, номер в отеле (заезд после 14:00, выезд до 10:00 или 12:00), трансфер в аэропорт, рейс Ларнака-Рига.

MANOLYA 3★

Рассположение: Северный Кипр
Очень хорошо 8.5/10
Отель с очень хорошими отзывами от клиентов.
Manolya atrodas tur, kur pludmalē satiekas zaļie Besparmakas kalni un zilā Vidusjūra. Klusā apkārtne Lapta ciematā, netālu no jūras, ir lieliska izvēle tiem, kas meklē mierīgu atpūtu. Viesnīca piedāvā mājīgus numurus ar interneta pieslēgumu, visos numuros ir balkons un skats uz jūru un kalniem.

Atrašanās vieta
Piekrastes ciematā Lapta un apmēram 200 metru attālumā no Laptas centra, netālu no viesnīcas ir iepirkšanās iespējas, restorāni, bāri; apmēram 13 km attālumā no Kirēnijas, apmēram 80 km attālumā no Larnakas lidostas; autoosta netālu no viesnīcas.

Pludmale
Privāta pludmale, oļu – akmeņu, bezmaksas sauļošanās krēsli un saulessargi.

Viesnīca
Oficiālā kategorija – 3 zvaigznes, celta 1980. gadā, renovēta 2022. gadā, galvenā ēka, 4 stāvi, lifti, 61 numurs; iekštelpu un āra restorāns, kipriešu un starptautiskā virtuve, veģetārie ēdieni; bāri, amerikāņu bārs ar terasi un uzkodu/baseina bārs; diennakts reģistratūra, seifs, bezvadu internets noteiktās viesnīcas vietās (WiFi), naudas maiņas punkts, spēļu istaba, TV istaba, autostāvvieta; par papildu samaksu: veļas mazgātavas pakalpojumi.

Numurs
Standarta numurs: divvietīgs (maks. 3 pieaugušie vai 2+1 bērns, ar 1 papildu gultu - parastu vai saliekamu), apmēram 20 m2, individuāls gaisa kondicionieris; vannas istaba (duša, wc, fēns); satelīttelevīzija, tālrunis, seifs, WiFi, balkons; skats uz jūru un kalniem. Par papildu samaksu: mini bārs.

Sports un izklaide
Baseins, bērnu baseins, sauļošanās krēsli un saulessargi pie baseina; spēļu istaba, TV istaba, tenisa galds bērniem; par papildu samaksu: velosipēds/kalnu velosipēds, jūras sports, niršana, makšķerēšana, paraplanierisms, ekskursijas ar jahtu, ikdienas ekskursijas pa salu.

Piezīmes
https://www.manolyahotel.com
Описание отеля подготовлено на основании опубликованной информации отелем. Предупреждаем, что в описании и в иллюстрациях возможны недостатки, часть из указанных в описании гостиничных услуг предоставляется только во время активного туристического сезона.

Если не нашли свое путешествие, пожалуйста, пишите нам- подберем подходящее!

Номер телефона: *