cb@cb.lv | Tallinas iela 30
Kalnciema iela 116, Rīga
viesnīca atrodas jūras krastā

ALBĀNIJA, FAFA SUN 5★

Meklēju izdevīgākos piedāvājumus.
Lūdzu uzgaidiet līdz 30 sekundēm!
Pieejamie datumi un cenas
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃
⁃⁃⁃  Rezervēt
Cenā ir iekļauts: tiešais lidojums Rīga-Tirana, lidostu nodokļi, bagāža 20kg, aizvešana uz viesnīcu, viesnīcas numurs (reģistrēšanās pēc 14:00, izrakstīšanās līdz 10:00 vai 12:00), aizvešana uz lidostu, tiešais lidojums Tirana-Rīga. 

FAFA SUN 5★

viesnīca atrodas jūras krastā
Atrašanās vieta: Albānija, Durres
Ļoti labi 8.6/10
Viesnīca ar ļoti labām atsauksmēm no klientiem.
ATRAŠANĀS VIETA:
Apmēram 5 km attālumā no GOLEMAS, tūrisma rajonā Mali Robit; apmēram 8 km attālumā no Kavajas centra; apmēram 16 km attālumā no Duresas; apmēram 41 km attālumā no Tirānas lidostas; attālums līdz autobusu pieturai apmēram 1 km.

PLUDMALE:
Smilšu, apmēram 140 m attālumā no viesnīcas (blakus esošās viesnīcas “Fafa Premium” pludmale), bezmaksas saulessargi un sauļošanās krēsli.

VIESNĪCA:
Oficiālā kategorija – 4 zvaigznes, viesnīcas atvēršana plānota 2023. gada jūnijā, 90 numuri, 1 ēka, 2 lifti, elegants vestibils, diennakts reģistratūra, restorāns (ir arī veģetārie ēdieni), bārs pie baseina, terase ar skatu uz baseinu, bezmaksas bezvadu internets (Wi-Fi) noteiktās viesnīcas vietās. Viesi var izmantot dažus pakalpojumus blakus viesnīcā “Fafa Premium” (pludmali un ēdināšanas infrastruktūru). Viesnīca uzņem viesus tikai no 18 gadu vecuma!

NUMURS:
Standarta: divvietīgs (maks. 3 personām, ar iespēju izvietot 1 papildu gultu – dīvāns), apmēram 32 m², individuāli regulējams gaisa kondicionieris, vannas istaba (duša, WC, fēns), satelīttelevīzija, telefons, tējas/kafijas pagatavošanas komplekts, seifs, balkons, mini ledusskapis. Par papildu samaksu: minibārs.

SPORTS UN IZKLAIDE:
Baseins, bezmaksas saulessargi, sauļošanās krēsli pie baseina.

VISS IEKĻAUTS:
Brokastis (7:30-10:00), pusdienas (13:00-15:00), vakariņas (19:00-21:00)- “zviedru galds” galvenajā restorānā; uzkodas galvenajā restorānā (16:30-17:30); bezalkoholiskie dzērieni un vietējie alkoholiskie dzērieni noteiktā bārā (10:00-22:00).

KONTAKTINFORMĀCIJA:
www.fafa.al

BEZMAKSAS:
Saulessargi un sauļošanās krēsli pludmalē
Bezvadu internets noteiktās viesnīcas vietās (Wi-Fi)

Atsauksmes

Viesnīcas apraksts ir sagatavots izmantojot viesnīcas publicēto informāciju. Brīdinām, ka aprakstos un attēlos ir iespējamas nepilnības, daļa no aprakstā minētajiem viesnīcas pakalpojumiem tiek sniegti tikai aktīvajā tūrisma sezonā. 

Ja neatradāt savu ceļojumu, lūdzu, rakstiet mums - piemeklēsim īsto!

Tālrunis *