cb@cb.lv | Tallinas iela 30
Kalnciema iela 116, Rīga

MALAGA, SOL TORREMOLINOS - DON PEDRO 4★

Meklēju izdevīgākos piedāvājumus.
Lūdzu uzgaidiet līdz 30 sekundēm!
Pieejamie datumi un cenas
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃
⁃⁃⁃  Rezervēt
Cenā ir iekļauts: lidojumi Rīga - Malaga, aizvešana uz viesnīcu; atpūta divvietīgā numurā viesnīcā ar norādīto ēdināšanu; aizvešana uz lidostu, lidojums Malaga - Rīga, 20kg bagāžas pārvadāšana.

SOL TORREMOLINOS - DON PEDRO 4★

Atrašanās vieta: Malaga, Torremolinosa
Ļoti labi 8.4/10
Viesnīca ar ļoti labām atsauksmēm no klientiem.
ATRAŠANĀS VIETA:
TORREMOLINOS, apmēram 800 m attālumā no kūrorta centra; apmēram 12 km attālumā no Malagas lidostas. Attālums līdz autobusu pieturai 100 m.

PLUDMALE:
El Bajondillo - apmēram 50 m attālumā no viesnīcas, publiska, smilšu. Maksas sauļošanās krēsli un saulessargi pludmalē.

VIESNĪCA:
Oficiālā kategorija – 4 zvaigznes, renovēta 2018. gadā, 342 numuri; viesnīca ir daļa no atpūtas kompleksa Complejo Sol Torremolinosā. Vestibils, reģistratūra, restorāns, bārs, valūtas maiņas punkts, bezvadu internets (Wi-Fi). Par papildu samaksu: seifs reģistratūrā, autostāvvieta, veļas tīrīšanas un gludināšanas pakalpojumi, ārsts pēc izsaukuma.

NUMURS:
Standarta: divvietīgs, apmēram 19 m², centrālais gaisa kondicionieris, vannas istaba (duša vai vanna, WC, fēns), satelīttelevīzija, telefons, balkons vai terase. Par papildu samaksu: seifs, mini bārs.

SPORTS UN IZKLAIDE:
Baseins, bērnu baseins, bezmaksas saulessargi un sauļošanās krēsli pie baseina; mini klubs (5-12 gadi), bērnu rotaļu laukums, periodiski notiek izklaides pasākumi pieaugušajiem un bērniem. Par papildu samaksu: SPA centra pakalpojumi.

KONTAKTINFORMĀCIJA:
www.melia.com

Atsauksmes

Viesnīcas apraksts ir sagatavots izmantojot viesnīcas publicēto informāciju. Brīdinām, ka aprakstos un attēlos ir iespējamas nepilnības, daļa no aprakstā minētajiem viesnīcas pakalpojumiem tiek sniegti tikai aktīvajā tūrisma sezonā. 

Ja neatradāt savu ceļojumu, lūdzu, rakstiet mums - piemeklēsim īsto!

Tālrunis *