cb@cb.lv | Tallinas iela 30
Kalnciema iela 116, Rīga
  • Kāpēc ir vērts izvēlēties doties kruīza ceļojumā?

Kruīzi ikvienam būs neaizmirstama ceļojuma pieredze

Kruīzi ir plaši zināmi ar savu spēju sniegt ceļotājiem neaizmirstamas emocijas un lielisku ceļojuma pieredzi. Ja esat nonākuši strupceļā un nezināt, kādu ceļojuma veidu izvēlēties, piedāvājam Jums apskatīt iemeslus, kādēļ izvēlēties tieši kruīza ceļojumu.

Plānošana ir viegla un neaizņem daudz laika

Parasti, lai ceļojums būtu izdevies tā plānošanā tiek ieguldīts ļoti daudz laika un resursu – piemērotāko viesnīcu un ēdināšanas plānu izvēle, pārvietošanās iespējas, apskates objektu saplānošana u.c. Kruīzs sniedz to visu vienā paketē – komfortabla kajīte, ēdināšanas plāns, ceļojuma maršruts un ekskursijas, garantētas relaksācijas un izklaides iespējas.

Iespēja apskatīt vairākus galamērķus, nemainot uzturēšanās vietu

Laiks bieži ir lielākais ierobežojošais faktors, kas ceļošanas laikā neļauj aplūkot visu ko vēlamies, jo pārvietošanās no vienas valsts uz citu ir salīdzinoši laikietilpīga – jārezervē viesnīcas, jāpērk avio un citu transportlīdzekļu biļetes- tās ir tikai dažas nianses, kas ir būtiskas, lai pēc iespējas vairāk apskatītu ceļojuma laikā. Kruīzi sniedz lielisku iespēju aplūkot vairākus galamērķus vienā ceļojuma reizē, turklāt Jums nebūs jāmaina uzturēšanās vieta.

Plašas izklaides un atpūtas iespējas vienuviet

Kruīza ceļojums piedāvā brīnišķīgas izklaides un atpūtas iespējas starp ieplānotajiem galamērķiem vai arī gadījumos, kad ceļotāji izvēlas nedoties ekskursijā konkrētajā pieturvietā. Plašas izklaides iespējas no rīta līdz vakaram, nepametot kruīza kuģi – dažādas šovu programmas, tematiskie vakari, loterijas, SPA, trenažieru zāles apmeklēšana, sporta nodarbības, slidošana, kino vakari, dejas, mūzika, nesteidzīga atpūta pie baseina, kā arī, protams, iepirkšanās. Iespējams arī baudīt izsmalcinātu maltīti kruīzā esošajos restorānos.

Piemērots ģimenēm ar dažādu vecumu bērniem

Nereti ģimenēm ar bērniem ir sarežģīti izvēlēties piemērotu ceļošanas veidu un galamērķi, kas apmierinātu ikvienu no ģimenes locekļiem. Kruīzs ir ideāli piemērots ģimenēm ar dažādu vecumu bērniem, jo ir pieejamas bērnu spēļu istabas, kurās par mazākajām atvasēm parūpēsies profesionāls personāls, sniedzot iespēju vecākiem izbaudīt kruīza piedāvājumu. Baseini un restorāni ir pielāgoti bērnu vajadzībām, tādēļ par ģimenisku atpūtu nav jāuztraucas- ikviens jutīsies komfortabli un spēs pilnvērtīgi izbaudīt ceļojumu.

Socializēšanās un jaunu draudzību izveidošana

Kruīzā ir iespējams sastapt cilvēkus no dažādām pasaules vietām. Kopīgas aktivitātes, nepiespiestas sarunas pie baseina vai restorānā pavisam noteikti sniegs Jums iespēju socializēties un izveidot jaunas draudzības.

Interesantākie kruīza maršruti

Vidusjūras kruīzs

Šis kruīza maršruts piedāvā iespēju apskatīt daudzas brīnišķīgās Vidusjūras pilsētas, kā arī ainavas ar skaistiem līčiem un salām. Izvēloties Vidusjūras kruīzu, Jūs pavisam noteikti gūsiet ieskatu šo valstu varenajā vēsturē, apskatot ievērojamākās arhitektūras pērles, kā arī spēsiet izbaudīt Vidusjūras reģiona burvīgumu.

Karību jūras kruīzs

Karību jūras kruīza maršruts ir viens no visvairāk izvēlētākajiem pasaulē, jo brīnumainie skati, dzīvnieku pasaules dažādība un siltais klimats, ko piedāvā šis reģions, ir neatkārtojami. Iespējams apmeklēt tādas vietas kā Jamaika, Puerto Riko, Bahamas, Dominikānas republika u.c. Šis maršruts ir ideāli piemērots aizraujošas atpūtas cienītājiem.

Norvēģijas fjordu kruīzs

Ja neesat karstā klimata piekritējs, Norvēģijas fjordu kruīzs ir ideāls ceļojuma variants. Šī kruīza ietvaros var apskatīt gleznainās fjordu ainavas, izjust vikingu zemes varenumu, kā arī ļauties troļļu un citu leģendu burvībai.

Arābu jūras kruīzs

Ekstravagantās arābu valstis piesaista ne vienu vien tūristu. Bagāto un savdabīgo šo zemju kultūru papildina karsti laikapstākļi, padarot šo reģionu par lielisku atpūtas ceļojuma galamērķi. Apskates valstu sarakstā ietilpst Apvienotie Arābu Emirāti, Kuveita, Omāna u.c.

Praktiski ieteikumi

Lai nenokavētu kruīza sākumu, lidojumu aizkavēšanās dēļ, ostas pilsētā iesakām ierasties 1 vai 2 dienas pirms kruīza sākuma.
Papildus kruīza biļetes cenai, jārēķinās ar obligātām dzeramnaudām kruīza apkalpei.
Iesakām jau iepriekš izplānot, ko velaties apskatīt katrā kruīza dienā, novērtējot, kurā galamērķī to viegli varat paveikt paši, bet kur ērtāk būtu izvēlēties organizēto ekskursiju, ko varēsiet pieteikt iepriekšējā dienā uz kuģa.

Piedāvājums

Ja vēlaties no mums saņemt kruīza ceļojuma piedāvājumu, lūdzu atsūtiet mums vēlamos datumus, kruīza maršrutu, pieaugušo un bērnu skaitu, norādot bērnu vecumus. Kā arī norādiet, vai kruīza atiešanas pilsētā nokļūsiet paši, vai vēlaties, lai piedāvājam Jums aviobiļetes un naktsmītnes pirms kruīza. 
×
×