cb@cb.lv | Tallinas iela 30
Kalnciema iela 116, Rīga

ALBĀNIJA, AMELIA MARE 4★

Meklēju izdevīgākos piedāvājumus.
Lūdzu uzgaidiet līdz 30 sekundēm!
Pieejamie datumi un cenas
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃
⁃⁃⁃  Rezervēt
Cenā ir iekļauts: tiešais lidojums Rīga-Tirana, lidostu nodokļi, bagāža 20kg, aizvešana uz viesnīcu, viesnīcas numurs (reģistrēšanās pēc 14:00, izrakstīšanās līdz 10:00 vai 12:00), aizvešana uz lidostu, tiešais lidojums Tirana-Rīga. 

AMELIA MARE 4★

Atrašanās vieta: Albānija, Durres
ATRAŠANĀS VIETA:
GOLEMĀ, apmēram 50 m attālumā no veikaliem un bāriem; apmēram 15 km attālumā no Duresas; apmēram 45 km attālumā no Tirānas lidostas; attālums līdz autobusu pieturai apmēram 300 m.

PLUDMALE:
Viesnīcas pludmale, smilšu, apmēram 20 m attālumā no viesnīcas (jāšķērso ielu), bezmaksas saulessargi, sauļošanās krēsli un dvieļi, bārs, uz kuru attiecas programma “Viss iekļauts”.

VIESNĪCA:
Oficiālā kategorija – 5 zvaigznes, jauna, atklāsana plānota 2023. gada jūnijā, 185 numuri, 1 ēka, 3 lifti, plašs un elegants vestibils, diennakts reģistratūra, restorāns (ir arī bērnu krēsli un ēdienkarte, veģetārie ēdieni), bārs, pludmales bārs, terase ar skatu uz jūru un baseinu. Par papildu samaksu: apkalpošana numurā.

NUMURS:
Promo: divvietīgs (maks. 2 pesonām) , apmēram 28-35 m², individuāli regulējams gaisa kondicionieris, vannas istaba (duša, WC, fēns), bezvadu internets (Wi-Fi), satelīttelevīzija, telefons, ledusskapis, seifs, bezmaksas bērnu gulta bērniem līdz 2 gadu vecumam (pēc pieprasījuma pirms ierašanās), balkons.
Standarta: divvietīgs (maks. 3 personām, ar iespēju izvietot 1 papildu gultu - dīvāns), apmēram 28-35 m², iekārtots kā Promo numurs, balkons vai terase. Par papildu samaksu – sānu skats vai tiešais skats uz jūru.
Deluxe: divvietīgs (maks. 4 personām, ar iespēju izvietot 1 papildu gulta 2 personām - dīvāns), apmēram 42 m², iekārtots kā Promo numurs, balkons vai terase, sānu skats uz jūru. Par papildu samaksu- tiešs skats uz jūru.
Junior Suite: divvietīgs (maks. 4 personām, ar iespēju izvietot 1 papildu gultu 2 personām - dīvāns), apmēram 42 m², elegants un moderns, iekārtots kā Promo numurs, balkons vai terase.

SPORTS UN IZKLAIDE:
Baseins, baseins bērniem; bezmaksas saulessargi, sauļošanās krēsli un matrači pie baseina, pludmales dvieļi pret depozītu; iekštelpu baseins ar atsevišķu zonu bērniem, hidromasāža, bērnu rotaļu laukums.

ĒRTĪBAS PERSONĀM AR ĪPAŠĀM VAJADZĪBĀM:
• Uzbrauktuves ratiņkrēsliem: viesnīcas galvenā ieeja, vestibils, lifts;
• Margas gaiteņos;
• Iespēja nomāt inventāru viesnīcā: ratiņkrēsls, kruķi, vannas istabas krēsls (ar iepriekšēju rezervāciju).
Numurs:
• 1 numurs, pirmajā stāvā (ar iepriekšēju rezervāciju).
Vannas istaba:
• Duša: margas, duša bez sliekšņa, krēsls;
• Tualete: margas, augstums 45-50 cm;
• Izlietne ne augstāka par 80 cm un ne zemāka par 65 cm;
• Spogulis ne augstāk par 100 cm no grīdas;
• Durvju platums 90 cm.

VISS IEKĻAUTS:
Brokastis (7:30-10:00), pusdienas (12:30-14:00), vakariņas (19:00-21:00) – “zviedru galds" restorānā; uzkodas restorānā (16:00-17:00); bezalkoholiskie dzērieni un vietējie alkoholiskie dzērieni noteiktā vietā (10:00-22:00).

PIEDĀVĀJUMA CENĀ IEKĻAUTS:
• Lidojums turp un atpakaļ
• Rokas un reģistrējamā bagāža
• Transfērs lidosta – viesnīca – lidosta
• Izmitināšana viesnīcā (ar izvēlēto ēdināšanas un numura tipu)
• ITAKA pārstāvja pakalpojumi uz vietas

Atsauksmes

Viesnīcas apraksts ir sagatavots izmantojot viesnīcas publicēto informāciju. Brīdinām, ka aprakstos un attēlos ir iespējamas nepilnības, daļa no aprakstā minētajiem viesnīcas pakalpojumiem tiek sniegti tikai aktīvajā tūrisma sezonā. 

Ja neatradāt savu ceļojumu, lūdzu, rakstiet mums - piemeklēsim īsto!

Tālrunis *