cb@cb.lv | Tallinas iela 30
Kalnciema iela 116, Rīga

SLĒPOŠANA ITĀLIJĀ, SAVOIA PALACE 4★

Meklēju izdevīgākos piedāvājumus.
Lūdzu uzgaidiet līdz 30 sekundēm!
Pieejamie datumi un cenas
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃
⁃⁃⁃  Rezervēt
Cenā ir iekļauts lidojums Rīga – Bergamo, aizvešana uz viesnīcu, naktsmītne, aizvešana uz lidostu un lidojums Bergamo - Rīga. Papildus viesnīcā jāmaksā tūrisma nodoklis 1€ līdz 3€ par personu/diennaktī. Slēpju vai snovborda bagāžas pārvadāšana 10€!

SAVOIA PALACE 4★

Viesnīca: 

atrodas kūrortpilsētiņas Madonnas di Kampiljo centrā, 50 m no pacēlāja. Ski Bus pietura – 50 m.

Uzcelta 1906. gadā, pēdējā renovācija – 2014. gadā. Viesnīca – 4 stāvu ēka ar 55 numuriem: single rooms (maks. 1 cilv., 10 m2); сlassic double rooms (ir connected rooms numuri; daļa ar balkonu, maks. 2+1 cilv., 18-25 m2); junior suites (vienistabas numurs: guļamistaba un viesistabas zona (bez durvīm), balkons, maks. 2+2 cilv., 30 m2); suite (divistabu numurs: viesistaba ar guļamistabas zonu un vienvietīga guļamistaba, panorāmas balkons, maks. 2+2 cilv., 35 m2).

Papildu informācija: сheck-in – no 15:00; сheck-out – līdz 10:30. Ēdināšana (HB): brokastis – bufete; vakariņas – pamatēdienu izvēle no menu (3 varianti), dārzeņu bufete; Full Board: a la carte menu.

Тālr.:  (+39) 0465 441005
Fakss: (+39) 0465 440550
URL: www.savoiapalace.it

Numurā:

vannasistaba, halāti, čības, fēns, TV, Wi-Fi (bez maksas), telefons, minibārs (maksas pakalpojums), balkons vai terase (ne visos numuros); numura uzkopšana, veļas un dvieļu nomaiņa – katru dienu.

Teritorijā: 

restorāns, bārs, lounge ar kamīnu, Wellness centrs, Wi-Fi (bez maksas), konferenču zāle (maks. 100 cilv.), TV istaba, skaistumkopšanas salons (viesiem no 14 g.v.), veļas mazgātava, reģistrācija (00:00-24:00), slēpju novietne, autostāvvieta (bez maksas), garāža (maksas pakalpojums).

Bērniem: 

spēļistaba, aukle (pēc pieprasījuma, maksas pakalpojums).

Izklaide un sports:

Bez maksas: sauna, tvaika pirts, hidromasāža, trenažieru zāle.
Maksas pakalpojumi: masāža, kosmētiskās procedūras.

Komentārs:

Klasiska Alpu stila viesnīca kūrorta centrā, 50 m no "5 Laghi" pacēlāja, kas nogādās tūristus tāda paša nosaukuma slēpošanas zonā (tur ir "Pinzolo-Campiglio Express" pacēlājs, kas savieno Madonnas di Kampiljo un Pincolo slēpošanas zonas vienā), kā arī 500 m no "Spinale" funikuliera, ar kuru var nokļūt apvienotajā Spinale – Passo-Grote slēpošanas zonā. Viesnīca ar mājas komfortu, augsts servisa līmenis. Ir savs neliels Wellness centrs.

Atsauksmes

Viesnīcas apraksts ir sagatavots izmantojot viesnīcas publicēto informāciju. Brīdinām, ka aprakstos un attēlos ir iespējamas nepilnības, daļa no aprakstā minētajiem viesnīcas pakalpojumiem tiek sniegti tikai aktīvajā tūrisma sezonā. 

Ja neatradāt savu ceļojumu, lūdzu, rakstiet mums - piemeklēsim īsto!

Tālrunis *