cb@cb.lv | Tallinas iela 30
Kalnciema iela 116, Rīga

FUERTEVENTURA NO VIĻŅAS, BARCELO CORRALEJO SANDS 4★ (2016. gads!)

Meklēju izdevīgākos piedāvājumus.
Lūdzu uzgaidiet līdz 30 sekundēm!
Pieejamie datumi un cenas
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃
⁃⁃⁃  Rezervēt
Cenā ir iekļauts: tiešais lidojums VIļņa-Fuerteventura, lidostu nodokļi, bagāža 15kg, aizvešana uz viesnīcu, viesnīca ar norādīto ēdināšanu, aizvešana uz lidostu, lidojums Fuerteventura-Viļņa.

BARCELO CORRALEJO SANDS 4★ (2016. gads!)

Viesnīca: atrodas 36 km no Fuerteventuras lidostas, Korraleho kūrortzonā, 80 m no pludmales. Uzcelta 2016. gadā; standard rooms (maks. 2 cilv., 25 m2); suites (atsevišķa viesistaba ar dīvāngultu, maks. 2 cilv., 44 m2); deluxe rooms (dīvāngulta, maks. 3 cilv., 30 m2).

Тālr.:  (+34) 928 53 60 50
Fakss: (+34) 928 53 53 67 
URL: www.barcelo.com

Pludmale: municipālā, smilšu (Playa de Corralejo). Saulessargi, atpūtas krēsli, matrači – maksas pakalpojums. Pie baseina: atpūtas krēsli – bez maksas.

Numurā: vannasistaba, halāti un čības (deluxe), fēns, centrālais kondicionētājs, TV, telefons, Wi-Fi (bez maksas), tējas un kafijas pakete, seifs (maksas pakalpojums), balkons vai terase, numura uzkopšana – katru dienu, dvieļu nomaiņa – pēc pieprasījuma, veļas nomaiņa – 2 reizes nedēļā.

Teritorijā: restorāns, 2 bāri, atklātais baseins, atpūtas zāle, ārsta pakalpojumi, veļas mazgātava, autonoma, autostāvvieta (bez maksas).
 
Izklaide un sports
Bez maksas: dienas un vakara animācija.

Komentārs
Atrodas salas ziemeļos, dabas mīļotājiem ideālā vietā – 3 km attālumā no  Dunas de Corralejo dabas parka, taču tajā pat laikā pavisam netālu no salas vakara un nakts izklaižu objektiem, labākajiem restorāniem un bāriem. Iesakām atpūtai aktīviem tūristiem un tiem, kas aizraujas ar ūdenssporta veidiem.

 

Atsauksmes

Viesnīcas apraksts ir sagatavots izmantojot viesnīcas publicēto informāciju. Brīdinām, ka aprakstos un attēlos ir iespējamas nepilnības, daļa no aprakstā minētajiem viesnīcas pakalpojumiem tiek sniegti tikai aktīvajā tūrisma sezonā. 

Ja neatradāt savu ceļojumu, lūdzu, rakstiet mums - piemeklēsim īsto!

Tālrunis *