cb@cb.lv | Tallinas iela 30
Kalnciema iela 116, Rīga
viesnīca atrodas jūras krastā
viesnīcā ir ūdens atrakcijas

TURCIJA: BODRUMA, PETUNYA BEACH RESORT 4★

Meklēju izdevīgākos piedāvājumus.
Lūdzu uzgaidiet līdz 30 sekundēm!
Pieejamie datumi un cenas
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃
⁃⁃⁃  Rezervēt
Cenā ir iekļauts tiešais lidojums Rīga - Bodruma, aizvešana uz viesnīcu; viesnīcas numurs (reģistrēšanās pēc 14:00, izrakstīšanās līdz 10:00 vai 12:00); aizvešana uz lidostu, tiešais lidojums Bodruma - Rīga, bagāžas pārvadāšana. Nepilsoņiem Turcijas e-vīza obligāti jānoformē pirms ceļojuma - 30€.

PETUNYA BEACH RESORT 4★

viesnīca atrodas jūras krastā
viesnīcā ir ūdens atrakcijas
Atrašanās vieta: Turcija: Bodruma, Bodrum
Ekonom. 6.8/10
Ekonomiskās klases viesnīca ar VIDUVĒJU novērtējumu klientu vērtējumā. Šādu viesnīcu iesakām izvēlēties TIKAI gadījumā, ja numuriņa, viesnīcas un ēdināšanas KVALITĀTE NAV SVARĪGA.
Viesnīcas apraksts
Kūrortviesnīca Petunya atrodas vien dažu soļu attālumā no jūras. Naktsmītnē ir pieejams āra baseins, pludmales zona un spa pakalpojumi. Viesu rīcībā ir numuri ar gaisa kondicionētāju, LCD televizoru un balkonu.
Visos pludmales kūrortviesnīcas Petunya numuros ir pasteļtoņos ieturētas mēbeles. Visās naktsmītnēs ir arī mini bārs. Viesiem ir pieejama privāta vannas istaba ar bezmaksas tualetes piederumiem un fēnu.

Viesiem tiek pasniegtas bufetes tipa brokastis, pusdienas un vakariņas. Viesi dienas laikā var arī pie baseina baudīt uzkodas un dzērienus. Brīvizvēles restorānā tiek pasniegti vietējās un starptautiskās virtuves ēdieni.

Spa iespēju klāstā ietilpst turku pirts, sauna un masāžas pakalpojumi. Viesiem ir pieejama arī fitnesa telpa. Pludmales kūrortviesnīcā Petunya viesi var spēlēt tenisu, šautriņas, kā arī galda tenisu. Viesiem ir pieejams arī bērnu rotaļu laukums.

Pludmales kūrortviesnīca Petunya atrodas vien 11 km attālumā no Bodrumas centra, un Milas-Boodrumas lidosta ir 45 km attālumā no naktsmītnes.

Āra peldbaseins
Sezonāls darba laiks

Labsajūta
Turku/tvaika pirts
Masāžas
Spa un labsajūtas centrs
Fitnesa centrs
Sauna

Ēdieni un dzērieni
Īpašu diētu ēdienkartes (pēc pieprasījuma)
Uzkodu bārs
Bārs
Mini bārs
Restorāns

Aktivitātes
Pludmale
Izklaižu programma
Smaiļošana
Šautriņas
Galda teniss
Rotaļu laukums bērniem
Spēļu telpa
Tenisa korts

Atsauksmes

Viesnīcas apraksts ir sagatavots izmantojot viesnīcas publicēto informāciju. Brīdinām, ka aprakstos un attēlos ir iespējamas nepilnības, daļa no aprakstā minētajiem viesnīcas pakalpojumiem tiek sniegti tikai aktīvajā tūrisma sezonā. 

Ja neatradāt savu ceļojumu, lūdzu, rakstiet mums - piemeklēsim īsto!

Tālrunis *