cb@cb.lv | Tallinas iela 30
Kalnciema iela 116, Rīga

GRIEĶIJA: TASA, ATRIUM HOTEL 4★

Meklēju izdevīgākos piedāvājumus.
Lūdzu uzgaidiet līdz 30 sekundēm!
Pieejamie datumi un cenas
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃
⁃⁃⁃  Rezervēt
Cenā ir iekļauts: tiešais lidojums Rīga-Kavala, lidostu nodokļi, bagāža 20kg, aizvešana uz viesnīcu, viesnīcas numurs (reģistrēšanās pēc 14:00, izrakstīšanās līdz 10:00 vai 12:00), aizvešana uz lidostu, tiešais lidojums Kavala-Rīga. Papildus viesnīcā jāapmaksā tūrisma nodoklis 1,5€ līdz 10€ par numuru/diennaktī.

ATRIUM HOTEL 4★

Atrašanās vieta: Grieķija: Tasa, Potos
Ļoti labi 8.5/10
Viesnīca ar ļoti labām atsauksmēm no klientiem.
Komentārs
Mājīga un moderna viesnīca, kas atrodas klusā vietā, bet netālu no Potos pilsētas izklaides centra. Tieši blakus viesnīcai ir skaista smilšu pludmale un ideāli apstākļi ūdens sporta veidiem. Dienas laikā atpūtieties pie baseina vai iznomājiet velosipēdu/automašīnu un ceļojiet pa apkārtni, un vakarā atpūtieties elegantos un plašos numuros, kas veidoti, ņemot vērā visprasīgākos viesus.

Atrašanās vieta
Apmēram 600 m līdz Potos centram. Apmēram 600 m līdz bāriem, restorāniem un veikaliem. Apmēram 42 km līdz salas galvaspilsētai – Limenai. Apmēram 68 km līdz Kavalas lidostai (transfērs ar autobusu un prāmi). Sabiedriskā transporta pietura – aptuveni 900 m no viesnīcas .

Pludmale
Publiska, smilšu, tieši blakus viesnīcai. Bezmaksas saulessargi un sauļošanās krēsli, rančo par drošības naudu (10 EUR/ dienā).

Viesnīca
Oficiālā kategorija – 4 zvaigznes. Renovēta 2018.gadā, 44 istabas, 1 ēka, 3 stāvi, lifts. Plašs un elegants vestibils. Diennakts reģistratūra.Bibliotēka. 2 restorāni: galvenais "Olīvu dārzs" – zviedru galds, starptautiskā un vietējā virtuve; Koraļļu taverna – a la carte, pie pludmales, Vidusjūras virtuve. Restorānos - bērnu krēsli un ēdienkarte, veģetārie ēdieni.

Numurs
Standarta: divvietīgs, apmēram 25 kv. m, individuāli regulējams gaisa kondicionieris, vannas istaba (vanna vai duša, WC, fēns), telefons, seifs,satelīttelevīzija, bezvadu internets (Wi-Fi), tējas un kafijas pagatavošanas iespējas, bezmaksas gultiņa bērnam līdz 2 gadu vecumam, pēc pasūtījuma veikšanas pirms ierašanās, balkons (galds un krēsli), par papildu samaksu : mini bārs; ar skatu uz dārzu.
Maisonette divvietīgs (maks. 4 personām, var pievienot 2 papildu gultas), aprīkots kā Standarta numurs, balkons vai terase.

Sports un izklaide
Peldbaseins, bērnu baseins, pie baseiniem ir pieejami bezmaksas saulessargi un sauļošanās krēsli, dvieļi pret drošības naudu (apmēram 10 EUR dienā); bērnu rotaļu laukums, galda teniss. Par papildus samaksu (ārējais piedāvājums): niršana, smaiļošana, vindsērfings, makšķerēšana.

SPA
Atvērts no maija līdz septembrim. Trenažieru zāle, sauna; par papildu samaksu: masāža.

Bezmaksas
• Bezvadu internets noteiktās viesnīcas vietās (Wi-Fi)

Atsauksmes

Viesnīcas apraksts ir sagatavots izmantojot viesnīcas publicēto informāciju. Brīdinām, ka aprakstos un attēlos ir iespējamas nepilnības, daļa no aprakstā minētajiem viesnīcas pakalpojumiem tiek sniegti tikai aktīvajā tūrisma sezonā. 

Ja neatradāt savu ceļojumu, lūdzu, rakstiet mums - piemeklēsim īsto!

Tālrunis *