cb@cb.lv | Tallinas iela 30
Kalnciema iela 116, Rīga

Tulpju festivāls Burbisķos (ZS Līcīši, Šauļi, Burbišķu muiža) GARANTĒTS

trip-pic
11. maijs
1 diena | Lietuva
Brīvas vietas ir pieejamas
Valoda - latviešu/krievu
Nikos Travel
no 35 € Rezervēt
Pamatcena 35 €

Ceļojuma programma

Plkst. 8.00 izbraukšana no Rīgas. Ierašanās ZS „Līcīši”. Tā atrodas ļoti skaistā vietā - Misas upes un mežu ielokā. SIA „Līcīši” dibināta 1992. gadā un ir viens no pirmajiem un joprojām lielākajiem kazu audzēšanas un kazas piena produktu ražošanas uzņēmumiem Latvijā. No 2005. gada darbojas kā bioloģiskās piena produktu pārstrādes uzņēmums, darba kvalitātes garantija ir 17 gadu ilgā pieredze kazas piena produktu ražošanā. Saimniecībā jums tiks piedāvāta iespēja apskatīt kazas piena pārstrādes procesu, aplūkot saimniecības dzīvniekus un ekskursijas noslēgumā nogaršot kazas piena produktus, kā arī tos iegādāties. Šauļi, ceturtā lielākā Lietuvas pilsēta. Tā tiek saukta par Ziemeļlietuvas galvaspilsētu. Parīze lepojas ar saviem Elizejas laukiem, nav iespējams runāt par Londonu, nepieminot Big Benu.. līdzīgi tā Šauļi var lepoties ar savu gājēju bulvāri. Tas ir trešais vecākais bulvāris Eiropā. Pilsētas iedzīvotāju un viesu iecienītā kājāmgājēju zona izrotājusies ar oriģinālu mazo arhitektūru. Apskatīsim arī vienu no skaistākajiem Lietuvas dievnamiem – Sv. Apustuļu Pētera un Paula Baltā katedrāli. Brīvais laiks kafejnīcu apmeklējumam un suvenīru iegādei. Turpinam ceļu uz Burbišķu muižu, kur katru gadu maijā ierodas vairāki tūkstoši cilvēki, jo tieši šeit notiek Tulpju svētki-festivāls- bagātīga tulpju izstāde, koncerti, gadatirgus. Plašajā parkā ir daudzas ūdenskrātuves, 15 saliņas, kuras savieno 12 tiltiņi. Lieliska vieta romantiskām pastaigām, lai izbaudītu īstu pavasara svētku noskaņojumu. Vakarā atgriešanās Rīgā.

Cenā iekļauts:
- Brauciens komfortablā autobusā;
- Gida - vadītāja pakalpojumi

Papildus izdevumi:

* Ekskursiju pakete- 25 EUR- pieaugušajiem, 22 EUR- studentiem, pensionāriem, skolēniem un invalīdiem, 15 EUR (iekļauta ieejas biļete un degustācija ZS Licīši, apskates ekskursija Šauļos un ieejas biļete Burbišķu muižā)
* Apdrosināšanas polise;
* Personīgie tēriņi

Apskates objektu secība var mainīties vietām. Cenas un papildu izdevumi ir norādīti pēc 24.01.2024 pieejamās informācijas.
.

Pamatcena 35 €
trip-pic

Ja neatradāt savu ceļojumu, lūdzu, rakstiet mums - piemeklēsim īsto!

Tālrunis *