cb@cb.lv | ул. Таллинас 30
ул. Калнциема 116, Рига

ЧЕРНОГОРИЯ, ANITA PENSION 3★

Meklēju izdevīgākos piedāvājumus.
Lūdzu uzgaidiet līdz 30 sekundēm!
Pieejamie datumi un cenas
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃
⁃⁃⁃  Rezervēt
В стоимость включено: прямой рейс Рига-Тиват, аэропортовые налоги, багаж 20 кг, трансфер до отеля, отель с указанным питанием, трансфер из аэропорта, прямой рейс Тиват-Рига. Дополнительно в отеле необходимо оплатить курортный налог в размере до 2 евро в день за одного человека.

ANITA PENSION 3★

Рассположение: Черногория
Komentārs
Pansion Anita atrodas Budvā, 1,1 km attālumā no Dukli pludmales, 2 km attālumā no Ricardova Glava pludmales, kā arī 2 km attālumā no pludmales Pizana. No 3 zvaigžņu viesu nama paveras skats uz pilsētu, un tas atrodas 700 metru attālumā no Slovenskas pludmales. Viesu namā ir restorāns, kurā tiek pasniegti Vidusjūras reģiona virtuves ēdieni, kā arī bezmaksas bezvadu internets visā naktsmītnē.
Dažām naktsmītnēm ir terase ar skatu uz jūru, kabeļtelevīzija un gaisa kondicionētājs. Viesu nama vienībās ir privāta vannas istaba.
Becici pludmale atrodas 2 km attālumā no viesu nama, savukārt ūdens atrakciju parks Budva ir 3 km attālumā no naktsmītnes. Tuvākā lidosta ir Tivatas lidosta, kas atrodas 18 km attālumā no naktsmītnes Pansion Anita, un naktsmītne piedāvā maksas transporta pakalpojumus no un uz lidostu.

Atrašanās vieta
Attālums līdz kūrorta centram ir apmēram 2 km (Budva)
Attālums līdz lidostai ir apmēram 20 km (Tivat)
līdz oļu pludmalei ir apmēram 550 m

Viesnīca
Restorāns
WiFi (noteiktās viesnīcas telpās)
Viesnīcas oficiālā kategorija – 3*

Numuri
Divvietīgs numurs (1 gulta)
Trīsvietīgs numurs
Četrvietīgs numurs

Ēdināšana
Pieejamie ēdināšanas tipi: Brokastis

Piezīmes
Kūrorta nodoklis apmaksājams ierodoties viesnīcas recepcijā
Описание отеля подготовлено на основании опубликованной информации отелем. Предупреждаем, что в описании и в иллюстрациях возможны недостатки, часть из указанных в описании гостиничных услуг предоставляется только во время активного туристического сезона.

Если не нашли свое путешествие, пожалуйста, пишите нам- подберем подходящее!

Номер телефона: *