cb@cb.lv | Tallinas iela 30
Kalnciema iela 116, Rīga
viesnīca atrodas jūras krastā

MALTA, HOLM BOUTIQUE AND SPA 4★

Meklēju izdevīgākos piedāvājumus.
Lūdzu uzgaidiet līdz 30 sekundēm!
Pieejamie datumi un cenas
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃
⁃⁃⁃  Rezervēt
Cenā ir iekļauts lidojums Rīga-Malta-Rīga a/k RYANAIR bez bagāžas, aizvešana uz viesnīcu; viesnīca ar norādīto ēdināšanu; aizvešana uz lidostu. Pēdējā dienā lidojums jau agri no rīta! PAPILDUS IZMAKSAS: sēdvietu izvēle lidmašīnā (ja vēlaties sēdēt kopā) no €18 (abos virzienos), rokas bagāža 10kg 55x40x20cm un prioritārā iekāpšana 30€ (abos virzienos), nododamā bagāža 20 kg - €85 (abos virzienos), kūrorta nodoklis 0.5 € par dienu, bet ne vairāk kā 5 €.

HOLM BOUTIQUE AND SPA 4★

viesnīca atrodas jūras krastā
Atrašanās vieta: Malta, St. Julians
Ļoti labi 8.8/10
Viesnīca ar ļoti labām atsauksmēm no klientiem.
ATRAŠANĀS VIETA:
ST. JULIAN'S centrā, apmēram 250 m attālumā no tuvākiem bāriem un restorāniem, apmēram 5 km attālumā no Valletas centra; apmēram 10 km attālumā no Maltas lidostas. Attālums līdz autobusu pieturai apmēram 200 m.

PLUDMALE:
Balluta Bay - publiska, smilšu, apmēram 300 m attālumā no viesnīcas.

VIESNĪCA:
Oficiālā kategorija - 4 zvaigznes, moderna, celta 2017. gadā, 29 numuri, 1 korpuss, 5 stāvi, lifts, plašs vestibils, diennakts reģistratūra, restorāns, bārs, autostāvvieta, bezvadu internets (Wi-Fi). Par papildu samaksu: apkalpošana numuros, veļas tīrīšanas un gludināšanas pakalpojumi.
Ierodoties viesnīcā, papildus jāapmaksā tūrisma nodoklis 0,5€ pers./diennaktī (no 18 g. vecuma un ne vairāk kā 5€ pers./uzturēšanās laikā), maksa tiek iekasēta skaidrā naudā reģistrējoties viesnīcā.

NUMURS:
Comfort: divvietīgs, apmēram 23 m², gaisa kondicionieris, vannas istaba (duša, WC, fēns, halāti), bezvadu internets (Wi-Fi), satelīttelevīzija, telefons, kafijas/tējas pagatavošanas komplekts, balkons. Par papildu samaksu: mini bārs.
Superior: divvietīgs (ar iespēju izvietot 1 vai 2 papildu gultas), apmēram 31 m², iekārtots kā Comfort numurs.
Executive: divvietīgs, apmēram 55 m², iekārtots kā Comfort numurs, viesistaba ar virtuves nišu, terase, burbuļvanna.

SPORTS UN IZKLAIDE:
“Infinity” baseins uz jumta, bezmaksas saulessargi un sauļošanās krēsli pie baseina, trenažieru zāle. Par papildu samaksu: SPA centra pakalpojumi.

KONTAKTINFORMĀCIJA:
www.ikonikacollection.com

BEZMAKSAS:
• Bezvadu internets noteiktās viesnīcas vietās (Wi-Fi)
• Autostāvvieta

Atsauksmes

Viesnīcas apraksts ir sagatavots izmantojot viesnīcas publicēto informāciju. Brīdinām, ka aprakstos un attēlos ir iespējamas nepilnības, daļa no aprakstā minētajiem viesnīcas pakalpojumiem tiek sniegti tikai aktīvajā tūrisma sezonā. 

Ja neatradāt savu ceļojumu, lūdzu, rakstiet mums - piemeklēsim īsto!

Tālrunis *