cb@cb.lv | Tallinas iela 30
Kalnciema iela 116, Rīga

MALTA, URBAN VALLEY RESORT AND SPA 4★

Meklēju izdevīgākos piedāvājumus.
Lūdzu uzgaidiet līdz 30 sekundēm!
Pieejamie datumi un cenas
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃
⁃⁃⁃  Rezervēt
Cenā ir iekļauts lidojums Rīga-Malta-Rīga a/k RYANAIR bez bagāžas, aizvešana uz viesnīcu; viesnīca ar norādīto ēdināšanu; aizvešana uz lidostu. Pēdējā dienā lidojums jau agri no rīta! PAPILDUS IZMAKSAS: sēdvietu izvēle lidmašīnā (ja vēlaties sēdēt kopā) no €18 (abos virzienos), rokas bagāža 10kg 55x40x20cm un prioritārā iekāpšana 30€ (abos virzienos), nododamā bagāža 20 kg - €85 (abos virzienos), kūrorta nodoklis 0.5 € par dienu, bet ne vairāk kā 5 €.

URBAN VALLEY RESORT AND SPA 4★

Atrašanās vieta: Malta, St. Julians
Ļoti labi 8.6/10
Viesnīca ar ļoti labām atsauksmēm no klientiem.
ATRAŠANĀS VIETA:
Apmēram 1,5 km attālumā no GZIRA centra ar veikaliem un restorāniem; apmēram 3 km attāluma no Sv.Džuliāna centra; apmēram 6 km attālumā no salas galvaspilsētas Valletas; apmēram 9 km attālumā no Maltas lidostas; bezmaksas transfērs uz/no Valletas.

PLUDMALE:
Balluta Bay - publiska, smilšu, apmēram 2 km attālumā no viesnīcas, bez saulessargiem un sauļošanās krēsliem; St.Georg’s Bay - publiska, smilšu, ir Zilā karoga sertifikāts, apmēram 3,5 km attālumā no viesnīcas, maksas saulessargi un sauļošanās krēsli.

VIESNĪCA:
Oficiālā kategorija - 4 zvaigznes, celta 2000.gadā, regulāri renovēta, 121 numuri, 7 ēkas, plašs vestibils, diennakts reģistratūra, 2 “à-la-carte” restorāni, 2 bāri, autostāvvieta, konferenču zāle, bezmaksas bezvadu internets (Wi-Fi), ir ērtības cilvēkiem ar ierobezotām pārvietošanās iespējām. Par papildu samaksu: veļas tīrīšanas un gludināšanas pakalpojumi.
Ierodoties viesnīcā, papildus jāapmaksā tūrisma nodoklis 0,5€ pers./diennaktī (no 18 g. vecuma un ne vairāk kā 5€ pers./uzturēšanās laikā), maksa tiek iekasēta skaidrā naudā reģistrējoties viesnīcā.

NUMURS:
Superior numurs: divvietīgs, apmēram 29 m², centrālais gaisa kondicionieris, vannas istaba (vanna vai duša, WC, fēns), bezvadu internets (Wi-Fi), satelīttelevīzija, seifs, kafijas/tējas pagatavošanas komplekts, balkons (galds un krēsli). Par papildu samaksu: minibārs.
Corner Suite numurs: 2-istabu: viesistaba un guļamistaba, apmēram 31 m², iekārtots kā Superior numurs, balkons (galds un krēsli). Par papildu samaksu: minibārs.
Ģimenes numurs: divvietīgs (maks. 3 pieaugušie vai 2+2 bērni, ar iespēju izvietot 1 papildu gultu pieaugušajam vai 2 bērniem), apmēram 49 m², guļamistaba un viesistaba, iekārtots kā Superior numurs, balkons vai terase (galds un krēsli). Par papildu samaksu: minibārs.
Ģimenes Suite numurs: 4 personām (maks. 5 pieaugušie vai 4+2 bērni, ar iespēju izvietot 1 papildu gultu 1 pieaugušajam vai 2 bērniem), apmēram 72 m², 2 guļamistabas un viesistaba ar virtuves zonu, iekārtots kā Superior numurs, balkons (galds un krēsli). Par papildu samaksu: minibārs.

SPORTS UN IZKLAIDE:
2 baseini (tai skaitā viens ar speciālu zonu bērniem), bezmaksas saulessargi un sauļošanās krēsli pie baseiniem, tenisa korts, rotaļu laukums bērniem, miniklubs (bērniem vecumā no 4-12 g.). Par papildu samaksu: loka šaušanas nodarbības, SPA centra pakalpojumi (apsildāms iekštelpu baseins, burbuļvanna, sauna, skaistumkopšanas procedūras, masāžas).

KONTAKTINFORMĀCIJA:
www.urbanvalleyresort.com

BEZMAKSAS:
• Bezvadu internets noteiktās viesnīcas vietās (Wi-Fi)

Atsauksmes

Viesnīcas apraksts ir sagatavots izmantojot viesnīcas publicēto informāciju. Brīdinām, ka aprakstos un attēlos ir iespējamas nepilnības, daļa no aprakstā minētajiem viesnīcas pakalpojumiem tiek sniegti tikai aktīvajā tūrisma sezonā. 

Ja neatradāt savu ceļojumu, lūdzu, rakstiet mums - piemeklēsim īsto!

Tālrunis *