cb@cb.lv | Tallinas iela 30
Kalnciema iela 116, Rīga

ZIEMEĻKIPRA (JAUNUMS), ALTINKAYA HOLIDAY RESORT 3★

Meklēju izdevīgākos piedāvājumus.
Lūdzu uzgaidiet līdz 30 sekundēm!
Pieejamie datumi un cenas
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃
⁃⁃⁃  Rezervēt
Cenā ir iekļauts: lidojums Rīga-Larnaka, lidostu nodokļi, bagāža 20kg, aizvešana uz viesnīcu šķērsojot sauszemes robežu, viesnīcas numurs (reģistrēšanās pēc 14:00, izrakstīšanās līdz 10:00 vai 12:00), aizvešana uz lidostu, lidojums Larnaka-Rīga.

ALTINKAYA HOLIDAY RESORT 3★

Atrašanās vieta: Ziemeļkipra (jaunums), Kyrenia
Ekonom. 8.0/10
Ekonomiskās klases viesnīca ar VIDUVĒJU novērtējumu klientu vērtējumā. Šādu viesnīcu iesakām izvēlēties TIKAI gadījumā, ja numuriņa, viesnīcas un ēdināšanas KVALITĀTE NAV SVARĪGA.
Neliela viesnīca, kas atrodas tikai apmēram 2 km attālumā no slavenā Ziemeļkipras kūrorta centra - Kirēnijas, kur ir daudz krodziņu, tavernu un veikalu (viesnīcas autobuss kursē 3 reizes dienā no pirmdienas līdz piektdienai). Labiekārtots viesnīcu komplekss, ko ieskauj dārzs.

Atrašanās vieta
Apmēram 2 km attālumā no Kirēnijas pilsētas centra, apmēram 2 km attālumā no Kirēnijas pils, apmēram 3 km attālumā no Bellapais klostera, apmēram 80 km attālumā no Larnakas lidostas.

Pludmale
Publiska, smilšu - oļu pludmale, kas atrodas apmēram 5 km attālumā no viesnīcas (piekļuve pludmalei ar vietējo autobusu par papildu samaksu, autobusa pietura apmēram 700 m attālumā no viesnīcas). Par papildu samaksu: saulessargi un sauļošanās krēsli.

Viesnīca
Oficiālā kategorija – 3 zvaigznes, celta 1991. gadā, 78 numuri, galvenais komplekss, galvenais restorāns - starptautiskā un Kipras virtuve, “zviedru galds”, bārs pie baseina, uzkodu bārs, 24 stundu reģistratūra ar vestibilu, bezvadu internets noteiktās viesnīcas telpās (WiFi), dārzs, bagāžas uzglabāšanas telpa, autostāvvieta, bezmaksas autobusu pakalpojumi darba dienās (uz pilsētas centru); par papildu samaksu: auto noma.

Numurs
Standarta: divvietīgs, apmēram 32 m2, vannas istaba (vanna vai duša, WC, fēns), mini bārs, tējas/kafijas pagatavošanas iespējas, TV, telefons, balkons; par papildu samaksu: seifs.
Bungalo: divvietīgs (maks. 3 pieaugušie vai 2+1 bērns, ar 1 papildu gultu - parastā vai saliekamā), apmēram 32 m2, iekārtots kā standarta numurs; par papildu maksu: ledusskapis.

Sports un izklaide
baseins, sauļošanās krēsli un saulessargi pie baseina, galda teniss, tematiskie vakari restorānā (sezonas laikā).

Piezīmes
https://www.altinkaya-cyprus.com

Atsauksmes

Viesnīcas apraksts ir sagatavots izmantojot viesnīcas publicēto informāciju. Brīdinām, ka aprakstos un attēlos ir iespējamas nepilnības, daļa no aprakstā minētajiem viesnīcas pakalpojumiem tiek sniegti tikai aktīvajā tūrisma sezonā. 

Ja neatradāt savu ceļojumu, lūdzu, rakstiet mums - piemeklēsim īsto!

Tālrunis *