cb@cb.lv | Tallinas iela 30
Kalnciema iela 116, Rīga
  • Galamērķi pirmskāzu ballītei Eiropā!

Eiropa piedāvā vairākus galamērķus lieliskām vecmeitu un vecpuišu ballītēm, lai tās būtu jautras un piedzīvojumiem pilnas. Jums tikai jāvienojas kāda veida ballīti vēlaties – dejas un dzērieni līdz rītausmai, pārgājiens dabā, iepirkšanās un kafija, laiska atpūta, pilsētas apskates ekskursijas. Tālāk jāizvēlas galamērķis un jādodas baudīt pasākums.

Prāga

Pilsēta ir viena no ievērojamākajiem Eiropas kultūras centriem, vienmēr notiek kaut kas jautrs un aizraujošs. Prāgas ielas lieliski piemērotas nakts ballītēm, dejām un dzērieniem, kā arī skaistām Instagram bildēm. Viena no obligātajām pilsētas izklaidēm - pastaiga pa Kārļa tiltu naktī. Čehu alus tiek uzskatīts par vienu no labākajiem visā pasaulē.

Amsterdama

Daudzu ballīšu cienītājus ceļš ved uz Amsterdamu, ne reti to dēvē par Eiropas “grēku pilsētu”, bet patiesībā Amsterdama ir daudz vairāk kā tikai ballītes. Lai gan Amsterdama asociējās ar bēdīgi slaveno naktsdzīvi, tā ir arī mājvieta UNESCO pasaules mantojuma vietām. Ja pirmskāzu ballīti nevēlaties saistīt tikai ar naktsdzīvi, bet arī ar mākslu un kultūru, tad tam lieliski būs piemērotas Amsterdamas daudzās kultūras zāles, muzeji, galerijas utt.

Parīze

Parīze neprasa komentārus, kāpēc tā būtu lieliski piemērota šādam pasākumam. Rīta kafija un kāds gards franču saldumu šedevrs kādā no šikajām Parīzes kafejnīcām. Neaizmirstama iepirkšanās labākajos modes veikalos – apavi, rotaslietas un aksesuāri, un dienas noslēgumā skats uz mirdzošo Eifeļa torni.

Ibiza

Īsta ballīšu paradīze, tā piedāvā visdažādākās ballītes sākot no putu ballītēm līdz ballītēm uz jahtas. Dienas laikā atpūta pludmalē – peldēšanās, sauļošanās un kokteiļi, vakarā jaudīga atpūtā uz kādām no daudzajām deju grīdām, vienas no populārākajiem nakts klubiem ir Amnesia. Neizsīkstošas enerģijas sala.

Toskāna

Kas var būt jaukāks kā atpūta zem Toskānas saules. Itālijas pasta, siers un vīns ir pietiekams iemesls, lai paviesotos šajā reģionā. Renesanses māksla un literatūra – viena no galvenajā šī reģiona iezīmēm. Toskānas muzeji, bazilikas, vīna dārzi, Apenīnu kalni, olīvu audzes un pludmales ir ideāli piemērotas, lai atzīmētu lielās dienas tuvošanos.

Hvar sala

Vietējie iedzīvotāji Hvaru dēvē par “pilsētu, kas nekad neguļ”, tur atradīsiet daudz nakts klubu, bāru, kafejnīcu un restorānu. Dienu var lieliski pavadīta sauļojoties balto smilšu pludmalē blakus kristāltīrajai Adrijas jūrai.

Kotora

Ir vērts rezervēt istabas viesnīcā Cattaro Hotel, kuras vēsturiskā ēka, ieskaitot Napoleona celto teātri, veido lielu daļu no pilsētas dienvidu sienas. Skaists gājiens būs pa veco Austroungārijas ceļu uz Sv. Jāņa cietoksni, pa ceļam var apstāties nelielā bārā, kur varēs nobaudīt vietējo kazas sieru, granātābolu sulu un ugunīgo rakiju. Vēl ir iespēja doties uz pludmali baudīt sauli un dzidro Adrijas jūru.