cb@cb.lv | Tallinas iela 30
Kalnciema iela 116, Rīga

MALTA, PLAZA REGENCY HOTEL 3★

Meklēju izdevīgākos piedāvājumus.
Lūdzu uzgaidiet līdz 30 sekundēm!
Pieejamie datumi un cenas
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃
⁃⁃⁃  Rezervēt
Cenā ir iekļauts lidojums Rīga-Malta-Rīga a/k RYANAIR bez bagāžas, aizvešana uz viesnīcu; viesnīca ar norādīto ēdināšanu; aizvešana uz lidostu. Pēdējā dienā lidojums jau agri no rīta! PAPILDUS IZMAKSAS: sēdvietu izvēle lidmašīnā (ja vēlaties sēdēt kopā) no €18 (abos virzienos), rokas bagāža 10kg 55x40x20cm un prioritārā iekāpšana 30€ (abos virzienos), nododamā bagāža 20 kg - €85 (abos virzienos), kūrorta nodoklis 0.5 € par dienu, bet ne vairāk kā 5 €.

PLAZA REGENCY HOTEL 3★

Atrašanās vieta: Malta, Sliema
Ļoti labi 8.1/10
Viesnīca ar ļoti labām atsauksmēm no klientiem.
ATRAŠANĀS VIETA:
SLĪMAS centrā, veikali, bāri un restorāni atrodas blakus viesnīcai; apmēram 11 km attālumā no Maltas lidostas; autobusa pietura atrodas pie viesnīcas.

PLUDMALE:
Balluta Bay - publiska, smilšu, apmēram 400 m attālumā no viesnīcas. Maksas sauļošanās krēsli un saulessargi pludmalē.

VIESNĪCA:
Oficiālā kategorija - 3 zvaigznes. Viesnīca ir daļa no Plaza Regency viesnīcu kompleksa (2 ēkas, kas savienotas ar 7. un 8. stāva gaiteņiem); moderna viesnīca, renovēta 2018. gadā, 211 numuri, 5 lifti, vestibils, diennakts reģistratūra, restorāns, 2 bāri: jumta bārs (atvērts no maija līdz maijam), terases bārs (atvērts no novembra līdz aprīlim); konferenču zāle, bezvadu internets (Wi-Fi).
Ierodoties viesnīcā, papildus jāapmaksā tūrisma nodoklis 0,5€ pers./diennaktī (no 18 g. vecuma un ne vairāk kā 5€ pers./uzturēšanās laikā), maksa tiek iekasēta skaidrā naudā reģistrējoties viesnīcā.

NUMURS:
Standarta: divvietīgs (ar iespēju izvietot 1 papildu gultu), apmēram 18 m², centrālais gaisa kondicionieris, vannas istaba (duša, WC; fēns), bezvadu internets (Wi-Fi), satelīttelevīzija, telefons, seifs. Par papildu samaksu: kafijas/tējas pagatavošanas komplekts (apmēram 2,5 EUR dienā), ledusskapis (apmēram 3,5 EUR dienā); skats uz jūru.
Superior: divvietīgs, apmēram 22 m², centrālais gaisa kondicionieris, vannas istaba (duša, WC; fēns), bezvadu internets (Wi-Fi), satelīttelevīzija, telefons, seifs, kafijas/tējas pagatavošanas komplekts, balkons, skats uz jūru vai līci. Par papildu samaksu: mini bārs (pēc pieprasījuma).
Studio: divvietīgs, apmēram 30 m², centrālais gaisa kondicionieris, vannas istaba (duša, WC; fēns), bezvadu internets (Wi-Fi), satelīttelevīzija, telefons, seifs, virtuves niša. Par papildu samaksu: skats uz jūru.

SPORTS UN IZKLAIDE:
Baseins uz jumta (atvērts no maija līdz oktobrim), baseinā ir atsevišķa bērnu daļa, bezmaksas saulessargi un saulessargi pie baseina, dvieļi par maksu (apm. 2,5 EUR/nakts, depozīts: apm. 10 EUR); iekštelpu baseins (atvērts no novembra līdz maijam), atsevišķa burbuļvanna.

KONTAKTINFORMĀCIJA:
www.plazahotelsmalta.com

BEZMAKSAS:
• Bezvadu internets noteiktās viesnīcas vietās (Wi-Fi)

Atsauksmes

Viesnīcas apraksts ir sagatavots izmantojot viesnīcas publicēto informāciju. Brīdinām, ka aprakstos un attēlos ir iespējamas nepilnības, daļa no aprakstā minētajiem viesnīcas pakalpojumiem tiek sniegti tikai aktīvajā tūrisma sezonā. 

Ja neatradāt savu ceļojumu, lūdzu, rakstiet mums - piemeklēsim īsto!

Tālrunis *