cb@cb.lv | ул. Таллинас 30
ул. Калнциема 116, Рига

Klasiskā Taizeme un Puketa

trip-pic
Meklēju izdevīgākos piedāvājumus.
Lūdzu uzgaidiet līdz 30 sekundēm!

Доступные числа и цены

⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃
⁃⁃⁃  Rezervēt

Программа путешествия

Lidojums Rīga – Bangkoka.
Bangkoka: Grand Palace, Zelta Budas un Gulošā Budas tempļi. Izbraukums ar laivu pa pilsētas kanāliem. Peldošais tirgus. Kančanaburi – tilts pār Kvai upi. Monu ciema apmeklējums. Ajutaja – Taizemes bijusī varenā galvaspilsēta ar iespaidīgām tempļu un piļu drupām. Zelta trijstūris – populārā kontrabandistu paradīze starp Taizemi, Mjanmu (Birmu) un Laosu. Taizemes un Mjanmas robežpilsēta Mae Sai. Iespēja uz pāris stundām apmeklēt Mjanmu. Tālākā Taizemes ziemeļu lielpilsēta Čiangraja. Kalnu cilšu ciemi. Iespēja apmeklēt padongu (garkaklu sieviešu) apmetni. Ziemeļu galvaspilsēta Čiangmaja: Doi Suthep templis un nakts tirgus. Džungļi no ziloņa muguras. Lidojums Čiang Mai – Bangkoka – Puketa. Četras atpūtas dienas Puketā. Plašas iespējas atpūsties pie jūras, traukties dažnedažādos ūdenspriekos un atrakcijās, doties salu ekskursijās, okeāna copē, baudīt taju masāžas...
Lidojums Puketa – Rīga.




pirmdiena, 17.02.
Rīga – Stambula
 16.45 pulcēšanās Rīgas lidostā (pretī Air Baltic stendam)
 18.50 – 23.15 lidojums Rīga – Stambula
 01.55 lidojums Stambula – Bangkoka
nakts lidmašīnā

otrdiena, 18.02.
Stambula – Bangkoka
 15.20 - ielidošana Bangkokā, pēc ieceļošanas formalitāšu nokārtošanas lidostā - transfērs uz viesnīcu un brīvais laiks atpūtai. Kontrastiem bagātā Taizemes galvaspilsēta, saukta arī par Enģeļu pilsētu, kur blakus debesskrāpjiem un greznām viesnīcām atrodami arī grausti un nabadzība. Pilsētas īstais nosaukums ir garākais pasaulē, taču saīsināti to var tulkot kā “Olīvu plūmju vieta”.
***+viesnīca Bangkokā

trešdiena, 19.02.
Bangkoka
 tempļu pilsētas Bangkokas apskate – Wat Po (Gulošā Budas) un Smaragda Budas tempļi, valdības pils Grand Palace – tās ir vietas, kas noteikti jāredz!
 Izbraukums ar laivu pa pilsētas kanāliem un Čaoprajas upi, vērojot Taizemes metropoli no ūdens skatu punkta un apciemojot vareno Vat Arun templi
***+viesnīca Bangkokā

ceturtdiena, 20.02.
Bangkoka – Kwai upe
 viena no Taizemes pastkartēm – Damnoen Saduak peldošais tirgus – savdabīga atrakcija un vienlaikus arī kolorīta tirdzniecības vieta.
 pārbrauciens uz Kančanaburi apvidu
 Kančanaburi apskate un bēdīgi slavenais tilts pār Kvai upi, kuru smagos un nežēlīgos apstākļos cēla japāņu koncentrācijas nometnēs ieslodzītie 2. pasaules kara karagūstekņi
 brauciens ar laivu līdz viesnīcai
 Monu cilts ciema apmeklējums
vienkārša tradicionālā džungļu viesnīca uz plostiem Jungle Rafts

piektdiena, 21.02.
River Kwai – Ajutaja – Čiangrai
 pārbrauciens uz Dong Muang lidostu pie Bangkokas, pa ceļam apskatot Ajutaju
 Ajutaja – senā Taizemes galvaspilsēta, kura vairāku gadsimtu garumā braši noturējās pret nežēlīgajiem birmiešu iebrukumiem, līdz kamēr to 18.gadsimtā tomēr nopostīja un pēc tam galvaspilsētu šeit vairs neatjaunoja, bet pārcēla uz tagadējo Bangkoku.
 vakarā lidojums Bangkoka – Čiangrai
***+viesnīca Čiangrai

sestdiena, 22.02.
Čiangrai – Mae sai – Čiangsaen – Čiangrai
 Mae Sai – pilsētiņa pie Birmas robežas, caur kuru Taizemē ieplūst lētā ķīniešu produkcija.
 Zelta Trijstūris – populārā kontrabandistu paradīze starp Taizemi, Birmu un Laosu. Iespēja izbraukt ar laivu Mekongas dzeltenajos ūdeņos (par papildu samaksu)
 brauciens atpakaļ uz Čiangrai – tālāko Taizemes ziemeļu lielpilsētu.
 Taizemes Tadžmahāls – Wat Rong Khun jeb Baltais templis – viena no ekstravagantākajām sakrālajām celtnēm Dienvidaustrumāzijā, kas izskatās it kā būtu izvēlusies no kādas Austrumu pasaku grāmatas.
***+viesnīca Čiangrai

svētdiena, 23.02.
Čiangrai – Čiangmai
 vizīte kalnu cilšu centrā, kur iepazīsim visinteresantāko no Taizemes ziemeļu kalnienes ciltīm - padongu cilti (garkaklu sieviešu)
 Orhideju fermas apmeklējums, kur tiek kultivētie šie brīnišķie augi
 ziloņu apmetne, kur varēsim paglaudīt un tuvāk iepazīt šo cēlos dzīvniekus
 vēlā pēcpusdienā greznais Doi Suthep templis – svētceļotāju mērķis, viens no lielākajiem Taizemes svētumiem, no kura paveras plaša Čiangmai apkārtnes panorāma.
 brīvs vakars Chiang Mai – neoficiālā Ziemeļtaizemes galvaspilsēta. Senās pilsētas aizsargmūri iejož gadsimtus pieredzējušus tempļus, bet ārpus sienām kūsā modernā dzīve – viens no lielākajiem nakts tirgiem visā Taizemē ar neskaitāmām vietējās virtuves izbaudīšanas iespējām, skatuvēm un izklaides vietām. Šī pilsēta spējīga acumirklī nolaupīt savu viesu sirdis.
***viesnīca Čiangmai

pirmdiena, 24.02.
Čiangmai
 brauciens ar mikroautobusiņiem Taizemes augstākajā virsotnē Doi Inthanon (2590 m), pa ceļam pieturot pie varenā Wachirathan Falls ūdenskrituma
 Taizemes karaļa un karalienes valdīšanas jubilejām veltītie pieminekļi – čedi
 pusdienu pauze kalnu cilts ciemā vai pie ūdenskrituma
 Ziemeļtaizemes tradicionālās vakariņas ar taijiešu klasiskās dejas priekšnesumu
***viesnīca Čiangmai

otrdiena, 25.02.
Čiangmai – Puketa
 mājamatniecības darbnīcas – tradicionālās vāzes, trauki, lietussargi, juvelierizstrādājumi.
 pēcpusdienā lidojums Čiangmai – Puketa,(tiešais lidojums vai caur Bangkoku)
 transfērs uz viesnīcu Puketā, iekārtošanās viesnīcā, brīvais laiks un atpūta vakarā
***viesnīca Puketā

trešdiena, 26.02.
Puketa
 atpūtas diena, sauļošanās un peldes vai ekskursijas pēc izvēles
 par papildu samaksu iespējas doties izbraucienā ar ūdensmotociklu vai banānu, lidināties ar izpletni aiz motorlaivas, baudīt masāžu, veidot simt bizīšu frizūru utt.
***viesnīca Puketā

ceturtdiena, 27.02.
Puketa
 atpūtas diena pie jūras – par papildu samaksu iespējams doties uz Phi Phi salām un Maya Bay – vietu, kur Leonardo di Kaprio filmējies filmā Beach
***viesnīca Puketā

piektdiena, 28.02.
 atpūtas diena pie jūras – par papildu samaksu iespējams doties izbraukumā ar kanoe laiviņu pa kaļķamens klintīs izskalotu alu un grotu labirintiem
***viesnīca Puketā

sestdiena, 01.03.
 atpūtas diena pie jūras – par papildu samaksu iespējas doties braucienā pa kalnu upi (raftings), apmeklēt slaveno Simon transvestītu šovu, u.c.
***viesnīca Puketā

svētdiena, 02.03.
Puketa – Stambula
 brīvs rīts atpūtai Puketā, izrakstīšanās no viesnīcas un brīva pēcpusdiena, iespējams doties papildu ekskursijās (par papildu samaksu), iepirkt suvenīrus
 transfērs uz lidostu
 22.45 lidojums Puketa – Stambula
nakts lidmašīnā

pirmdiena, 03.03.
Stambula – Rīga
 05.40 ielidošana Stambulā
 15.45 – 18.00 lidojums Stambula – Rīga

Piemaksa, ja vēlaties vienvietīgu istabu viesnīcās – EUR 425

Ceļazīmes cenā ietilpst
Lidojumi Rīga – Stambula – Bangkoka un Puketa – Stambula – Rīga (ekonom. klase; 30 kg nododamā bagāža; ēdināšana); 2 vietējie pārlidojumi Bangkoka – Čiangrai un Čiangmai – Puketa (ekonom. klase; 20 kg nodod. bagāža); lidostu nodokļi; transporta pakalpojumi (tūristu autobuss) ceļojuma laikā; naktsmītnes, saskaņā ar aprakstu (kopā 12 naktis) – *** un ***+ viesnīcās, divviet. numuriņos ar WC un dušu; viena nakts eksotiskā viesnīcā pie džungļu upes; ar brokastīm; 4 pusdienas un 3 vakariņas (divas ēdienreizes dienā, izņemot 25.02-02.03 Puketā); aprakstā minētās ekskursijas (izņemot kurām pievienota piezīme par papildu samaksu); IMPRO grupas vadītāja un vietējā gida pakalpojumi; veselības apdrošināšana.

Ceļazīmes cenā neietilpst
Ieejas maksa izklaides vietās, muzejos un un citos objektos, kuri nav iekļauti ceļojuma programmā (ar piezīmi – par papildu samaksu); personīgie izdevumi; dzērieni pusdienās vai vakariņās; pusdienas un vakariņas Puketā; sabiedriskais transports (taksis, tuk-tuk); dzeramnauda šoferiem, vietējam gidam, apkalpojošajam personālam un tamlīdzīgi maksājumi atbilstoši valsts tradīcijām un tūrisma industrijas prasībām. Klientam jārēķinās, ka dzeramnaudas veidos papildu izmaksas vismaz 60 USD apmērā, kas jāsamaksā tiešajiem pakalpojumu sniedzējiem.

Pieteikšanās ceļojumam
Avansa iemaksa - EUR 500
Otrā iemaksa līdz 02.10. - EUR 900
Pilna summa līdz 17.12. 
 ja minētas iemaksas nav izdarītas laikus, IMPRO patur tiesības jūsu rezervāciju anulēt, iepriekš par to nebrīdinot
 piesakoties ceļojumam, jāiesniedz arī pases kopija un, dodoties braucienā, līdzi jāņem skaidru naudu vismaz 550 EUR apmērā (var būt cita valūta), ko jāspēj uzrādīt robežas šķērsošanas vietā, ja to pieprasa imigrācijas dienesta darbinieki

Ceļojumam nepieciešamie dokumenti
 LR pilsoņa pase, kas izdota pēc 2007.gada 19. novembra un ir derīga vēl 6 mēnešus pēc ceļojuma beigām.
 LR nepilsoņus un citu valstu pilsoņus lūdzam savlaicīgi interesēties par Taizemes vīzas noformēšanas nosacījumiem!
 papildus dokumenti nepilngadīgajiem: ja pavadošā vecāka pasē nav ieraksta par radniecību ar bērnu - dzimšanas apliecība (notariāli apstiprināta kopija); ja neviens no vecākiem nebrauc līdzi- notariāli apstiprināta viena vecāka atļauja.

Atteikšanās no ceļojuma
Atteikšanās datums līdz 02.10. zaudētā summa EUR 250, pēc 02.10. EUR 900, pēc 17.12. visa summa.

Grupas informatīvā sapulce
04. februārī plkst. 17.30 Rīgas Latviešu biedrības namā (pulcēšanās vestibilā)
BĀZES CENA 2 195 €
SGL piemaksa 425 €

Другие даты путешествий

trip-pic

Если не нашли свое путешествие, пожалуйста, пишите нам- подберем подходящее!

Номер телефона: *