cb@cb.lv | Tallinas iela 30
Kalnciema iela 116, Rīga
viesnīca atrodas jūras krastā

ALBĀNIJA, FAFA AQUA BLUE 5★

Meklēju izdevīgākos piedāvājumus.
Lūdzu uzgaidiet līdz 30 sekundēm!
Pieejamie datumi un cenas
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃
⁃⁃⁃  Rezervēt
Cenā ir iekļauts: tiešais lidojums Rīga-Tirana, lidostu nodokļi, bagāža 20kg, aizvešana uz viesnīcu, viesnīcas numurs (reģistrēšanās pēc 14:00, izrakstīšanās līdz 10:00 vai 12:00), aizvešana uz lidostu, tiešais lidojums Tirana-Rīga. 

FAFA AQUA BLUE 5★

viesnīca atrodas jūras krastā
Atrašanās vieta: Albānija, Durres
Ļoti labi 8.2/10
Viesnīca ar ļoti labām atsauksmēm no klientiem.
ATRAŠANĀS VIETA:
GOLEMAS viesnīcu rajonā, blakus tās pašas ķēdes viesnīcai “Grand Blue Fafa”, tuvākie veikali un bāri apmēram 100 m attālumā no viesnīcas; apmēram 10 km attālumā no Duresas; apmēram 40 km attālumā no Tirānas lidostas.

PLUDMALE:
Publiska, smilšu, ar atsevišķu zonu viesnīcas viesiem, apmēram 200 m attālumā no viesnīcas, bezmaksas saulessargi, sauļošanās krēsli un matrači.

VIESNĪCA:
Oficiālā kategorija – 5 zvaigznes, atvērta 2022. gadā, 100 numuri, 1 ēka, lifts, elegants vestibils, diennakts reģistratūra, restorāns, bārs pie baseina, bārs pludmalē, konferenču centrs, bezmaksas bezvadu internets (Wi-Fi) noteiktās viesnīcas vietās. Par papildu samaksu: apkalpošana numurā.
Viesi var izmantot blakus esošās viesnīcas “Grand Blue Fafa” infrastruktūru.

NUMURS:
Standarta: divvietīgs (maks. 3 pieaugušie vai 2+2 bērni, ar iespēju izvietot 1 papildu gultu pieaugušajam vai 2 bērniem – vienguļamā gulta vai dīvāns), apmēram 32-40 m², individuāli regulējams gaisa kondicionieris, vannas istaba (duša, WC, fēns), bezvadu internets (Wi- Fi), satelīttelevīzija, telefons, ledusskapis, tējas/kafijas pagatavošanas komplekts, seifs, , bezmaksas bērnu gulta bērniem līdz 2 gadu vecumam (pēc pasūtījuma pirms ierašanās), balkons. Par papildu samaksu: mini bārs.

SPORTS UN IZKLAIDE:
2 peldbaseini (abi ar atsevišķu zonu bērniem). Blakus esošajā viesnīcā “Grand Blue Fafa”: peldbaseins, hidromasāža, atsevišķa zona bērniem ar ūdens rotaļu laukumu, bezmaksas saulessargi un sauļošanās krēsli pie baseiniem; pludmales volejbols, joga, galda teniss; miniklubs, rotaļu laukums un rotaļu istaba bērniem, animācija pieaugušajiem un bērniem (laika posmā aptuveni no 15.jūnija līdz 15.septembrim).

VISS IEKĻAUTS:
Brokastis (7:30-10:00), pusdienas (13:00-15:00), vakariņas (19:00-21:00) – “zviedru galds” restorānā; uzkodas noteiktā vietā (16:00-17:30); vietējie bezalkoholiskie dzērieni un alkoholiskie dzērieni norādītajā bārā(10:00-22:00).

KONTAKTINFORMĀCIJA:
www.fafa.al

BEZMAKSAS:
Saulessargi un sauļošanās krēsli pludmalē
Bezvadu internets noteiktās viesnīcas vietās (Wi-Fi)
DRUKUJ
Pievienot izlaseiPievienots 114 reize
Piedāvājuma detaļas
Personas2 pieaugušie
Numurs
Divvietīgs numurs
Ēdināšana
Viss iekļauts
No kurienes
Riga
Datumi un cenas
C. 01.06 – C. 08.06.23 (8 dienas)
Reisu saraksts
Cena/cilv.:669 EURKopā Cenas detaļas1 338 EUR
PASŪTĪT
Nosūtīt pieprasījumu
Kontakti
+371 60 00 32 32
I-V 10.00-18.00
VI Brīvdienas
VII Brīvdienas
Dalieties
Facebook Twitter

Kādēļ ir vērts?
Pilnas cenas — mūsu cenās neietilpst nekādi slēptie iekasējumi
Ērtība — rezervējat
Drošība
Rezervācijas laikā dati tiek aizsargāti un šifrēti ar sertifikātu

Atsauksmes

Viesnīcas apraksts ir sagatavots izmantojot viesnīcas publicēto informāciju. Brīdinām, ka aprakstos un attēlos ir iespējamas nepilnības, daļa no aprakstā minētajiem viesnīcas pakalpojumiem tiek sniegti tikai aktīvajā tūrisma sezonā. 

Ja neatradāt savu ceļojumu, lūdzu, rakstiet mums - piemeklēsim īsto!

Tālrunis *