cb@cb.lv | Tallinas iela 30
Kalnciema iela 116, Rīga
viesnīcā ir ūdens atrakcijas

ZIEMEĻKIPRA (JAUNUMS), RIVERSIDE GARDEN RESORT 4★

Meklēju izdevīgākos piedāvājumus.
Lūdzu uzgaidiet līdz 30 sekundēm!
Pieejamie datumi un cenas
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃
⁃⁃⁃  Rezervēt
Cenā ir iekļauts: lidojums Rīga-Larnaka, lidostu nodokļi, bagāža 20kg, aizvešana uz viesnīcu šķērsojot sauszemes robežu, viesnīcas numurs (reģistrēšanās pēc 14:00, izrakstīšanās līdz 10:00 vai 12:00), aizvešana uz lidostu, lidojums Larnaka-Rīga.

RIVERSIDE GARDEN RESORT 4★

viesnīcā ir ūdens atrakcijas
Atrašanās vieta: Ziemeļkipra (jaunums), Kyrenia
Ekonom. 7.0/10
Ekonomiskās klases viesnīca ar VIDUVĒJU novērtējumu klientu vērtējumā. Šādu viesnīcu iesakām izvēlēties TIKAI gadījumā, ja numuriņa, viesnīcas un ēdināšanas KVALITĀTE NAV SVARĪGA.
Riverside Garden Resort piedāvā ne tikai fantastiskas un izklaidējošas iespējas, bet arī brīvdienas dabas vidū ar Ziemeļkipras dabisko veģetāciju. Šeit jūs redzēsiet daudz dažādu ziedu – atklāsiet dažādas orhidejas un citus savvaļas ziedus, varēsiet doties pārgājienā pa kalniem. Nebrīnieties, ja jūs sveicinās kāds tauriņš vai dzirdēsiet putnus dziedam liriskas dziesmas. Veltiet brīdi atpūtai uz balkona vai terases un izbaudiet Ziemeļkipras mierīgo skaistumu, prom no ikdienas burzmas un kņadas.

Atrašanās vieta
Apmēram 8 km attālumā no Kirēnijas centra, tuvākās iepirkšanās un izklaides iespējas atrodas netālu no viesnīcas, Larnakas lidosta atrodas apmēram 90 km attālumā.

Pludmale
Privāta smilšu pludmale ar 2 sauļošanās moliem atrodas apmēram 2 km attālumā no viesnīcas, saulessargi un sauļošanās krēsli (bezmaksas), vairākas reizes dienā uz pludmali kursē bezmaksas viesnīcas autobuss, pludmales bārs ir iekļauts "viss iekļauts" sistēmā.

Viesnīca
Oficiālā kategorija - 4 zvaigznes, celta 1990. gadā un atjaunota 2014. gadā, 227 numuri, vestibils, reģistratūra, galvenais restorāns, a la carte restorāns (par papildu samaksu ar iepriekšēju rezervāciju), 2 bāri, konferenču zāle, valūtas maiņa, autostāvvieta, bezmaksas bezvadu internets (Wi-Fi) noteiktās viesnīcas vietās.

Numurs
Standarta numurs: divvietīgs (maks. 3+1 bērns vai 2+2 bērni, ar 1 papildu gultu - parastā, 1 pieaugušais un 1 bērns vai 2 bērni guļ kopā), apmēram 31 m2, vannas istaba (wc, vanna, fēns), gaisa kondicionieris, telefons, TV, mini bārs (ierodoties papildināts ar bezmaksas bezalkoholiskajiem dzērieniem, citi papildinājumi par maksu), balkons vai terase, skatu uz dārzu.

Sports un izklaide
3 baseini, tostarp viens baseins ar atsevišķu daļu bērniem, sauļošanās krēsli un saulessargi pie baseina, ūdens slidkalniņi (darbojas viesnīcas noteiktajā laikā), bērnu rotaļu laukums, fitnesa zāles, teniss, dzīvā mūzika (reizi nedēļā), basketbols, volejbols; par papildu samaksu: tenisa aprīkojums un apgaismojums, biljards, ūdens sporta veidi pludmalē.

Viss iekļauts:
Brokastis, pusdienas un vakariņas – “zviedru galds” galvenajā restorānā, vieglas uzkodas dienas laikā baseina bārā, saldējums (15:00-17:00), bezalkoholiskie dzērieni un vietējie alkoholiskie dzērieni noteiktos bāros un laikos; jānēsā aproce "viss iekļauts".

Piezīmes
https://www.kibrisotel-riverside.com

Atsauksmes

Viesnīcas apraksts ir sagatavots izmantojot viesnīcas publicēto informāciju. Brīdinām, ka aprakstos un attēlos ir iespējamas nepilnības, daļa no aprakstā minētajiem viesnīcas pakalpojumiem tiek sniegti tikai aktīvajā tūrisma sezonā. 

Ja neatradāt savu ceļojumu, lūdzu, rakstiet mums - piemeklēsim īsto!

Tālrunis *