cb@cb.lv | Tallinas iela 30
Kalnciema iela 116, Rīga

SLĒPOŠANA AUSTRIJĀ, HONSERHOF PENSION 2★

Meklēju izdevīgākos piedāvājumus.
Lūdzu uzgaidiet līdz 30 sekundēm!
Pieejamie datumi un cenas
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃
⁃⁃⁃  Rezervēt
Cenā ir iekļauts lidojums Rīga – Zalcburga, bagāžas pārvadāšana 20kg, slēpju pārvadāšana 20kg (jāpiesaka veicot rezervāciju), aizvešana uz viesnīcu, viesnīca ar norādīto ēdināšanu, aizvešana uz lidostu un lidojums Zalcburga - Rīga. Papildus uz vietas viesnīcā var būt jāmaksā kūrorta nodoklis ~2€/pers dienā. Apartamentiem papildus var būt jāmaksā par beigu tīrīšanu.

HONSERHOF PENSION 2★

Atrašanās vieta: Slēpošana Austrijā, Zillertal
Ekonom. 8.0/10
Ekonomiskās klases viesnīca ar VIDUVĒJU novērtējumu klientu vērtējumā. Šādu viesnīcu iesakām izvēlēties TIKAI gadījumā, ja numuriņa, viesnīcas un ēdināšanas KVALITĀTE NAV SVARĪGA.
Viesnīca: atrodas 2 km no kūrorta centra, Hollenzēnes ciemā, 2 km no pacēlājiem. Ski Bus pietura – 10 m. Viesnīcas ēka uzcelta 1690. gadā, katru gadu tiek veikti renovācijas darbi. 

Viesnīca – 3 stāvu ēka ar 8 numuriem: double rooms (maks. 2-3 cilv., 20-25 m2); single rooms (bez balkona, «grand lit» gulta, maks. 1-2 cilv., 12 m2).

Numurā: vannasistaba, fēns (pēc pieprasījuma), TV, Wi-Fi (bez maksas), balkons (izņemot single rooms), numura uzkopšana – katru dienu, dvieļu un veļas nomaiņa – 2 reizes nedēļā.

Teritorijā: reģistrācija (07:30-23:00), brokastu telpa, Wi-Fi (bez maksas), telpa slēpju novietošanai, autostāvvieta.

Atsauksmes

Viesnīcas apraksts ir sagatavots izmantojot viesnīcas publicēto informāciju. Brīdinām, ka aprakstos un attēlos ir iespējamas nepilnības, daļa no aprakstā minētajiem viesnīcas pakalpojumiem tiek sniegti tikai aktīvajā tūrisma sezonā. 

Ja neatradāt savu ceļojumu, lūdzu, rakstiet mums - piemeklēsim īsto!

Tālrunis *