cb@cb.lv | Tallinas iela 30
Kalnciema iela 116, Rīga

FUERTEVENTURA NO VIĻŅAS, RIU OLIVA BEACH RESORT 4 ★

Meklēju izdevīgākos piedāvājumus.
Lūdzu uzgaidiet līdz 30 sekundēm!
Pieejamie datumi un cenas
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃
⁃⁃⁃  Rezervēt
Cenā ir iekļauts: tiešais lidojums VIļņa-Fuerteventura, lidostu nodokļi, bagāža 15kg, aizvešana uz viesnīcu, viesnīca ar norādīto ēdināšanu, aizvešana uz lidostu, lidojums Fuerteventura-Viļņa.

RIU OLIVA BEACH RESORT 4 ★

Viesnīca: atrodas 35 km no Fuerteventuras lidostas, Korraleho kūrortzonā, 50 m no jūras. Viesnīca – Main Building 7 stāvu ēka un 2-3 stāvu korpusu komplekss. Kopā 401 numurs: single rooms (maks. 1 cilv.); standard rooms (maks. 3 cilv.); standard rooms ocean front view (maks. 2 cilv.); one bedroom family rooms (1 atsevišķa guļamistaba, maks. 4 cilv.); two bedrooms family rooms (2 atsevišķas guļamistabas, maks. 5 cilv.), suites ocean view (atsevišķa guļamistaba ar dīvāngultu, maks. 2+1 vai 3 cilv.)

Tālr.:  (+34) 928 53 5334
Fakss: (+34) 928 86 6154 
URL: www.riu.com

Pludmale: municipālā, smilšu (Playa de Corralejo). Saulessargi, atpūtas krēsli, matrači – maksas pakalpojums. Pie baseina: atpūtas krēsli – bez maksas.

Numurā: vannasistaba, fēns, centrālais kondicionētājs, griestu ventilators, TV, telefons, mazs ledusskapis, seifs (bez maksas), balkons vai terase, numura uzkopšana – katru dienu, dvieļu nomaiņa – pēc pieprasījuma, veļas nomaiņa – 2 reizes nedēļā. 

Teritorijā: 3 restorāni, 4 bāri, diskotēka, 2 atklātie baseini (apsildāmi ziemas sezonā), ārsta pakalpojumi, frizētava.

Bērniem: 2 baseini (apsildāmi ziemas sezonā), rotaļlaukums, miniklubs (4-7 un 8-12 g.v.).

Izklaide un sports
Bez maksas: dzīvā mūzika un priekšnesumi vairākas dienas nedēļā, sporta animācija, trenažieru zāle, galda teniss, sauna, džakuzi, Wi-Fi.
Maksas pakalpojumi: masāža, biljards, interneta stūrītis.

Komentārs
Viesnīca uzcelta starp ārkārtīgi skaistām kāpām. Tiek piedāvāta AI koncepcija. Ideāla vieta tiem, kas vēlas pavadīt neaizmirstamu atpūtu ģimenes vai draugu lokā. Pateicoties nevainojami izveidotajai infrastruktūrai un lokācijai pludmales joslas vidū, šī viesnīca tiek uzskatīta par vienu no labākajām Fuerteventuras salā. Iesakām aktīviem tūristiem, ūdenssporta veidu cienītājiem un ģimenēm ar bērniem. Līdz pilsētas aktīvajai zonai – 5 km, autobusu pietura – 200 m.

Atsauksmes

Viesnīcas apraksts ir sagatavots izmantojot viesnīcas publicēto informāciju. Brīdinām, ka aprakstos un attēlos ir iespējamas nepilnības, daļa no aprakstā minētajiem viesnīcas pakalpojumiem tiek sniegti tikai aktīvajā tūrisma sezonā. 

Ja neatradāt savu ceļojumu, lūdzu, rakstiet mums - piemeklēsim īsto!

Tālrunis *