cb@cb.lv | Tallinas iela 30
Kalnciema iela 116, Rīga

San Fermin svētki Pamplonā un atpūta Basku zemē (VISAS EKSKURSIJAS IR IEKĻAUTAS CENĀ)

trip-pic
4. - 13. jūlijs
10 dienas | Spānija
Brīvas vietas ir pieejamas
Valoda - latviešu/krievu
Travel Island
no 790 €
990 €
Rezervēt
Pasteidzies! -200€
790 €
1 vieta autobusā 790 €

Ceļojuma programma

Neuf-Brisach pilsētā - Bona - Sansebastjana - Svēta Fermina svētki - Ensjero (veršu skrejiens)- Korrida - Biarica - Overņi - vulkāns Le Pju de Doms (Puy de Dome, 1465m) - Bāden - Bādene

10 dienas /  visas naktis viesnīcās
VISAS EKSKURSIJAS IR IEKĻAUTAS CENĀ

1. diena
Mūsu autobusa ceļojums uz Spāniju sāksies Rīgā. Tranzīts caur Latviju, Lietuvu un Poliju.
Nakšņošana viesnīcā pie Lietuvas un Polijas robežas.

2. diena
Brokastis viesnīcā. Pārbrauciens uz Franciju, uz Elzasu. Pastaiga Neuf-Brisach pilsētā. Neuf-Brisach (Nefbrizaha) ir neliela pilsēta Elzasā, Kolmāras apkaimē, kas no citiem atšķiras ar izteikti neparastu pareizu formu. Neuf-Brisach pilsētai ir astoņstūra konfigurācija. Ko līdzīgu neatrast visā Eiropā. Ceļš uz viesnīcu Miluzas pilsētas tuvumā.

3. diena
Brokastis viesnīcā. Ceļojums uz Burgundijas provinciālo pilsētu - Bonu. Dosimies pastaigā pa skaistākajām viduslaiku pilsētas ieliņām un apmeklēsim ievērojamākās vietas. Bona ir rets viduslaiku apbūves paraugs, ar divrindu cietokšņa mūri un ēkām ar unikālo dekoratīvo apdari. Noteikti apmeklēsim Dievnama patversmi, kas ir rets 15.gs. Eiropas arhitektūras paraugs ar krāsainu dakstiņu jumtu. Visu arhitektūras ansambli piepilda bagāta vēsture un pagājušo laikmetu priekšmeti. Pēc Simtgadu kara un «melnā mēra» uzliesmojumiem uzbūvētas ēkas saglabāja savu sākotnējo izskatu. Mūsdienās šeit darbojas muzejs ar dažādas tematikas ekspozīcijām. Ceļš uz viesnīcu Akvitānijā.

Papildus izmaksas: Dievnama patversme – 11.50 €
4. diena
Brokastis viesnīcā. Ceļš uz Sansebastjanu. Sansebastjanas pilsētu bieži dēvē par «Kantabrijas piekrastes pērli», pateicoties tā burvīgajam līcim jūras gliemežvāka formā, tīrajām pludmalēm un izcilai gastronomijai. Pireneju zaļajā priekškalnē esošā pilsēta kalpoja par Spānijas karaliskās ģimenes rezidenci. Šeit joprojām valda izsmalcinātības gaisotne. Mēs redzēsim Konča līci, piejūras bulvāri, Miramares pili, Igeldo un Urgull kalnus, atjaunotu Akvāriju, zvejnieku ostu un seno centru ar neskaitāmām ēstuvēm, kur tirgo tipiskas sviestmaizes - pinčos un sidru. Pilsētā ir daudz skaistu galeriju un muzeju, ko apmeklēt. Funikulieris nogādās Igeldo kalna virsotnē, kur var vērot saullēktu un fascinējošus panorāmas skatus. Sansebastjana lepnums ir virkne pirmklasīgo viesnīcu un zīmolu veikalu, kā arī ekskluzīvā gastronomija un apburoša daba. Atpūta piekrastē. Nakšņošana viesnīcā Sansebastjanas pilsētas tuvumā.

Papildus izmaksas: Funiekulieris San Sebastjanā – 3.75 €
5. diena
Brokastis viesnīcā. Agrā izbraukšana uz San Fermín svētkiem (Svētā Fermina svētki) Pamplonā. Aicinām piedzīvot trakulīgos Spānijas svētkus, ļauties spāņu koridas gaisotnei, senām tradīcijām un Navarras viesmīlībai, mēs gādāsim, lai jūs nepalaistu garām nevienu svētku pasākumu. Katru gadu ensjero, korida, čupinaso un svinības pilsētas ielās piesaista milzum daudz viesus. Plkst. 8.00 no rīta sākas pirmais no astoņiem vēršu skrējiens. Pasākuma laikā tūkstošiem vīriešu speciālajos nožogojumos bēg no saniknotajiem vēršiem pa vecpilsētas ielām. Skrējiena distance ir 849 metri, un beidzās pie arēnas, kur notiek vēršu cīņas. Ensjero ilgst vidēji 2-3 minūtes. Vakarā sākas korida, pirms tās notiek paraugdemonstrējumi «apartados». Drosminiekus, kuri vēlas pārbaudīt savus spēkus, uz arēnas dzenā jaunie buļļi ar nozāģētiem ragiem. Pamplones festivāla koridai ir savas īpatnības. Pēc katra trešā nokautā vērša skatītāji dodas pārtraukumā, lai ļautos dzirām. Laikā starp koridu un skrējieniem Pamplonē turpinās nemitīga jautrība, rituālās svinības, karnevāli, milžu leļļu gājieni, izrādes, ielas mākslinieku priekšnesumi. Atgriešanās viesnīcā.
6. diena
Brokastis viesnīcā. Panorāmas ekskursija gar Biskajas līča piekrasti: Getxo pilsēta ar tur esošo prāmi-piekartiltu ir lielisks 19.gs. beigu arhitektūras paraugs. Bakio un Chacoli vīnogu dārzi. Gaztelugatxe ir maģiska vieta, jūras ieskauta klints ar zvejnieku kapelu kalngalā. Bermeo - sens zvejnieku ciemats, kur garšīgi smaržo pēc ceptās zivs. Mundaka - sērfošanas entuziastu satikšanās vieta un biosfēras rezervāts Urdaibai. Ekskursijas laikā atklājiet burvīgu Basku zemes piekrasti un apmeklējiet gleznainākās vietas.Šis vietas nevienu neatstās vienaldzīgu. Galvu reibinošas klinšu kraujas, apburošie zvejnieku ciematiņi ar unikālu gaisotni, kas glabā viduslaiku arhitektūras dārgumus.Lai gan Gipuskojas province ir mazākais Basku Zemes reģions, tas tiek uzskatīts par basku kultūras centru. Atgriešanās viesnīcā.

7. diena
Brokastis viesnīcā. Atpūta Atlantijas piekrastē, Biaricā. Biarica, viens no slavenākajiem Eiropas kūrortiem, atrodas Atlantijas okeāna Francijas piekrastē, dažu desmitu kilometru attālumā no Spānijas. Jau izsenis Biarica ir slavena ar savu viesmīlību un augsto dzīves līmeni. Kopš XIX gs. vidus uz šejieni brauc Eiropas dižciltīgo ģimeņu pārstāvji un turīgākie pasaules iedzīvotāji, šodien jūs pievienosieties viņu pulkam. Ceļš uz viesnīcu pie Bordo pilsētas. Nakšņošana viesnīcā.

8. diena
Brokastis viesnīcā. Brauciens uz Overņu. Izdzisušo vulkānu zeme. Šodien tūristu vilcienā dosimies uz slavenāko Francijas izdzisušo vulkānu - Pijdedoms (Puy de Dome, 1465m). Vulkāns atrodas 15 km uz rietumiem no Klermonferānas (Clermont-Ferrand), un ir viens no galvenajiem Francijas dabas objektiem. No Pijdedoms vulkāna paveras skats uz 80 de Puy kalnu grēdas vulkāniem, labos laikapstākļos no kalna virsotnes var redzēt slaveno Monblānu (Mont Blanc). Virsotnē ir izstāžu halle ar interaktīvo zonu ar 3D kalnu attēliem. Pastāvīga ekspozīcija veltīta leģendām par vulkāniem, šīs unikālas ainavas pētniecībai un saglabāšanai. Šeit ir arī restorāns ar panorāmas skatu. Labos laikapstākļos gaisā virs Pijdedomu planē desmitiem paraplanieru.Ceļš uz viesnīcu.

Papildus izmaksas: Funiekulieris Le Pju de Dom kalnā – 15.10 €
9. diena
Brokastis viesnīcā. Tranzīts caur Vāciju. Ierašanās jaukajā un romantiskajā, pasaulslavenajā Bādenē. Apskates ekskursija ar tramvaju: slavenās Karakallas termas, kūrortmāja, kazino, teātris, slavenā Lihtentāles aleja. Brīvais laiks. Brauciens uz viesnīcu Polijā.

Papildus izmaksas: Ekskursijas vilceniņš Badenē – 7.50 €
10. diena
Brokastis viesnīcā. Ceļš uz Rīgu. Tranzīts caur Poliju, Lietuvu un Latviju.
Ierašanās laiks Rīgā ir atkarīgs no ceļa apstākļiem, aptuveni - pusnakts.

Svarīga Informācija

Ceļojuma cena:
€ 790.00 (1 vieta autobusā)
€ 1090.00 (1 vieta ar papildvietu autobusā)
€ 400.00 (piemaksa par 1-vietīgu numuru SNGL)

Standarta samaksas kārtība (ja nav paredzēti speciālie akcijas nosacījumi:
- Avansa iemaksa piesakoties ceļojumam un slēdzot līgumu 30% no ceļojuma summas.
- Atlikusī summa jāsamaksā ne vēlāk kā 20 dienas pirms ceļojuma sākuma.

Ceļojuma cenā ietilpst:
- Visas izbraukuma ekskursijas;
- Brauciens ar komfortablu autobusu (TV, WC, kondicionieris), ceļu nodokļi, autostāvvietas;
- Nakšņošana viesnīcās (2*, 3*, viesu nami. Viesnīcas “zvaigžņu” klasifikācija saskaņa ar attiecīgas valsts standartiem). Nakšņošana 2-3- vietīgos numuros ar ērtībām un brokastīm (WC, duša/vanna numurā);
- Grupas vadītāja pakalpojumi;
Papildus izmaksas :
- Medicīniska apdrošināšana nelaimes gadījumiem - 10 € (līdz 65 gadiem) / 15 € (65+);
- Dievnama patversme - 11.50 €;
- Funiekulieris San Sebastjanā - 3.75 €;
- Funiekulieris Le Pju de Dom kalnā - 15.10 €;
- Ekskursijas vilceniņš Badenē - 7.50 €
- Austiņas – 10 €

- City Tax - 5 €/pers/nakts

SVARĪGI !!!
– Dažas dienas pirms ceļojuma uz Jūsu norādīto e-pastu Jūs saņemsiet ceļojuma vaučeri ar autobusa numuru, grupas vadītāja kontakttālruni, bāzes viesnīcas nosaukumu un citu noderīgu ceļojuma informāciju t.s. Gadījumā ja Jums NAV e-pasta, lūdzam savlaicīgi griezties pie sava aģenta lai saņemtu vaučeri drukātā formātā.
– Izbraukuma ekskursijās, kas tiek piedāvātas par papildus samaksu, ir iekļauts – degviela, ceļu nodokļi, stāvvietas, gida pakalpojumi.
– Ieejas biļetes apskates objektos ir par papildus samaksu! Ieejas biļešu un citu papildizdevumu cenas, valūtas kurss, kā arī programmā norādītie laiki ir orientējoši un var mainīties. Valūtu iesakām mainīt Latvijā.
– Minimālais tūristu skaits izbraukuma ekskursijās – 20 cilvēki.
– Plānotais ierašanās laiks viesnīcās tranzīta dienās ir no plkst.20:00 līdz plkst. 23:00. Iespējamas nelielas grafika izmaiņas, vēla ierašanās viesnīcā un atgriešanās mājās sakarā ar neparedzētiem apstākļiem, piemēram, nelabvēlīgiem ceļu satiksmes apstākļiem.
– Brokastu laiks tiek noteikts pēc ierašanās naktsmītnē, pēc grupas vadītāja norādījuma. Visbiežāk grupas brokastu laiks ir no plkst. 07:00 – līdz 08:00, bet var būt gan ātrāk, gan vēlāk.
– Ceļojuma saturā un cenās izmaiņas iespējamas LR normatīvo aktu ietvaros.
– Ceļojuma operators ir tiesīgs mainīt ekskursiju kārtību.

Ceļojot uz ārvalstīm, savlaicīgi parūpējieties par ceļojumam nepieciešamajiem dokumentiem:
– Derīga pase vai Personas apliecība (kur tā ir izmantojama kā ceļošanas dokuments). Iepriekš sazinieties ar konkrētās valsts vēstniecību, lai noskaidrotu, kādam jābūt pases derīguma termiņam ieceļojot valstī.
– Dodoties ceļojumā arī bērniem ir nepieciešama pase. Nepilngadīgiem bērniem (līdz 18 gadiem) nepieciešama arī dzimšanas apliecība. Ja nepilngadīgais ceļo bez vecākiem, arī notariāli apstiprināta pilnvara.
– Ieceļošanas vīza, ja vien valsts nav noteikusi bezvīzu ieceļošanas kārtību. Lūdzam savlaicīgi sazināties ar attiecīgās ārvalsts pārstāvniecību, lai iegūtu informāciju par vīzas saņemšanas noteikumiem.
– Eiropas veselības apdrošināšanas karte (EVAK) un/vai privātā veselības un dzīvības apdrošināšanas polise, kas sedz arī repatriācijas izdevumus uz mītnes zemi personas nāves vai smagas saslimšanas gadījumā.
– Nodrošinieties ar ceļošanas dokumentu, biļešu un apdrošināšanas polises kopijām, gadījumos, ja dokumentu oriģināli ceļošanas laikā nozaudēti.
– Atrodoties ārzemēs, īpaša uzmanība ir jāpievērš savu dokumentu, tai skaitā pases, drošībai.

Pasteidzies! -200€
790 €
1 vieta autobusā 790 €
papildvieta autobusā 300 €
piemaksa par 1-vietīgu numuru SNGL 400 €
trip-pic

Ja neatradāt savu ceļojumu, lūdzu, rakstiet mums - piemeklēsim īsto!

Tālrunis *