cb@cb.lv | Tallinas iela 30
Kalnciema iela 116, Rīga

MALAGA, PUENTE ROMANO 5★

Meklēju izdevīgākos piedāvājumus.
Lūdzu uzgaidiet līdz 30 sekundēm!
Pieejamie datumi un cenas
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃
⁃⁃⁃  Rezervēt
Cenā ir iekļauts: lidojumi Rīga - Malaga, aizvešana uz viesnīcu; atpūta divvietīgā numurā viesnīcā ar norādīto ēdināšanu; aizvešana uz lidostu, lidojums Malaga - Rīga, 20kg bagāžas pārvadāšana.

PUENTE ROMANO 5★

Atrašanās vieta: Malaga, Marbella
Ļoti labi 8.9/10
Viesnīca ar ļoti labām atsauksmēm no klientiem.
Komentārs
Puente Romano viesnīca ir "Leading Hotels of the World" dalībniece un atrodas Spānijas dienvidu piekrastē, slavenajā "Zelta jūdzē". Tas ir grezns dzīvojamais rajons, kas atrodas starp Marbella un Puerto Banus, tikai 45 minūšu brauciena attālumā no Malagas lidostas. Andalūzijas ciemata stilā Jūs varat baudīt izsmalcināto gastronomijas piedāvājumu ar vairāk nekā 10 restorāniem un bāriem, izbaudīt sensacionālu naktsdzīvi, atpūsties SPA centrā, izbaudīt botānisko dārzu vai spēlēt pasaulē slavenā tenisa kortā. Atklājiet labākās dzīves lietas Puente Romano, zem saules visu gadu.

Atrašanās vieta
MARBELLA, apmēram 2 km attālumā no kūrorta centra; apmēram 50 km attālumā no Malagas lidostas. Attālums līdz autobusu pieturai 100 m.

Pludmale
Apmēram 150 m attālumā no viesnīcas, publiska, smilšu. Maksas sauļošanās krēsli un saulessargi pludmalē.

Viesnīca
Oficiālā kategorija – 5 zvaigznes, renovēta 2019. gadā, 183 numuri. Viesnīca ir "Leading Hotels of the World" ķēdes dalībniece. Vestibils, reģistratūra, 12 restorāni, 2 bāri, valūtas maiņas punkts, bezvadu internets (Wi-Fi), veikali, seifs, autostāvvieta. Par papildu samaksu: veļas tīrīšanas pakalpojumi, bērnu aukles pakalpojumi (pēc pieprasījuma).

Numurs
Junior Suite: divvietīgs, apmēram 55 m², gaisa kondicionieris, vannas istaba (duša vai vanna, WC, fēns, halāti un čības), satelīttelevīzija, telefons, bezvadu internets (Wi-Fi), kafijas/tējas pagatavošanas komplekts, seifs, balkons vai terase. Par papildu samaksu: mini bārs.
Deluxe Junior Suite: divvietīgs, apmēram 60 m², iekārtots kā Junior Suite numurs.

Sports un izklaide
4 baseini (viens no tiem ir apsildāms), bērnu baseins, bezmaksas saulessargi un sauļošanās krēsli pie baseina, trenažieru zāle, mini klubs, bērnu rotaļu laukums.

Piezīmes
www.puenteromano.com

Atsauksmes

Viesnīcas apraksts ir sagatavots izmantojot viesnīcas publicēto informāciju. Brīdinām, ka aprakstos un attēlos ir iespējamas nepilnības, daļa no aprakstā minētajiem viesnīcas pakalpojumiem tiek sniegti tikai aktīvajā tūrisma sezonā. 

Ja neatradāt savu ceļojumu, lūdzu, rakstiet mums - piemeklēsim īsto!

Tālrunis *