cb@cb.lv | ул. Таллинас 30
ул. Калнциема 116, Рига
Сортировать по: дата | страна | цена
Atpūta viesnīcā Estonia Medical SPA & Hotel 3* Pērnavā ar iekļautu neierobežotu baseinu un saunu centra "Termid" apmeklējumu, brokastīm un vakariņām... (Jelgava-Rīga)
IGAUNIJA - "GRILLFEST" PĒRNAVĀ UN TALLINA
AICINĀM UZ IKGADĒJO FESTIVĀLU
"GRILLFEST" PĒRNAVĀ, KURĀ SAVAS PRECES PIEDĀVĀS
300 IGAUNIJAS UN ĀRVALSTU LABĀKIE PĀRTIKAS RAŽOTĀJI, BŪS ATVĒRTI
ĀRA RESTORĀNI UN KAFEJNĪCAS, NORISINĀSIES LABO ĒDIENU
TIRDZIŅŠ, ZVEJAS UN ĒDIENU PAGATAVOŠANAS
SACENSĪBAS. IZBAUDĪSIM  ARĪ
TALLINAS VESPILSĒTAS ŠARMU UN ATPŪTU SPA
VIESNĪCAS ŪDENSCENTRĀ!
08.06.2024. – 09.06.2024.
2 dienas
Ceļojuma cena: € 129.00
 
AKCIJAS NOTEIKUMI
IGAUNIJA - LĪGO PEIPUSA EZERA KRASTĀ VARSKAS SANATORIJĀ
LĪGO UGUNSKURS PEIPUSA EZERA
KRASTĀ, ALUTIŅŠ UN ATPŪTA VARSKAS SANATORIJAS
BURBUĻVANNĀS,KUR TEK TĪRS MINERĀLŪDENS, KAS MILJONIEM GADUS ZEMES
DZĪLĒS SPĒKUS KRĀJIS KĀ ARĪ SOMU SAUNAS, TVAIKA PIRTS ĻAUS
PALUTINĀT ĶERMENI UN DVĒSELI! PIEDĀVĀJUMA CENĀ IETILPST GAN
BROKASTIS, GAN VAKARIŅAS. 
23.06.2024. – 24.06.2024.
2 dienas
Ceļojuma cena: € 159.00
 
Igaunija latvietim ir kā Indija - zeme, kur var doties jebkurā gada laikā un situācijā!
Iespējams vainojams tas, ka latvieši ar igauņiem
ģenētiski ir  tuvāki nekā ar lietuviešiem. Šis apgalvojums nemaz nav tik nepaties, jo latvietim Igaunija rada atkarību un liek tur atgriezties atkal un atkal.
Visiem zināmi joki par nostāsti par igauņu lēnīgumu, bet ir arī labā ziņa - vasara no Igaunijas aiziet daudz lēnāk un vēlāk nekā Latvijā.
Ķersim ciet un izbaudīsim!
750 €
Ziemeļbriežu takās Lapzemē ГАРАНТИРОВАННО
Последняя возможность! Осталить 4 мест!
Pārgājienu un dabas mīļotājiem! Piedāvājums iepazīt Somijas ziemeļu reģiona Lapzemes dabu, baltās naktis un satikt ziemeļbriežus! Dosimies 11–20 km garos pārgājienos nacionālajos parkos Pyhä, Oulanka, Riisitunturi, izbaudīsim ainavu dažādību – krāčainas upes un kanjonus, ūdenskritumus, klintis, mežainus pakalnus, purvus kalna galā un ezeru spoguļus. Turpceļā ieskatīsimies ostas pilsētā Oulu ar seniem spīķeriem, palūkosim, ko vasarā dara Ziemassvētku vecītis Rovaniemi un zvēri Ranua arktiskajā zoodārzā, bet atpakaļceļā apskatīsim mūzikas un ziemas sporta centru Lahti un Helsinku vecpilsētu. Divreiz pārkāpsim ziemeļu polārā loka līnijai – tad iedomātās vēlēšanās noteikti piepildīsies! Nelielā grupā – 18 cilvēki. Braukšana ar deviņvietīgiem busiņiem, turp un atpakaļceļā nakšņošana viesnīcās, uz vietas Rukas ciemā visas naktis apartamentos ar iespēju pašiem gatavot un ik vakaru sildīties saunā.
Muhu sala – trešā lielākā Igaunijas sala. Ēmu dzirnavas. Pārbrauciens pa dambi uz Sāmsalu. Valjalas baznīca un pilskalns. Iespaidīgais Kāli meteorīta krāteris. Meteorīta nokrišana jau apdzīvotajā Sāremā izraisīja lielus postījumus, kas tiek salīdzināti ar mazas atombumbas sprādzienu. 14. gs. Kuresāres bīskapa pils – labākais konventa tipa pils paraugs Baltijā ar gotisku interjeru, muzejs. 20 m augstās Pangas klintis jūras krastā. Atkarībā no laika apstākļiem iespējams neliels, nedaudz ekstrēms pārgājiens gar klints pakāji. Pārcelšanās ar prāmi uz Hījumā salu, Kassari zemesstrēle, varenā vecā Kipu bāka, piemineklis prāmja Estonia pasažieriem Tahkunas zemesragā. Kukkakivi dižakmens, Derības akmeņi, Sūremizas muižas komplekss. Kadiķu džungļi – t. s. alvāri.

Если не нашли свое путешествие, пожалуйста, пишите нам- подберем подходящее!

Номер телефона: *