cb@cb.lv | Tallinas iela 30
Kalnciema iela 116, Rīga
viesnīcā ir diskotēka

TURCIJA: BODRUMA, ATLANTIQUE HOLIDAY CLUB 4★

Meklēju izdevīgākos piedāvājumus.
Lūdzu uzgaidiet līdz 30 sekundēm!
Pieejamie datumi un cenas
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃
⁃⁃⁃  Rezervēt
Cenā ir iekļauts tiešais lidojums Rīga - Bodruma, aizvešana uz viesnīcu; viesnīcas numurs (reģistrēšanās pēc 14:00, izrakstīšanās līdz 10:00 vai 12:00); aizvešana uz lidostu, tiešais lidojums Bodruma - Rīga, bagāžas pārvadāšana. Nepilsoņiem Turcijas e-vīza obligāti jānoformē pirms ceļojuma - 30€.

ATLANTIQUE HOLIDAY CLUB 4★

viesnīcā ir diskotēka
Ekonom. 7.5/10
Ekonomiskās klases viesnīca ar VIDUVĒJU novērtējumu klientu vērtējumā. Šādu viesnīcu iesakām izvēlēties TIKAI gadījumā, ja numuriņa, viesnīcas un ēdināšanas KVALITĀTE NAV SVARĪGA.
Viesnīcas apraksts
Kūrortviesnīca Atlantique Holiday Club atrodas netālu no jūras, un tās piedāvājumā ietilpst āra baseins, bezmaksas WiFi un privāta pludmales zona. Viesiem ir pieejami numuri ar gaisa kondicionētāju, LCD televizoru un balkonu, no kura paveras skats uz jūru.
Katrā naktsmītnes Holiday Club Atlantique numurā ir modernas mēbeles. Katrā numurā ir arī privāta vannas istaba ar fēnu.

Katru dienu viesiem tiek piedāvātas bufetes tipa brokastis. Viesnīcas bufetes restorānā ir pieejami tradicionālās un starptautiskās virtuves ēdieni. Restorānā ar ēdienkarti Akilia Beach viesi var arī nobaudīt jūras veltes.

Kūrortviesnīcas Atlantique Holiday Club spa centra piedāvājumā ir turku pirts, sauna un masāžas pakalpojumi. Naktsmītnē viesi var spēlēt biljardu, šautriņas un galda tenisu. Viesu rīcībā ir arī bērnu rotaļu laukums.
Naktsmītne atrodas tikai 9 km attālumā no Kušadasi pilsētas centra un 30 minūšu brauciena attālumā no Grieķijas senās pilsētas Efesas. Artemīdas templis ir 18,5 km attālumā no naktsmītnes. Adnana Menderesa lidosta atrodas 1,5 stundu brauciena attālumā. Uz vietas ir pieejama privāta bezmaksas autostāvvieta.

Ēdieni un dzērieni
Augļi
Bērniem draudzīgas bufetes tipa maltītes
Uzkodu bārs
Bārs
Mini bārs
Restorāns

Āra peldbaseins
Bezmaksas!
Sezonāls darba laiks

Labsajūta
Fitness
Spa / labsajūtas komplekti
Spa / atpūtas zona
Tvaika pirts
Spa pakalpojumi
Saulessargi
Ūdens slidkalniņš
Turku/tvaika pirts
Masāžas
Spa un labsajūtas centrs
Fitnesa centrs
Sauna

Atsauksmes

Viesnīcas apraksts ir sagatavots izmantojot viesnīcas publicēto informāciju. Brīdinām, ka aprakstos un attēlos ir iespējamas nepilnības, daļa no aprakstā minētajiem viesnīcas pakalpojumiem tiek sniegti tikai aktīvajā tūrisma sezonā. 

Ja neatradāt savu ceļojumu, lūdzu, rakstiet mums - piemeklēsim īsto!

Tālrunis *