cb@cb.lv | Tallinas iela 30
Kalnciema iela 116, Rīga
viesnīca atrodas jūras krastā

GRIEĶIJA: EVIJAS SALA (JAUNUMS) , EVIA RIVIERA RESORT 4★

Meklēju izdevīgākos piedāvājumus.
Lūdzu uzgaidiet līdz 30 sekundēm!
Pieejamie datumi un cenas
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃
⁃⁃⁃  Rezervēt
Cenā ir iekļauts: tiešais lidojums Rīga-Atēnas, lidostu nodokļi, bagāža 20kg, aizvešana uz viesnīcu ar autobusu (sala ir savienota ar tiltu), viesnīcas numurs (reģistrēšanās pēc 14:00, izrakstīšanās līdz 10:00 vai 12:00), aizvešana uz lidostu, tiešais lidojums Atēnas-Rīga. Papildus viesnīcā jāapmaksā tūrisma nodoklis 1,5€ līdz 10€ par numuru/diennaktī.

EVIA RIVIERA RESORT 4★

viesnīca atrodas jūras krastā
Ekonom. 7.4/10
Ekonomiskās klases viesnīca ar VIDUVĒJU novērtējumu klientu vērtējumā. Šādu viesnīcu iesakām izvēlēties TIKAI gadījumā, ja numuriņa, viesnīcas un ēdināšanas KVALITĀTE NAV SVARĪGA.
Eleganta viesnīca, kas atrodas skaistā vidē un netālu no pludmales - tā ir unikāla vieta bezrūpīgai atpūtai. Viesu rīcībā ir plaši un funkcionāli aprīkoti numuri, kuros var lieliski atpūsties, kā arī restorāns un 3 bāri, kas piedāvā atsvaidzinošus, krāsainus kokteiļus. Īsta atpūta sagaida sauļojoties pie baseina vai dārzā, savukārt mazākie labi pavadīs laiku rotaļu laukumā. Ja meklējat aktīvu atpūtu, dodieties pastaigā, lai iepazītu brīnišķīgo apkārtni vai apmesties viesnīcā un izmēģināt spēkus komandu spēlēs, galda tenisā vai šautriņu mešanā. Apmeklējiet brīnišķīgo Grieķiju ar skaistām ainavām un interesantu vēsturi, un jūsu brīvdienas būs neaizmirstamas!

VISS IEKĻAUTS:
brokastis (7.00-10.00), pusdienas (12.30-14.30), vakariņas (19.00-21.30) zviedru galds restorānā, vietējie bezalkoholiskie un vietējie alkoholiskie dzērieni norādītajā vietā (10.00-23.00).

PLUDMALE:
publiska, smilšu un akmeņu pludmale, maigi plaukta pludmale, apm. 100 m no viesnīcas, piebraukšana pa pazemes eju, bezmaksas saulessargi un sauļošanās krēsli, dvieļi depozītā (apm. 10 EUR).

KONTAKTI:
0030/2221200361, www.eviarivieraresort.hotelbrain.com

VIESNĪCA:
četrzvaigžņu, elegants, 218 numuri, 1 ēka, 7 stāvi, 2 lifti, vestibils, 24h reģistratūra, restorāns - zviedru galds, starptautiskā virtuve, 3 bāri: galvenais (atvērts sliktos laikapstākļos), pie baseina, uz pludmales; mini tirgus; dārzs, bezmaksas bezvadu internets; papildus maksa: apkalpošana numurā, konsjerža pakalpojumi, aukle (pēc pieprasījuma), gludināšanas pakalpojums, bagāžas glabātuve, autostāvvieta, auto noma un taksometru pakalpojumi (ārējais piedāvājums); pieņemtas kredītkartes: Visa, MasterCard.

ATRAŠANĀS VIETA:
apm. 7 km no AMARYNTHOS centra, apm. 200 m no veikaliem, restorāniem un bāriem, apm. 12 km no Alivieri, apm. 16 km attālumā no Ancient Eretria teātra; apm. 130 km no Atēnu lidostas.

NUMURS:
standarts: 2-vietīgs (pieejama 1 papildu gulta pieaugušajiem vai 2 papildu gultas bērniem - divstāvu gulta), apm. 19 m & sup2 ;, individuāli regulējams kondicionieris, vannas istaba (duša, tualete; fēns, kosmētikas komplekts), bezvadu internets, kabeļtelevīzija, neliels ledusskapis; balkons vai terase (galds un krēsli); superior: 2-vietīgs (pieejama 1 papildu gulta bērnam), apm. 20 m2, standarta istabas iekārtojums; balkons vai terase (galds un krēsli), skats uz jūru; Superior numurs par papildu samaksu.

SPORTS UN IZKLAIDE:
peldbaseins, brīvas formas, saldūdens, atsevišķa sekcija bērniem, saulessargi un sauļošanās krēsli pie baseina pieejami bez maksas; piepūšamais ūdens slidkalniņš (bērniem 4-12 g.; jāmaksā: apm. 6 EUR / 2 dienas, apm. 12 EUR / 3 dienas, apm. 21 EUR / 7 dienas); tenisa korts, galda teniss, futbola laukums, basketbola laukums, šautriņas, spēļu istaba (maksas); rotaļu laukums, animācijas pieaugušajiem un bērniem, amfiteātris; ārējais piedāvājums (maksas): ūdenssports pludmalē.

Atsauksmes

Viesnīcas apraksts ir sagatavots izmantojot viesnīcas publicēto informāciju. Brīdinām, ka aprakstos un attēlos ir iespējamas nepilnības, daļa no aprakstā minētajiem viesnīcas pakalpojumiem tiek sniegti tikai aktīvajā tūrisma sezonā. 

Ja neatradāt savu ceļojumu, lūdzu, rakstiet mums - piemeklēsim īsto!

Tālrunis *