cb@cb.lv | Tallinas iela 30
Kalnciema iela 116, Rīga

ALBĀNIJA, SANDY BEACH 4★

Meklēju izdevīgākos piedāvājumus.
Lūdzu uzgaidiet līdz 30 sekundēm!
Pieejamie datumi un cenas
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃
⁃⁃⁃  Rezervēt
Cenā ir iekļauts: tiešais lidojums Rīga-Tirana, lidostu nodokļi, bagāža 20kg, aizvešana uz viesnīcu, viesnīcas numurs (reģistrēšanās pēc 14:00, izrakstīšanās līdz 10:00 vai 12:00), aizvešana uz lidostu, tiešais lidojums Tirana-Rīga. 

SANDY BEACH 4★

Atrašanās vieta: Albānija, Golem
Ļoti labi 8.3/10
Viesnīca ar ļoti labām atsauksmēm no klientiem.
ATRAŠANĀS VIETA:
Apmēram 2 km attālumā no GOLEMAS centra, tuvākie veikali aptuveni 100 m attālumā no viesnīcas; apmēram 14 km attālumā no Durresas centra; apmēram 45 km attālumā no Tirānas lidostas; autobusu pietura aptuveni 750 m attāluma no viesnīcas.

PLUDMALE:
Publiska, smilšu, apmēram 25 m attālumā no viesnīcas, bezmaksas saulessargi un sauļošanās krēsli.

VIESNĪCA:
Oficiālā kategorija- 4 zvaigznes, celta 2012. gadā, renovēta 2017. gadā, 82 numuri, vairākas ēkas, plašs un elegants vestibils, diennakts reģistratūra, galvenais restorāns, maksas “à-la-carte restorāns, 2 bāri, valūtas maiņas punkts, konferenču zāle, bezmaksas bezvadu internets (Wi-Fi).


NUMURS

Superior numurs bez balkona: divvietīgs, apmēram 19 m², gaisa kondicionieris, vannas istaba (vanna vai duša, WC, fēns), bezvadu internets (Wi-Fi), satelīttelevīzija, telefons, seifs, bezmaksas bērnu gultiņa bērniem līdz 2 gadu vecumam pēc pasūtījuma pirms ierašanās. Par papildu samaksu: mini bārs.
Superior numurs: divvietīgs, apmēram 20 m², gaisa kondicionieris, vannas istaba (vanna vai duša, WC, fēns), bezvadu internets (Wi-Fi), satelīttelevīzija, telefons, seifs, bezmaksas bērnu gultiņa bērniem līdz 2 gadu vecumam pēc pasūtījuma pirms ierašanās, balkons. Par papildu samaksu: mini bārs.
Deluxe numurs: divvietīgs (maks. 4 personām, ar iespēju izvietot 1 vai 2 papildu gultas- vienvietīgā gulta vai dīvāns), apmēram 26-30 m², iekārtots kā Superior numurs. Par papildu samaksu: mini bārs.
Junior Suite numurs: divvietīgs (maks. 4 personām, ar iespēju izvietot 1 vai 2 papildu gultas- vienvietīgā gulta vai dīvāns), apmēram 35-42 m², iekārtots kā Superior numurs. Par papildu samaksu: mini bārs.

SPORTS UN IZKLAIDE:
2 baseini (1 no tiem tikai pieaugušajiem), iekštelpu baseins, bērnu baseins, bezmaksas saulessargi, sauļošanās krēsli un matrači pie baseiniem, galda teniss, aerobika, ūdenspolo, pludmales volejbols, bērnu rotaļu laukums. Par papildus samaksu: sauna, biljards, velosipēdu noma.

VISS IEKĻAUTS:
Brokastis (7:30-10:00), pusdienas (12:00-14:30), uzkodas (16:30-17:30), vakariņas (19:00-21:30)- “zviedru galds” galvenajā restorānā; bezalkoholiskie dzerieni, vietējie alkoholiskie dzērieni un daži importa alkoholiskie dzērieni noteiktā bārā (10:00-22:00).

KONTAKTINFORMĀCIJA:
www.sandybeach-resort.com

Atsauksmes

Viesnīcas apraksts ir sagatavots izmantojot viesnīcas publicēto informāciju. Brīdinām, ka aprakstos un attēlos ir iespējamas nepilnības, daļa no aprakstā minētajiem viesnīcas pakalpojumiem tiek sniegti tikai aktīvajā tūrisma sezonā. 

Ja neatradāt savu ceļojumu, lūdzu, rakstiet mums - piemeklēsim īsto!

Tālrunis *