cb@cb.lv | Tallinas iela 30
Kalnciema iela 116, Rīga
viesnīca atrodas jūras krastā

TURCIJA: BODRUMA, FANTASIA HOTEL DE LUXE KUSADASI 5★

Meklēju izdevīgākos piedāvājumus.
Lūdzu uzgaidiet līdz 30 sekundēm!
Pieejamie datumi un cenas
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃
⁃⁃⁃  Rezervēt
Cenā ir iekļauts tiešais lidojums Rīga - Bodruma, aizvešana uz viesnīcu; viesnīcas numurs (reģistrēšanās pēc 14:00, izrakstīšanās līdz 10:00 vai 12:00); aizvešana uz lidostu, tiešais lidojums Bodruma - Rīga, bagāžas pārvadāšana. Nepilsoņiem Turcijas e-vīza obligāti jānoformē pirms ceļojuma - 30€.

FANTASIA HOTEL DE LUXE KUSADASI 5★

viesnīca atrodas jūras krastā
Atrašanās vieta: Turcija: Bodruma, Bodrum
Ekonom. 7.3/10
Ekonomiskās klases viesnīca ar VIDUVĒJU novērtējumu klientu vērtējumā. Šādu viesnīcu iesakām izvēlēties TIKAI gadījumā, ja numuriņa, viesnīcas un ēdināšanas KVALITĀTE NAV SVARĪGA.
Viesnīcas apraksts
Šī piekrastes viesnīca atrodas Kušadasi. Viesnīcā tiek piedāvāti iekštelpu un āra peldbaseini, kā arī spa un fitnesa centrs. Visos numuros ir bezmaksas bezvadu internets, balkons un satelīta televīzija.
Viesnīcas Fantasia Deluxe numuros ir gaisa kondicionētājs, kā arī tējas un kafijas pagatavošanas iekārta. No dažiem numuriem paveras skats uz Egejas jūru.

Viesi var izmantot saunu un turku pirti, vai arī atpūsties, baudot masāžas viesnīcas Fantasia Deluxe spa un labsajūtas centrā. Viesnīcā Fantasia ir pieejami arī 2 tenisa korti un niršanas skola.

Starptautiskie un turku virtuves ēdieni tiek pasniegti restorānos Palm un Pine, savukārt restorānā La Piazetta tiek piedāvāti itāļu ēdieni. Svaigi zivju ēdienus ir pieejami restorānā Fishnet, savukārt restorānā Sofi piedāvā Tālo Austrumu ēdienus.

Jaunavas Marijas nams atrodas 10 minūšu brauciena attālumā no viesnīcas Fantasia Deluxe. Pie viesnīcas ir pieejama bezmaksas autostāvvieta.

2 peldbaseini
1. peldbaseins – iekštelpu
Bezmaksas!
2. peldbaseins – āra
Bezmaksas!
Sezonāls darba laiks

Labsajūta
Saulessargi
Pludmales krēsli vai zviļņi
Turku/tvaika pirts
Masāžas
Spa un labsajūtas centrs
Fitnesa centrs
Sauna

Ēdieni un dzērieni
Uzkodu bārs
Brokastis numurā
Bārs
Mini bārs
Restorāns

Aktivitātes
Pludmale
Tenisa aprīkojums
Bērnu klubs
Ūdens sporta iespējas uz vietas
Izklaižu programma
Niršana
Šautriņas
Galda teniss
Biljards
Rotaļu laukums bērniem
Spēļu telpa
Tenisa korts

Atsauksmes

Viesnīcas apraksts ir sagatavots izmantojot viesnīcas publicēto informāciju. Brīdinām, ka aprakstos un attēlos ir iespējamas nepilnības, daļa no aprakstā minētajiem viesnīcas pakalpojumiem tiek sniegti tikai aktīvajā tūrisma sezonā. 

Ja neatradāt savu ceļojumu, lūdzu, rakstiet mums - piemeklēsim īsto!

Tālrunis *