cb@cb.lv | Tallinas iela 30
Kalnciema iela 116, Rīga

MALTA, MAYFLOWER HOTEL 3★

Meklēju izdevīgākos piedāvājumus.
Lūdzu uzgaidiet līdz 30 sekundēm!
Pieejamie datumi un cenas
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃
⁃⁃⁃  Rezervēt
Cenā ir iekļauts lidojums Rīga-Malta-Rīga a/k RYANAIR bez bagāžas, aizvešana uz viesnīcu; viesnīca ar norādīto ēdināšanu; aizvešana uz lidostu. Pēdējā dienā lidojums jau agri no rīta! PAPILDUS IZMAKSAS: sēdvietu izvēle lidmašīnā (ja vēlaties sēdēt kopā) no €18 (abos virzienos), rokas bagāža 10kg 55x40x20cm un prioritārā iekāpšana 30€ (abos virzienos), nododamā bagāža 20 kg - €85 (abos virzienos), kūrorta nodoklis 0.5 € par dienu, bet ne vairāk kā 5 €.

MAYFLOWER HOTEL 3★

Atrašanās vieta: Malta, Bugibba
Ļoti labi 8.6/10
Viesnīca ar ļoti labām atsauksmēm no klientiem.
ATRAŠANĀS VIETA:
Apmēram 1,5 km no BUGIBBAS kūrorta centra ar veikaliem un restorāniem, apmēram 300 m attālumā no tuvākā pārtikas veikala; apmēram 19 km no Maltas lidostas. Attālums līdz autobusu pieturai apmēram 350 m.

PLUDMALE:
Bugibba Perched Beach - publiska, smilšu, apmēram 500 m attālumā no viesnīcas. Maksas sauļošanās krēsli un saulessargi pludmalē.

VIESNĪCA:
Oficiālā kategorija - 3 zvaigznes, atvērta 2021. gadā, 193 numuri, 1 ēka, 11 stāvi, 4 lifti, moderna, plašs vestibils, diennakts reģistratūra, restorāns, bārs uz jumta pie baseina (atvērts vasaras sezonā); terase, bezvadu internets (Wi-Fi). Par papildu samaksu: bērnu aukles pakalpojumi (pēc pieprasījuma), ārsts pēc izsaukuma, veļas tīrīšanas pakalpojumi.
Ierodoties viesnīcā, papildus jāapmaksā tūrisma nodoklis 0,5€ pers./diennaktī (no 18 g. vecuma un ne vairāk kā 5€ pers./uzturēšanās laikā), maksa tiek iekasēta skaidrā naudā reģistrējoties viesnīcā.

NUMURS:
Standarta: divvietīgs, apmēram 24 m², gaisa kondicionieris, vannas istaba (duša, WC, fēns), bezvadu internets (Wi-Fi), satelīttelevīzija, telefons, kafijas/tējas pagatavošanas komplekts, seifs, dažos standarta numuros ir balkons. Par papildu samaksu: mini bārs.
Superior: divvietīgs, apmēram 24 m², iekārtots kā standarta numurs. Par papildu samaksu: skats uz jūru.
Ģimenes: divvietīgs (ar iespēju izvietot 1 papildu gultu), apmēram 30 m², iekārtots kā standarta numurs.

SPORTS UN IZKLAIDE:
“Infinity” baseins uz jumta, bezmaksas saulessargi un sauļošanās krēsli pie baseina, trenažieru zāle.

KONTAKTINFORMĀCIJA:
www.mayflowerhotel.com.mt

BEZMAKSAS:
• Bezvadu internets noteiktās viesnīcas vietās (Wi-Fi)

Atsauksmes

Viesnīcas apraksts ir sagatavots izmantojot viesnīcas publicēto informāciju. Brīdinām, ka aprakstos un attēlos ir iespējamas nepilnības, daļa no aprakstā minētajiem viesnīcas pakalpojumiem tiek sniegti tikai aktīvajā tūrisma sezonā. 

Ja neatradāt savu ceļojumu, lūdzu, rakstiet mums - piemeklēsim īsto!

Tālrunis *