cb@cb.lv | Tallinas iela 30
Kalnciema iela 116, Rīga
viesnīcā ir ūdens atrakcijas

MALTA, AX ODYCY 4★

Meklēju izdevīgākos piedāvājumus.
Lūdzu uzgaidiet līdz 30 sekundēm!
Pieejamie datumi un cenas
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃
⁃⁃⁃  Rezervēt
Cenā ir iekļauts lidojums Rīga-Malta-Rīga a/k RYANAIR bez bagāžas, aizvešana uz viesnīcu; viesnīca ar norādīto ēdināšanu; aizvešana uz lidostu. Pēdējā dienā lidojums jau agri no rīta! PAPILDUS IZMAKSAS: sēdvietu izvēle lidmašīnā (ja vēlaties sēdēt kopā) no €18 (abos virzienos), rokas bagāža 10kg 55x40x20cm un prioritārā iekāpšana 30€ (abos virzienos), nododamā bagāža 20 kg - €85 (abos virzienos), kūrorta nodoklis 0.5 € par dienu, bet ne vairāk kā 5 €.

AX ODYCY 4★

viesnīcā ir ūdens atrakcijas
Atrašanās vieta: Malta, Qawra
Lieliski 9.1/10
Viesnīca ar lieliskām atsauksmēm no klientiem.
ATRAŠANĀS VIETA
QAWRA centrs, blakus veikaliem, bāriem un restorāniem, apmēram 18 km attālumā no Maltas lidostas. Autobusu pietura atrodas uzreiz pie viesnīcas.

PLUDMALE
Qawra Point Beach – publiska, smilšu-oļu, apmēram 800 m attālumā no viesnīcas.

VIESNĪCA
Oficiālā kategorija - 4 zvaigznes, pilnībā renovēta 2023. gadā, moderna, 600 numuri, 1 ēka, 11 stāvi, 9 lifti, vestibils, diennakts reģistratūra, 4 restorāni, 6 bāri, bezvadu internets (Wi-Fi), konferenču centrs, suvenīru veikals. Par papildu samaksu: apkalpošana numurā, bērnu aukles pakalpojumi (pēc pieprasījuma), ārsts pēc izsaukuma, veļas tīrīšanas pakalpojumi, pazemes autostāvvieta, auto un velosipēdu noma (ārējais piedāvājums).
Ierodoties viesnīcā, papildus jāapmaksā tūrisma nodoklis 0,5€ pers./diennaktī (no 18 g. vecuma un ne vairāk kā 5€ pers./uzturēšanās laikā), maksa tiek iekasēta skaidrā naudā reģistrējoties viesnīcā.

NUMURS
Comfort: divvietīgs (ar iespēju izvietot 1 papildu gultu), apmēram 20 m², atrodas 1.-6. stāvā, gaisa kondicionieris, vannas istaba (duša, WC; fēns), bezvadu internets (Wi-Fi), satelīttelevīzija, telefons, kafijas/tējas pagatavošanas komplekts, seifs, bezmaksas bērnu gulta bērniem līdz 2 gadu vecumam (pēc pieprasījuma pirms ierašanās), balkons. Par papildu samaksu: daļējs skats uz jūru, skats uz jūru.
Deluxe: divvietīgs, apmēram 24 m², iekārtots kā Comfort numurs. Par papildu samaksu: daļējs skats uz jūru, skats uz jūru.
Ģimenes: divistabu numurs, (maks.4 personām), iekārtots kā Comfort numurs. Par papildu samaksu: skats uz jūru.

SPORTS UN IZKLAIDE
Baseinu komplekss atrodas pāri ielai (pazemes pāreja no viesnīcas teritorijas), baseins ar slidkalniņiem, bezmaksas saulessargi un sauļošanās krēsli pie baseina; trenažieru zāle (apmēram 150 m attālumā no viesnīcas, AX Sunny Coast Resort & Spa teritorijā); mini klubs, animācija bērniem, periodiski notiek izklaides pasākumi pieaugušajiem. Par papildu samaksu: skvošs, SPA centra pakalpojumi.

VISS IEKĻAUTS
Brokastis, pusdienas, vakariņas - "zviedru galds" galvenajā restorānā, uzkodas norādītajos bāros, bezalkoholiskie un vietējie alkoholiskie dzērieni pie pusdienām un vakariņām norādītajā vietā, vienu reizi uzturēšanās laikā - vakariņas izvēlētajā “à la carte” restorānā.

KONTAKTINFORMĀCIJA
www.odycymalta.com

BEZMAKSAS
• Bezvadu internets noteiktās viesnīcas vietās (Wi-Fi)

Atsauksmes

Viesnīcas apraksts ir sagatavots izmantojot viesnīcas publicēto informāciju. Brīdinām, ka aprakstos un attēlos ir iespējamas nepilnības, daļa no aprakstā minētajiem viesnīcas pakalpojumiem tiek sniegti tikai aktīvajā tūrisma sezonā. 

Ja neatradāt savu ceļojumu, lūdzu, rakstiet mums - piemeklēsim īsto!

Tālrunis *