cb@cb.lv | Tallinas iela 30
Kalnciema iela 116, Rīga

VĀCIJAS ATRAKCIJU PARKI: Berlīne, Zoo, Akvārijs, Haideparks, Safari, Serengeti parks

trip-pic
21. - 25. jūnijs
5 dienas | Vācija
Brīvo vietu skaits - 25
Valoda - latviešu/krievu
Ozolciems
no 375 €
460 €
Rezervēt
Pasteidzies! -85€
375 €
Viena vieta 460 €
Ar papildvietu 640 €
Agrās rezervēšanas akcija 375 €
Agrās rezervēšanas akcija (ar papildvietu) 555 €

Ceļojuma programma

Valsts: Vācija
VĀCIJAS ATRAKCIJU PARKI
BERLĪNE – ZOO – AKVĀRIJS – HAIDEPARKS – SAFARI –
SERENGETI PARKS
21.06. – 25.06.2024. 
5 dienas / Visas naktis viesnīcās
Ceļojuma cena: € 460. 

1.diena. 21.06. „Un ceļojums sākās...”
Izbraukšana no Rīgas. Laiks ceļā. Lietuva. Polija. Nakts Polijas teritorijā, 3* viesnīcā Slubices apkaimē.
2.diena. 22.06. „Jaunu piedzīvojumu gaidās...”
Brokastis*. Izbraukšana uz Berlīni. Iepazīšanās ar pilsētu. Mūsdienu Berlīne - ir viena no visspilgtākajām, daudzpusīgākajām un enerģiskākajām Eiropas pilsētām. Vēsturiskie pieminekļi, lielās tirdzniecības pasāžas, ekstravagantie veikaliņi, daudzās suvenīru bodītes, slavenais Berlīnes zoodārzs, Brandenburgas vārti, 368 metrus augstais televīzijas tornis ar skatu laukumu un rotējošo restorānu - tā ir Berlīne!
Berlīnes Zoodārzs ir ne tikai plašākais (35 h), bet arī vecākais (darbojas kopš 1844.g.) ZOO Vācijā. Te mitinās 17 tūkstoši dzīvnieku! Turklāt arī pats zoodārzs kā arhitektūras objekts ir ievērojama apskates vieta, sevišķi divu 27 tonnas smago ziloņu ieejas vārtos dēļ. Teritorijas plašums un sakoptība paver lieliskas iespējas patīkamai, mierpilnai pastaigai, kas ļauj atpūsties pēc ikdienas burzmas un steigas. Berlīnes zoodārzs ir kļuvis par neatņemamu Berlīnes un tās iedzīvotāju dzīves sastāvdaļu un par iemīļotu ģimenes atpūtas vietu, kurā labi jūtas gan dzīvnieki, gan bērni, gan viņu vecāki. Pārsteidzošs ir arī akvārijs, kas atrodas zooparkā. Tur var redzēt visu, sākot no zirnekļiem, čūskām un vardēm līdz pat iespaidīgām medūzām un haizivīm. Ja kāds vēlas pārliecināties par savu drosmi, var doties uz krokodilu mītni. Laiks ceļā.
Nakts 3* viesnīcā Hanoveres apkaimē. Ierašanās viesnīcā.
3.diena. 23.06. „Piedzīvojumu un pārsteigumu pasaulē...”
Brokastis*. Laiks ceļā. Izklaide un piedzīvojumi lielākajā Ziemeļvācijas atrakciju „pilsētā” – Haideparks! Parku vienmēr piepilda prieks, jautrība un bērnu smiekli. Atrakciju parks jau vairāk nekā 40 gadus priecē bērnus un pieaugušos. Ja vēlaties sev un saviem bērniem uzdāvināt dienu, kas piepildīta ar pozitīvām un neaizmirstamām emocijām, tad Haideparks ir priekš Jums! “Pūķu ala”, “Dēmonu lidojums”, “Nostaļģijas karuselis”, “Panorāmas lifts”, “Spoku medības”, “Pirātu kuģis”... Jūs gaida raftings, bobslejs, amerikāņu kalniņi un citas galvu reibinošas atrakcijas. Ir daudz atrakciju, kas sadzīvo ar mierīgiem nostūriem, kuros pēc galvu reibinošiem nobraucieniem un apļojumiem var laiski pavizināties kuģīšos vai vilcieniņos. Parkā ir padomāts arī par pašiem mazākajiem. Viņus priecēs gan vecumam piemērotas atrakcijas, gan krāsaini un koši leļļu un aktieru priekšnesumi! Lai Jums piedzīvojumiem piesātināta diena!
Nakts 3* viesnīcā Hanoveres apkaimē. Ierašanās viesnīcā.
4.diena. 24.06. „Safari pasaulē...”
Brokastis*. Izbraukšana uz Safari – Serengeti parku. Eiropas lielākais safari parks "Der Serengeti Park", kur apskatāmi vairāk nekā 1500 dzīvnieki, tostarp ziloņi, retie baltie tīģeri un lauvas. Braucot pa parka teritoriju, ik pa laikam ceļu aizšķērso degunradži, kamieļi, antilopes...
Safari nevar salīdzināt ar parasta zooloģiskā dārza apmeklējumu. Šeit Jums būs iespēja gan caur autobusa logu vērot žirafes, lauvas, tīģerus, paviānus un citus dzīvniekus brīvā dabā, gan pašiem barot un samīļot Eiropā sastopamos dzīvniekus – stirnas, kalnu kazas, ēzelīšus u.c.
"Der Serengeti Park" ir trīs lielas daļas: "Serengeti Safari" (safari parks), "Dschungel Safari" (Džungļu safari jeb mērkaķu un lemuru mītnes, kur var ieiet iekšā) un "Abenteuer Safari" (piedzīvojumu un atrakciju parks).
Safari daļu, pa kuru pārvietojas ar transportlīdzekļiem, veido daudzi lieli aploki, piemēram, "Dienvidāfrika", "Tundra", "Amazone", "Kenija" un "Savanna", kur atrodas nosaukumā ietvertajam reģionam atbilstoši dzīvnieki.
Džungļu safari daļā ir vairākas mītnes ar mērkaķiem un lemuriem, kur var ieiet iekšā un apskatīt zvēriņus tuvumā. Ja apsēžas un uzvedas mierīgi, kāds no ziņkārīgajiem ķepaiņiem parasti uzlec uz pleca vai pat uz īsu mirkli iekārtojas klēpī, ļaujot sevi noglāstīt. Karuseļi un atrakcijas "Abenteuer Safari" - gan galvu reibinoši karuseļi pieaugušajiem, gan mierīgāki – mazajiem apmeklētājiem. Un tas viss kopā ir neaizmirstamu emociju karuselis! Laiks ceļā. Nakts 2* viesnīcā Polijā.
5.dienas. 24.06. „Steidziet dalīties iespaidos ar mājiniekiem!..”
Brokastis*. Diena ceļā. Polija. Lietuva. Vēlu vakarā atgriešanās Rīgā.

Samaksas kārtība:
• Avansa iemaksa slēdzot līgumu 30% no ceļojuma summas.
• Atlikusī summa: 20 dienas pirms ceļojuma sākuma.

Ceļojuma cenā ietilpst:
• brauciens ar tūrisma klases autobusu,
• transporta un ceļa izdevumi,
• nakšņošana, 2* vai 3* viesnīcās, viesu namos pēc programmas, 2-3-vietīgos numuros ar ērtībām (WC, duša/vanna numurā), ierašanās laiks nakts mītnēs atkarīgs no maršruta specifikas, laika un ceļa apstākļiem,
• brokastis (*paredzētais brokastu laiks no pl.7-8., brokastu laiks tiek noteikts pēc ierašanās nakts mītnē, pēc grupas vadītāja norādījuma),
• grupas vadītāja pakalpojumi.

Piemaksas un papildus izdevumi:
• piemaksa, ja nepieciešams vienvietīgs numurs viesnīcā € 180
• piemaksa par papildvietu autobusā € 180
• ieejas biļetes muzejos, izklaides pasākumos
• pilsētas sabiedriskais transports
• AAS "BALTA'' medicīniskā apdrošināšana 4.50 € (65-69 gadu vecumā 9.00 €; 70-75 gadu vecumā 14.25 €).
• AAS “BALTA” medicīniskā apdrošināšana (ar COVID risku) 12.25 € (65 - 69 gadu vecumā 21.00 €; 70 – 75 gadu vecumā 32.50 € ).
• AAS “BALTA” medicīniskā apdrošināšana SENIORIEM (75+) 15.00€

Papildus izdevumi izbraukuma ekskursijām pēc izvēles: izbraukuma ekskursijas ir iekļautas cenā!!!

Izmaksas apskates objektiem, pasākumiem un ekskursijām:
Berlīnes ZOO 18,50 € (bērniem līdz 15 g.v. – 8,50 €); Berlīnes ZOO + Akvārijs 27,50 € (bērniem līdz 15 g.v. – 11,50 €); Haideparks 37 € BIĻETES JAIZPĒRK PIRMS CEĻOJUMA, Serengeti 46,50 € (bērniem līdz 12 g.v. – 36,50 €); Safari autobuss 6,50 €, Uzmanību!!! Pilsētu nodokļi (city tax) no 1,50 līdz 12,- € par nakti no personas.
2023. gada izmaksas

Atcerieties, ka...

• Pirms ceļojuma uz Jūsu noradīto e-pastu tiks nosūtīts ceļojuma dokuments (vaučers) ar visu nepieciešamo informāciju par ceļojumu (autobusa numurs, grupas vadītāja tālruņa numurs un praktiskie ieteikumi).
• Minimālais skaits grupā 33 tūristi, ja ceļotāju skaits ir mazāks, lai ceļojums notiktu, tiek piedāvāts brauciens ar mazāku vietu skaitu autobusu (iespējams bez WC).
• Minimālais skaits izbraukuma ekskursijās 30. 
• Tūroperators ir tiesīgs mainīt ekskursiju secību ceļojumā.
• Ieejas biļešu un citu papildizdevumu cenas, valūtas kurss, kā arī programmā norādītie laiki ir orientējoši un var mainīties.
• Ja ceļojumā dodaties viens un nav ar ko kopā izvietoties viesnīcas numurā, tad ir jāpiemaksā par vienvietīgu numuru.
• Grozījumi programmā un cenā iespējami LR normatīvo aktu ietvaros.
• Iespējamas nelielas grafika izmaiņas, vēla ierašanās viesnīcā un atgriešanās mājās sakarā ar neparedzētiem apstākļiem, (piemēram nelabvēlīgu ceļu satiksmes situāciju)

Ceļojumam nepieciešamie dokumenti:
• LR pilsoņa vai nepilsoņa pase, kas izdota pēc 2002.gada 30.jūnija un ir derīga vismaz 3 mēnešus pēc atgriešanās. Ja nepieciešamas vīzas, pasē jābūt brīvai vietai, kur tās ielīmēt.
• Latvijas pilsoņa personas apliecība ir izmantojama kā ceļošanas dokuments Eiropas Savienības, Eiropas Ekonomiskās zonas valstu un Šveices Konfederācijas teritorijā.
• Ceļojumā nav nepieciešamas obligātās medicīniskās formalitātes.
Klienta iemaksātās naudas apdrošināšanas līgums NR 764210220, AAS "BALTA"

Operators: SIA Ozolciems Tūre                                  Klienta paraksts

 

 

 

____________________________                           ___________________________

Pasteidzies! -85€
375 €
Viena vieta 460 €
Ar papildvietu 640 €
Agrās rezervēšanas akcija 375 €
Agrās rezervēšanas akcija (ar papildvietu) 555 €
Apdrošināšana 4.50 €
Apdrošināšana (65 g. - 69 g.v.) 9 €
Apdrošināšana (ar COVID risku) 12.25 €
Apdrošināšana (70 g. - 75 g.v.) 14.25 €
Apdrošināšana Senioriem (75+) 15 €
Atlaide bērniem līdz 14 g.v. 15 €
Apdrošināšana (65 g. - 69 g.v.)(ar COVID risku) 21 €
Apdrošināšana (70 g. - 75 g.v.)(ar COVID risku) 32.50 €
Ieejas biļete Haideparkā ( bērniem līdz 17 gadiem ) 37 €
Ieejas biļete Haideparkā 39 €
Piemaksa par single numuriņu 180 €

Ja neatradāt savu ceļojumu, lūdzu, rakstiet mums - piemeklēsim īsto!

Tālrunis *