cb@cb.lv | Tallinas iela 30
Kalnciema iela 116, Rīga
viesnīca atrodas jūras krastā

GRIEĶIJA: TASA, ILIO MARE 5★

Meklēju izdevīgākos piedāvājumus.
Lūdzu uzgaidiet līdz 30 sekundēm!
Pieejamie datumi un cenas
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃
⁃⁃⁃  Rezervēt
Cenā ir iekļauts: tiešais lidojums Rīga-Kavala, lidostu nodokļi, bagāža 20kg, aizvešana uz viesnīcu, viesnīcas numurs (reģistrēšanās pēc 14:00, izrakstīšanās līdz 10:00 vai 12:00), aizvešana uz lidostu, tiešais lidojums Kavala-Rīga. Papildus viesnīcā jāapmaksā tūrisma nodoklis 1,5€ līdz 10€ par numuru/diennaktī.

ILIO MARE 5★

viesnīca atrodas jūras krastā
Atrašanās vieta: Grieķija: Tasa, Skala Prinos
Ļoti labi 8.7/10
Viesnīca ar ļoti labām atsauksmēm no klientiem.
Atrašanās vieta
Apmēram 1,5 km attālumā no SKALA PRINOS centra, kur ir bāri, restorāni un osta, no kuras kursē prāmji uz Kavalas pilsētu. Apmēram 43 km attālumā no Kavalas lidostas (transfērs uz viesnīcu ar autobusu un prāmi).

Pludmale
Ilio Mare – viesnīcas pludmale, smilšu, atrodas tieši pie viesnīcas, saņēmusi Zila karoga sertifikātu, bezmaksas saulessargi un sauļošanās krēsli, dvieļi pret depozītu (apmēram 5 EUR/dvielis).

Viesnīca
Oficiālā kategorija - 5 zvaigznes, celta 1997. gadā un atjaunota 2005. gadā, 137 numuri, 5 ēkas, lifts, plašs vestibils, diennakts reģistratūra, galvenais restorāns (“zviedru galds”, ir arī bērnu krēsli un ēdienkarte, veģetārie ēdieni), “à-la-carte” restorāns, “swim-up” bārs pie baseina, pludmals bārs, vestibila bārs, suvenīru veikals, konferenču zāle, bezmaksas bezvadu internets (Wi-Fi) noteiktās viesnīcas vietās, terase ar skatu uz jūru. Par papildu samaksu: apkalpošana numurā (līdz plkst. 23.00), bērnu aukles pakalpojumi.
Viesnicā ir kāpnes un pakāpieni- nav ieteicams personām ar ierobežotām pārvietošanās iespējām!
Ierodoties viesnīcā, papildus jāapmaksā tūrisma nodoklis 0,5€ līdz 4€ par numuru/diennaktī, atkarībā no viesnīcas kategorijas.

Numurs
Standarta: divvietīgs (maks.2 personām), apmēram 22 m², individuāli regulējams gaisa kondicionieris, vannas istaba (vanna vai duša, WC, fēns), satelīttelevīzija, bezvadu interneta pieslēgums (Wi-Fi), telefons, seifs, balkons (galds un krēsli), skats uz dārzu. Par papildu samaksu: mini bārs, bērnu gulta bērniem līdz 2 gadu vecumam (pēc pieprasījuma, apmēram 3 EUR/dienā).
Junior suite: divvietīgs (maks. 2+2 bērni, ar iespēju izvietot 1 vai 2 papildu gultas bērniem), apmēram 32 m², iekārotots kā standarta numurs. Junior suite numurs ar sānu skatu uz jūru- par papildu samaksu.

Sports un izklaide
Baseins, baseins bērniem, bezmaksas saulessargi un sauļošanās krēsli pie baseina, dvieļi pret drošības naudu (apmēram 5 EUR/dvielis), trenažieru zāle, pludmales volejbols, bērnu rotaļu istaba. Par papildu samaksu: tenisa korti (apgaismojums apmēram 15 EUR/stundā) ar inventāra nomu (nepieciešams depozīts), joga, velosipēdu noma, kanoe, niršana, izjādes ar zirgiem (pēc pieprasījuma), skaistumkopšanas centra pakalpojumi (manikīrs, pedikīrs, frizētava, masāžas).

Bezmaksas
• Bezvadu internets noteiktās viesnīcas vietās (Wi-Fi)
• Saulessargi un sauļošanās krēsli pludmalē

Piezīmes
www.iliomare.gr

Atsauksmes

Viesnīcas apraksts ir sagatavots izmantojot viesnīcas publicēto informāciju. Brīdinām, ka aprakstos un attēlos ir iespējamas nepilnības, daļa no aprakstā minētajiem viesnīcas pakalpojumiem tiek sniegti tikai aktīvajā tūrisma sezonā. 

Ja neatradāt savu ceļojumu, lūdzu, rakstiet mums - piemeklēsim īsto!

Tālrunis *