cb@cb.lv | ул. Таллинас 30
ул. Калнциема 116, Рига

СЕВЕРНЫЙ КИПР, MOUNTAIN VIEW 3★

Meklēju izdevīgākos piedāvājumus.
Lūdzu uzgaidiet līdz 30 sekundēm!
Pieejamie datumi un cenas
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃
⁃⁃⁃  Rezervēt
В стоимость входит: перелет Рига-Ларнака, аэропортовые налоги, багаж 20 кг, трансфер в отель после пересечения границы, номер в отеле (заезд после 14:00, выезд до 10:00 или 12:00), трансфер в аэропорт, рейс Ларнака-Рига.

MOUNTAIN VIEW 3★

Рассположение: Северный Кипр
Очень хорошо 9.0/10
Отель с очень хорошими отзывами от клиентов.
Mountain View ir maza un mājīga viesnīca ar dažādām atrakcijām nelielā attālumā no viesnīcas. Šī iemesla dēļ tā ir lieliska izvēle kā sākumpunkts Kipras ziemeļu daļas izpētei. Pēc iespaidiem bagātas dienas Jūs varēsiet atpūsties viesnīcā ar brīnišķīgu skatu uz Kirēnijas kalniem.

Atrašanās vieta
Apmēram 5 km attālumā no Kirēnijas pilsētas, tuvākais veikals atrodas apmēram 100 m attālumā no viesnīcas, apmēram 80 km attālumā no Larnakas lidostas; autobusa pietura atrodas apmēram 200 m attālumā no viesnīcas.

Pludmale
Publiska, smilšu, apmēram 300 m no viesnīcas; saulessargi, sauļošanās krēsli un pludmales dvieļi ir bezmaksas.

Viesnīca
Oficiālā kategorija – 3 zvaigznes, celta 1999. gadā, pēdējā renovācija – 2013. gadā, 45 istabas, galvenā 4-stāvu ēka un 15 bungalo, lifts, diennaksts reģistratūra, galvenais restorāns, bezvadu internets noteiktās viesnīcas telpās (WiFi), valūtas maiņa; par papildu samaksu: ārsts (pēc pieprasījuma), apkalpošana numurā, seifs reģistratūrā.

Numurs
Standarta: divvietīgs (maks. 3 pieaugušie vai 2+1 bērns, ar 1 papildu gultu – saliekamu), apmēram 30m2, individuālais gaisa kondicionētājs, vannas istaba (duša, WC), TV, tējkanna/tējas un kafijas pagatavošanas iespējas, bērnu gultiņa (bērniem līdz 2 gadu vecumam, pēc pieprasījuma pirms ierašanās); par papildu samaksu: telefons, mini bārs, balkons.
Bungalo: divvietīgs (maks. 3 pieaugušie vai 2+2 bērni, ar 2 papildu gultām - saliekamām), 65 m2, mēbelēts kā standarta numurs; balkons.

Sports un izklaide
Baseins ar atdalītu daļu bērniem, sauļošanās krēsli un saulessargi baseina zonā, galda teniss, galda futbols, šautriņas; par papildu samaksu: biljards

Piezīmes
https://www.mountainviewcyprus.com
Описание отеля подготовлено на основании опубликованной информации отелем. Предупреждаем, что в описании и в иллюстрациях возможны недостатки, часть из указанных в описании гостиничных услуг предоставляется только во время активного туристического сезона.

Если не нашли свое путешествие, пожалуйста, пишите нам- подберем подходящее!

Номер телефона: *