cb@cb.lv | Tallinas iela 30
Kalnciema iela 116, Rīga

MALTA, AX SUNNY COAST RESORT & SPA 4★

Meklēju izdevīgākos piedāvājumus.
Lūdzu uzgaidiet līdz 30 sekundēm!
Pieejamie datumi un cenas
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃
⁃⁃⁃  Rezervēt
Cenā ir iekļauts lidojums Rīga-Malta-Rīga a/k RYANAIR bez bagāžas, aizvešana uz viesnīcu; viesnīca ar norādīto ēdināšanu; aizvešana uz lidostu. Pēdējā dienā lidojums jau agri no rīta! PAPILDUS IZMAKSAS: sēdvietu izvēle lidmašīnā (ja vēlaties sēdēt kopā) no €18 (abos virzienos), rokas bagāža 10kg 55x40x20cm un prioritārā iekāpšana 30€ (abos virzienos), nododamā bagāža 20 kg - €85 (abos virzienos), kūrorta nodoklis 0.5 € par dienu, bet ne vairāk kā 5 €.

AX SUNNY COAST RESORT & SPA 4★

Atrašanās vieta: Malta, Qawra
Komentārs
Stilīga viesnīca ar netradicionālu arhitektūru atrodas pie gleznaina līča. Tā ir lieliska izvēle aizraujošām Maltas brīvdienām! Viesi var baudīt 2 baseinus, tostarp iekštelpu baseinu, un labi aprīkotu fitnesa centru, bet īstas pērles ir mūsdienīgi, plaši apartamenti ar funkcionālām virtuvītēm. Izmitināšanas veids ļauj Jums būt pilnīgi neatkarīgiem - paši izlemiet, kā pavadīt brīvo laiku. Šeit ir īsts prieks ģimenēm un lielākām draugu kompānijām.

Atrašanās vieta
QAWRA centrs, apmēram 150 m attālumā no lielveikala, apmēram 19 km attālumā no Maltas lidostas. Attālums līdz autobusu pieturai apmēram 150 m.

Pludmale
Bugibba - publiska, smilšu-oļu, apmēram 1 km attālumā no viesnīcas.

Viesnīca
Oficiālā kategorija - 4 zvaigznes, 92 numuri, 1 ēka, 7 stāvi, 2 lifti, vestibils, diennakts reģistratūra, bārs; bezvadu internets (Wi-Fi). Par papildu samaksu: autostāvvieta.
Ierodoties viesnīcā, papildus jāapmaksā tūrisma nodoklis 0,5€ pers./diennaktī (no 18 g. vecuma un ne vairāk kā 5€ pers./uzturēšanās laikā), maksa tiek iekasēta skaidrā naudā reģistrējoties viesnīcā.

Numurs
1 guļamistabas apartamenti: viesistaba un guļamistaba (maks. 3 personām), apmēram 40 m², gaisa kondicionieris, vannas istaba (vanna vai duša, WC; fēns), virtuves niša, bezvadu internets (Wi-Fi), satelīttelevīzija, telefons, balkons. Par papildu samaksu: skats uz jūru.
2 guļamistabas apartamenti: viesistaba un divas guļamistabas (maks. 5 personām), apmēram 60 m², iekārtoti kā 1 guļamistabas apartamenti. Par papildu samaksu: skats uz jūru.

Sports un izklaide
Baseins (atvērts no aprīļa līdz oktobrim), bezmaksas sauļošanās krēsli pie baseina; trenažieru zāle. Par papildu samaksu: skvošs, SPA centra pakalpojumi.

Bezmaksas
• Bezvadu internets noteiktās viesnīcas vietās (Wi-Fi)

Piezīmes
www.sunnycoast.com.mt

Atsauksmes

Viesnīcas apraksts ir sagatavots izmantojot viesnīcas publicēto informāciju. Brīdinām, ka aprakstos un attēlos ir iespējamas nepilnības, daļa no aprakstā minētajiem viesnīcas pakalpojumiem tiek sniegti tikai aktīvajā tūrisma sezonā. 

Ja neatradāt savu ceļojumu, lūdzu, rakstiet mums - piemeklēsim īsto!

Tālrunis *