cb@cb.lv | Tallinas iela 30
Kalnciema iela 116, Rīga
viesnīca atrodas jūras krastā

MALTA, HILTON HOTEL 5★

Meklēju izdevīgākos piedāvājumus.
Lūdzu uzgaidiet līdz 30 sekundēm!
Pieejamie datumi un cenas
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃
⁃⁃⁃  Rezervēt
Cenā ir iekļauts lidojums Rīga-Malta-Rīga a/k RYANAIR bez bagāžas, aizvešana uz viesnīcu; viesnīca ar norādīto ēdināšanu; aizvešana uz lidostu. Pēdējā dienā lidojums jau agri no rīta! PAPILDUS IZMAKSAS: sēdvietu izvēle lidmašīnā (ja vēlaties sēdēt kopā) no €18 (abos virzienos), rokas bagāža 10kg 55x40x20cm un prioritārā iekāpšana 30€ (abos virzienos), nododamā bagāža 20 kg - €85 (abos virzienos), kūrorta nodoklis 0.5 € par dienu, bet ne vairāk kā 5 €.

HILTON HOTEL 5★

viesnīca atrodas jūras krastā
Atrašanās vieta: Malta, St. Julians
Ļoti labi 8.8/10
Viesnīca ar ļoti labām atsauksmēm no klientiem.
Apraksts:

Luksus mūsdienīgais un stilīgais hotelis ir daļa no kompleksa Portomaso. Šī viesnīca piedāvā pirmās klases pakalpojumu līmeni piemītošās no pasaules viesnīcu ķēdes Hilton.Viesnīca ir lieliski piemērota biznesa ceļotājiem( visi nosacījumi konferencēm) un ļoti prasīgiem tūristiem.Šajā elegantajā viesnīcā jūs izbaudīsiet modernu atmosfēru un plašu pakalpojumu klāstu.

Atrašanās vieta:

Viesnīca atrodas uz skaisto jahtu piestātnes krasta un uz oļu pludmales ar vieglu nolaišanos jūrā.

Viesnīcā:

294 numuri. No standarta numuriem paveras satriecošs skats uz gleznaino jahtu piestātni.Pēc pieprasījuma nesmēķētāju numuri.Viesnīcā par papildus samaksu ir numuri ar skatu uz jūru un ģimenes numuri priekš 3 pieaugušajiem vai arī 2 pieaugušajiem un 2 bērniem ar atsevišķu dzīvojamo istabu un dīvānu.Kā arī viesnīcā ir dažādi apartamenti ar skatu uz jūru, dažos no tiem ir papildus vannas istaba.

Numuros:

Luksusa vannas istaba, gaisa kondicionieris, fēns, mini bārs, piederumi lai pagatovotu tēju un kafiju, telefons, iespējams pievienot faksu un modemu, radio, kabeļu tv, balkons, veranda vai terase, seifs, elektroniskās durvju slēdzenes.

Ērtības:

Bārs un restorāns pie baseina (atvērts no jūnija līdz līdz septembrim, atkarībā no laikapstākļiem), plaša izvēle ūdens sporta veidos( ūdens slēpes, kanoe, vindsērfings, laivas), niršanas centrs, bērnu baseins, saulošanās terases, slēgts apsildāms baseins, džakūzī, sauna, tvaika pirts, sporta un trenažieru zāle, deju studija, skaistumkopšanas salons, frizētava, masāža(par papildus samaksu), 2 skvoša korti, apgaismoti tenisa korti, liels skaits bāru un restorānu ar atšķirīgu virtuvi, ikdienas izklaides programmas un vakarā dzīvā mūzika, bērnu klubs no jūlija līdz septembrim (7-14 gadi), rotaļlaukumi, aukles( 6 mēneši- 7 gadi) (par paildus samaksu), daži veikali, pazemes autostāvvieta, konferenču un banketu zāle, internets, numuru apkalpošana 24 stundas.

Pludmale:

Privātā pludmale ar mājiņām kur pārģērbties un trīs peldbaseiniem (viens ar jūras ūdeni), sauļošanās krēsli un saulessargi.

Adrese: Hilton Malta Portomaso, St Julians, Malta PTM 01
Web: www.hilton.com

Atsauksmes

Viesnīcas apraksts ir sagatavots izmantojot viesnīcas publicēto informāciju. Brīdinām, ka aprakstos un attēlos ir iespējamas nepilnības, daļa no aprakstā minētajiem viesnīcas pakalpojumiem tiek sniegti tikai aktīvajā tūrisma sezonā. 

Ja neatradāt savu ceļojumu, lūdzu, rakstiet mums - piemeklēsim īsto!

Tālrunis *