cb@cb.lv | Tallinas iela 30
Kalnciema iela 116, Rīga
viesnīca atrodas jūras krastā
viesnīcā ir ūdens atrakcijas

ĒĢIPTE: ŠARM EL ŠEIHA, PICKALBATROS ROYAL ALBATROS MODERNA RESORT

Meklēju izdevīgākos piedāvājumus.
Lūdzu uzgaidiet līdz 30 sekundēm!
Pieejamie datumi un cenas
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃
⁃⁃⁃  Rezervēt
Cenā ir iekļauts: lidojums Rīga-Šarm el Šeiha, bagāža 20kg, sagaidīšana lidostā, aizvešana uz viesnīcu, viesnīcas numurs (reģistrēšanās pēc 14:00, izrakstīšanās līdz 10:00 vai 12:00), aizvešana uz lidostu, lidojums Šarm el Šeiha-Rīga. Par papildus maksu - apdrošināšana. LR pilsoņi ceļo bez vīzas, NEPILSOŅIEM vīza jānoformē 3 nedēļas PIRMS ceļojuma 75€!

PICKALBATROS ROYAL ALBATROS MODERNA RESORT

viesnīca atrodas jūras krastā
viesnīcā ir ūdens atrakcijas
Lieliski 9.4/10
Viesnīca ar lieliskām atsauksmēm no klientiem.
Eleganta piecu zvaigžņu viesnīca ir īsta viesnīcu ķēdes Pickalbatros rota. Tā patiks dažāda vecuma cilvēkiem ar dažādām interesēm un vaļaspriekiem. Šeit jūs varat atpūsties kopā ar visu ģimeni, ierasties lielā kompānijā, noorganizēt neaizmirstamu dzimšanas dienu, pavadīt medusmēnesi. Ikdienas vakara šovi, dzīvā mūzika, aktīvā animācija neļaus jums garlaikoties un padarīs visu tūristu atpūtu neaizmirstamu. Teritorijā ir ūdens parks pieaugušajiem un bērniem. Tāpat kā visās Pickalbatros viesnīcās, šeit ir liels tematisko restorānu skaits, kas visiem viesiem ir pilnīgi bez maksas. Kafija bezmaksas kafejnīcā "Columbus" neatstās nevienu vienaldzīgu, bet a la carte restorānā "White Elephant" tūristiem par papildu samaksu būs iespēja nobaudīt Taizemes šefpavāra pagatavotos taizemiešu ēdienus.
Informācija par numuru struktūru un skaitu viesnīcā: Viesnīca sastāv no galvenās ēkas (recepcija, restorāni, bāri, ir lifts) un divu un trīs stāvu ēku kompleksa. Renovācija: veikts telpu kosmētiskais remonts. Atpūtas zona un recepcija ir pilnībā atjaunota; uzcelti jauni baseini ar bērnu ūdens parku. Teritorija nosacīti ir sadalīta divās zonās:
Aktīvā zona – atrodas starp galveno ēku un pludmales zonu;
RelaksācijaViesnīcas tips: Pludmales viesnīcas zona – atrodas starp centrālo ieeju un galveno ēku.

Atrašanās vieta
Lidosta: Šarmelšeihas Starptautiskā lidosta - 17 km
Attālums līdz jūrai: 1 līnija
Viesnīca atrodas Nabq Bay rajonā.
Attālums līdz jūrai: pirmā krasta līnija
Attālums līdz Soho laukumam: 17 km
Attālums līdz Naama Bay: 25 km
Attālums līdz Old Market (vecpilsēta): 37 km
Viesnīcas tuvumā: pa labi – viesnīcu komplekss Jaz Mirabel Resort 5 *, pa kreisi – Steigenberger Alcazar 5 * (skat. uz jūru).

Viesnīcā baseini:
10 āra baseini – 6 pieaugušajiem un 4 bērniem;
4 baseini – apsildāmi ziemas periodā*, viens no tiem – Relaksācijas zonā;
6 pieaugušo baseini – 2 baseini ar slidkalniņiem;
4 bērnu baseini – 2 baseini ar slidkalniņiem un ūdens atrakcijām;
ūdens parks – 5 slidkalniņi pieaugušajiem, apsildāmi ziemas periodā*;
ūdens parks – 24 slidkalniņi bērniem, apsildāmi ziemas periodā*.

Standard Garden View Room - vienistabas numurs ar skatu uz dārzu, viesnīcas teritoriju vai apkārtni. Šajā numurā ir viena divguļamā gulta vai divas vienguļamās gultas. Ir tikai istabas ar logu. Tiek nodrošināta tikai viena papildgulta - dīvāns vai pārvietojamā vienvietīgā gulta (jāņem vērā, izvietojot 2 + 2 / 3 + 1). Numuriem ir atšķirīga konfigurācija. * pludmales dvieļi numurā
Numura izmērs: 35 m2
Numuru skaits: 170
Istabu skaits numurā: 1
Maksimālais viesu skaits vienā numurā: 2+2/3+1

Standard Pool View Room - vienistabas numurs ar skatu uz baseinu. Šajā numurā ir viena divguļamā gulta vai divas vienguļamās gultas. Ir tikai istabas ar logu. Tiek nodrošināta tikai viena papildu gulta - dīvāns vai pārvietojamā vienvietīgā gulta (jāņem vērā, izvietojot 2 + 2 / 3 + 1). Numuriem ir atšķirīga konfigurācija. *pludmales dvieļi numurā
Numura izmērs: 35 m2
Numuru skaits: 335
Istabu skaits numurā: 1
Maksimālais viesu skaits vienā numurā: 2+2/3+1

Standard Sea View Room - vienistabas numurs ar daļēju skatu uz jūru. Šajā numurā ir viena divguļamā gulta vai divas vienguļamās gultas. Ir tikai numuri ar logu. Tiek nodrošināta tikai viena papildu gulta - dīvāns vai pārvietojamā vienvietīgā gulta (jāņem vērā, izvietojot 2 + 2 / 3 + 1). Numuriem ir atšķirīga konfigurācija. * pludmales dvieļi numurā
Numura izmērs: 35 m2
Numuru skaits: 40
Istabu skaits numurā: 1
Maksimālais viesu skaits vienā numurā: 2+2/3+1

Family Garden View Room – vienistabas numurs ar bīdāmām durvīm nosacīti sadalīta divās zonās. Divguļamā gulta un divas vienvietīgas gultas. Viena vannas istaba. Skats uz dārzu.
Numura izmērs: 60 m2 (total)
Numuru skaits: 61
Istabu skaits numurā: 2
Maksimālais viesu skaits vienā numurā: 2+2 / 3+1

Junior Suite Pool View Room - divistabu komplekss: guļamistaba ar divguļamo gultu un viesistaba ar dīvānu. Viena vannas istaba. Skats uz baseinu.
Numura izmērs: 72 m2 (total)
Numuru skaits: 16
Maksimālais viesu skaits vienā numurā: 2+2 / 3+1

Atsauksmes

Viesnīcas apraksts ir sagatavots izmantojot viesnīcas publicēto informāciju. Brīdinām, ka aprakstos un attēlos ir iespējamas nepilnības, daļa no aprakstā minētajiem viesnīcas pakalpojumiem tiek sniegti tikai aktīvajā tūrisma sezonā. 

Ja neatradāt savu ceļojumu, lūdzu, rakstiet mums - piemeklēsim īsto!

Tālrunis *