cb@cb.lv | Tallinas iela 30
Kalnciema iela 116, Rīga
viesnīca atrodas jūras krastā

GRIEĶIJA: TASA, MARY'S RESIDENCE SUITES & LUXURY 3★

Meklēju izdevīgākos piedāvājumus.
Lūdzu uzgaidiet līdz 30 sekundēm!
Pieejamie datumi un cenas
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃
⁃⁃⁃  Rezervēt
Cenā ir iekļauts: tiešais lidojums Rīga-Kavala, lidostu nodokļi, bagāža 20kg, aizvešana uz viesnīcu, viesnīcas numurs (reģistrēšanās pēc 14:00, izrakstīšanās līdz 10:00 vai 12:00), aizvešana uz lidostu, tiešais lidojums Kavala-Rīga. Papildus viesnīcā jāapmaksā tūrisma nodoklis 1,5€ līdz 10€ par numuru/diennaktī.

MARY'S RESIDENCE SUITES & LUXURY 3★

viesnīca atrodas jūras krastā
Atrašanās vieta: Grieķija: Tasa, Skala Potamias
Ekonom. 8.0/10
Ekonomiskās klases viesnīca ar VIDUVĒJU novērtējumu klientu vērtējumā. Šādu viesnīcu iesakām izvēlēties TIKAI gadījumā, ja numuriņa, viesnīcas un ēdināšanas KVALITĀTE NAV SVARĪGA.
Viesnīca atrodas pie “Golden Beach”– vienas no skaistākajām salas pludmalēm. Viesu rīcībā ir komfortabli numuri ar virtuves zonu, kur var ne tikai atpūsties pēc piedzīvojumiem bagātas dienas, bet arī ērti pagatavot savas iecienītākās maltītes. Te ir arī baseins un draudzīgs, izpalīdzīgs personāls. Ir vērts pastaigāties pa apkārtni un apmeklēt arī kādu no grieķu krodziņiem, lai pilnībā izbaudītu īsto Grieķijas atmosfēru.

ATRAŠANĀS VIETA
Apmēram 1 km attālumā no nelielas pilsētiņas CHRISSI AMMOUDIA centra ar krodziņiem un veikaliem; tuvākie veikali aptuveni 30 m attālumā; aptuveni 2 km attālumā no Skala Potamia; apmēram 13 km attālumā no salas galvaspilsētas Limenas centra; apmēram 38 km attālumā no Kavalas lidostas (transfērs uz viesnīcu ar autobusu un prāmi).

PLUDMALE
Golden Beach- viena no skaistākajām salā, publiska, smilšu, gara un plata, ar Zilā karoga sertifikātu, apmēram 60 m attālumā no viesnīcas, maksas saulessargi un sauļošanās krēsli (bez maksas, ja pērk dzērienus vai uzkodas pludmales bārā).

VIESNĪCA
Oficiālā kategorija- 4 atslēgas, celta 2014.gadā, 16 numuri, 3 korpusi, neliels vestibils, reģistratūra, bezmaksas bezvadu internets (Wi-Fi).
Viesnīcas telpās ir līmeņu atšķirības- nav ieteicams cilvēkiem ar kustību ierobežojumiem.
Ierodoties viesnīcā, papildus jāapmaksā tūrisma nodoklis 0,5€ līdz 4€ par numuru/diennaktī, atkarībā no viesnīcas kategorijas .

NUMURS
Junior Suite numurs: divvietīgs (maks. 4 personas, ar iespēju izvietot 1 vai 2 papildu gultas- dīvāns), apmēram 27 m², individuāli regulējams gaisa kondicionieris, vannas istaba (duša, WC, fēns), bezvadu internets (Wi-Fi), satelīttelevīzija, virtuves zona ar ledusskapi, plīti un tvaika nosūcēju, seifs, bezmaksas bērnu gultiņa bērniem līdz 2 gadu vecumam (pēc pieprasījuma pirms ierašanās), balkons (galds un krēsli).

Studio tipa numurs: divvietīgs (maks. 3 personas, ar iespēju izvietot 1 papildu gultu), apmēram 24 m², iekārtots kā Junior Suite numurs.

Suite numurs: divvietīgs (maks. 5 personas, ar iespēju izvietot 3 papildu gultas- dīvāns un vienvietīga gulta), apmēram 28 m², iekārtots kā Junior Suite numurs.

SPORTS UN IZKLAIDE
Baseins (atvērts: 10:00-15:00 un 17:00-19:00), bezmaksas saulessargi un sauļošanās krēsli pie baseina.

Atsauksmes

Viesnīcas apraksts ir sagatavots izmantojot viesnīcas publicēto informāciju. Brīdinām, ka aprakstos un attēlos ir iespējamas nepilnības, daļa no aprakstā minētajiem viesnīcas pakalpojumiem tiek sniegti tikai aktīvajā tūrisma sezonā. 

Ja neatradāt savu ceļojumu, lūdzu, rakstiet mums - piemeklēsim īsto!

Tālrunis *