cb@cb.lv | Tallinas iela 30
Kalnciema iela 116, Rīga
viesnīca atrodas jūras krastā

GRIEĶIJA: TASA, MAKRYAMMOS BUNGALOWS 4★

Meklēju izdevīgākos piedāvājumus.
Lūdzu uzgaidiet līdz 30 sekundēm!
Pieejamie datumi un cenas
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃
⁃⁃⁃  Rezervēt
Cenā ir iekļauts: tiešais lidojums Rīga-Kavala, lidostu nodokļi, bagāža 20kg, aizvešana uz viesnīcu, viesnīcas numurs (reģistrēšanās pēc 14:00, izrakstīšanās līdz 10:00 vai 12:00), aizvešana uz lidostu, tiešais lidojums Kavala-Rīga. Papildus viesnīcā jāapmaksā tūrisma nodoklis 1,5€ līdz 10€ par numuru/diennaktī.

MAKRYAMMOS BUNGALOWS 4★

viesnīca atrodas jūras krastā
Atrašanās vieta: Grieķija: Tasa, Limenas Thasou
Ļoti labi 8.6/10
Viesnīca ar ļoti labām atsauksmēm no klientiem.
Priekšrocības
ģimenes svētki
rotaļu laukums un rotaļu istaba bērniem
priežu ieskauta
pie skaistas pludmales līcī
netālu no Limenas centra

ATRAŠANĀS VIETA
apm. 2 km no LĪMENAS centra ar veikaliem un bāriem; apm. 30 km no Kavalas lidostas (transfērs ar autobusu un prāmi).

PLUDMALE
Makryammos pludmale, publiska, smilšaina pludmale, kurai piešķirts Zilā karoga sertifikāts, tieši blakus viesnīcai, piekļuve pa kāpnēm un taciņu cauri dārzam, maksas saulessargi un sauļošanās krēsli (apm. 7 EUR / 2 sauļošanās krēsli un lietussargs), dvieļi (1 EUR / vienība).

VIESNĪCA
četrzvaigžņu, elegants un labiekārtots, renovēts 2015. gadā, 206 numuri, 40 vienstāvu ēkas: galvenais un bungalo, plašs vestibils, diennakts reģistratūra, restorāni: Dioskouri - zviedru galds, grieķu un starptautiskā virtuve, bērnu krēsliņi pieejami, veģetārie ēdieni , Vidusjūras sirēnas ar skatu uz jūru - á la carte, grieķu un Vidusjūras virtuve, pieejami barošanas krēsli un ēdienkarte bērniem, 4 bāri: Nimfas vestibilā, Ammos pie pludmales, Šļakatas pie baseina, Delfīns uz jūras terase ar skatu uz jūru; valūtas maiņas punkts, mini tirgus; terase ar skatu uz jūru, dārzu, bezmaksas bezvadu internets; par maksu: aukle; rodas līmeņu atšķirības, kāpnes - nav ieteicamas cilvēkiem ar kustību ierobežojumiem; pieņemtas kredītkartes: Visa, MasterCard, American Express, Diners Club.

ISTABA
standarts: 2-vietīgs (pieejamas 1 vai 2 papildu gultas bērniem - divstāvu gulta), apm. 26 m2, elegants un labiekārtots, individuāli regulējams kondicionieris, vannas istaba (duša, tualete; fēns), satelīttelevīzija, telefons, ledusskapis, seifs; bezmaksas bērnu gultiņa bērniem līdz 2 gadu vecumam pēc pasūtījuma pirms ierašanās; terase (galds un krēsli); atrodas uz kalna, skats uz dārzu; superior: 2-vietīgs (pieejama 1 papildu gulta), apm. 26 m2, standarta istabas iekārtojums, skats uz dārzu vai sānskats uz jūru; luksusa: 2-vietīgs (pieejama 1 papildu gulta), apm. 26 m², pilnībā renovēts 2015. gadā, standarta istabas iekārtojums; superior un luksusa numuri par papildu samaksu.

SPORTS UN IZKLAIDE
peldbaseins, taisnstūra forma, saldūdens, apm. 200 m², dziļums 1,2-2,4 m, bērnu peldbaseins, saldūdens, dziļums 0,7 m, saulessargi un sauļošanās krēsli pie baseina pieejami bez maksas, dvieļi jāmaksā (1 EUR / prece); galda teniss, basketbols; rotaļu laukums un rotaļu istaba bērniem, animācijas pieaugušajiem un bērniem; papildus maksa: tenisa korts (apm. 10 EUR/st.), biljards.

KONTAKTI
0030/2593022101 ,, www.makryammos-hotel.gr

Atsauksmes

Viesnīcas apraksts ir sagatavots izmantojot viesnīcas publicēto informāciju. Brīdinām, ka aprakstos un attēlos ir iespējamas nepilnības, daļa no aprakstā minētajiem viesnīcas pakalpojumiem tiek sniegti tikai aktīvajā tūrisma sezonā. 

Ja neatradāt savu ceļojumu, lūdzu, rakstiet mums - piemeklēsim īsto!

Tālrunis *