cb@cb.lv | Tallinas iela 30
Kalnciema iela 116, Rīga

GRIEĶIJA: TASA, THE DOME LUXURY (2017. gads) 4★

Meklēju izdevīgākos piedāvājumus.
Lūdzu uzgaidiet līdz 30 sekundēm!
Pieejamie datumi un cenas
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃
⁃⁃⁃  Rezervēt
Cenā ir iekļauts: tiešais lidojums Rīga-Kavala, lidostu nodokļi, bagāža 20kg, aizvešana uz viesnīcu, viesnīcas numurs (reģistrēšanās pēc 14:00, izrakstīšanās līdz 10:00 vai 12:00), aizvešana uz lidostu, tiešais lidojums Kavala-Rīga. Papildus viesnīcā jāapmaksā tūrisma nodoklis 1,5€ līdz 10€ par numuru/diennaktī.

THE DOME LUXURY (2017. gads) 4★

Atrašanās vieta: Grieķija: Tasa, Limenaria
Lieliski 9.1/10
Viesnīca ar lieliskām atsauksmēm no klientiem.
Labs izvietojums- netālu no pludmales un no burvīgas grieķu pilsētiņas Limenārijas centra. Viesiem tiek piedāvātas elegantas istabas, restorāns, bārs un baseins. Viesnīcu raksturo lielisks serviss un draudzīgs, profesionāls personāls. Tā būs laba vieta jaukai atpūtai divatā, kā arī lieliska vieta salas iepazīšanai.

Piedāvājuma priekšrocības
Ideāla izvēle brīvdienām divatā
Netālu no pludmales un Limenārijas pilsētiņas centra
Celta 2017. gadā.

Atrašanās vieta
Apmēram 300 m attālumā no Limenārijas centra, kur ir dažādi veikali un bāri; apmēram 40 km attālumā no salas galvaspilsētas Limenas; apmēram 23 km attālumā no Skala Prinos; apmēram 63 km attālumā no Kavalas lidostas (transfērs uz viesnīcu ar autobusu un prāmi); attālums līdz autobusu pieturai ir apmēram 100 m.

Pludmale
Limenārijas - publiska, smilšu-oļu, apmēram 100 m attālumā no viesnīcas. Metalia- publiska, smilšu, apmēram 800 m attālumā no viesnīcas. Abās pludmalēs maksas saulessargi un sauļošanās krēsli.

Viesnīca
Oficiālā kategorija – 4 zvaigznes, celta 2017. gadā, 34 numuri, 1 ēka, lifts, elegants vestibils, reģistratūra, restorāns (“zviedru galds”, veģetārie ēdieni, ir arī bērnu krēsli un ēdienkarte), vestibila bārs.
Ierodoties viesnīcā, papildus jāapmaksā tūrisma nodoklis 0,5€ līdz 4€ par numuru/diennaktī, atkarībā no viesnīcas kategorijas.

Numurs
Standarta: divvietīgs (maks. 4 personām, ar iespēju izvietot 2 papildu gultas), apmēram 25-40 m² (atkarībā no viesu skaita numurā), individuāli regulējams gaisa kondicionieris, vannas istaba (vanna vai duša, WC, fēns), bezvadu internets (Wi-Fi), satelīttelevīzija, telefons, ledusskapis, kafijas/tējas pagatavošanas komplekts, seifs, bezmaksas bērnu gulta bērniem līdz 2 gadu vecumam (pēc pieprasījuma pirms ierašanās), balkons vai terase (galds un krēsli).

Sports un izklaide
Baseins, bezmaksas saulessargi un sauļošanās krēsli pie baseina.

Piezīmes
www.thedome-hotel.gr
Bezvadu internets noteiktās viesnīcas vietās (Wi-Fi)

Atsauksmes

Viesnīcas apraksts ir sagatavots izmantojot viesnīcas publicēto informāciju. Brīdinām, ka aprakstos un attēlos ir iespējamas nepilnības, daļa no aprakstā minētajiem viesnīcas pakalpojumiem tiek sniegti tikai aktīvajā tūrisma sezonā. 

Ja neatradāt savu ceļojumu, lūdzu, rakstiet mums - piemeklēsim īsto!

Tālrunis *