cb@cb.lv | Tallinas iela 30
Kalnciema iela 116, Rīga

FRANCIJAS AZŪRA KRASTA MIRDZUMS: Egenberga, Kannas, atpūta pie Vidusjūras, Fragonara smaržas, Nica, Monako, Sentropē, Port Grimaud, Dižona, Bādenbādene, Karakallas termas

trip-pic
11. - 20. jūlijs
10 dienas | Francija
Brīvo vietu skaits - 36
Valoda - latviešu/krievu
Ozolciems
no 634 €
780 €
Rezervēt
Pasteidzies! -146€
634 €
Viena vieta 780 €
Ar papildvietu 1 092 €
Agrās rezervēšanas akcija 634 €
Agrās rezervēšanas akcija (ar papildvietu) 946 €

Ceļojuma programma

Valsts: Francija
FRANCIJAS AZŪRA KRASTA MIRDZUMS
EGENBERGA - KANNAS – ATPŪTA PIE VIDUSJŪRAS – FRAGONARA SMARŽAS – NICA – MONAKO – SENTROPĒ – PORT GRIMAUD – DIŽONA – BĀDENBĀDENE – KARAKALLAS TERMAS

10 dienas / Visas naktis viesnīcās
11.07. - 20.07.2024.
Ceļojuma cena: € 780. 

1. diena. 11.07. „Dodamies piedzīvojumos...”
Agri no rīta izbraukšana no Rīgas. Laiks ceļā. Lietuva, Polija. Nakts viesnīcā 3* Čehijā, Brno apkaimē.
2. diena. 12.07.  „UNESCO dārgumi Štīrijā...”
Brokastis*. Izbraukšana uz Austriju, laiks ceļā. Egenbergu pils greznās telpas un parks. 250 gadu laikā uzkrātie dārgumi – sienu un griestu gleznas, XVII gs.veidotais romantiskais pils parks, rozes, augļu un dekoratīvie koki, cilvēka un dabas meistardarbs vienā pils–parka ansamblī. Pārbrauciens uz Itāliju – ceļš vijas pa Alpu kalnu ieleju līdz pat mūsu naktsmājām pie Padujas. Iekārtošanās un nakts viesnīcā 3* pie Padujas.
3. diena. 13.07. „Franču Rivjēra mūs gaida...”
Brokastis*. Dodamies tālāk pāri Itālijai, gar Vidusjūru līdz pat Kannām. Vakara iepazīšanās ar Kannām: pilsētas galvenā iela Kruazet bulvāris - tās vienā pusē atrodas grezni veikali un viesnīcas, otrā – smilšu pludmale. Staigājot pa bulvāri nonākam pie galvenajiem pilsētas objektiem – Kinofestivālu pils un „Zvaigžņu” alejas. Vecpilsēta centrējas Lesikē rajonā, Monševaljē kalna nogāzē. Daļu vecpilsētas mūra joprojām var skatīt place de la Castre, kurā paceļas Cerības Dievmātes baznīca. Nakts viesnīcā 2* Nicas apkaimē. Ierašanās viesnīcā.
4. diena. 14.07.  „Vidusjūras čuksti...”
Brokastis*. Brīva diena Jūsu atpūtai. Pastaigas pa promenādi, iespēja nobaudīt jūras veltes un Francijas izsmalcinātos vīnus... Nakts viesnīcā 2* Nicas apkārtnē.
5. diena. 15.07. „Azūra krasta pērles....”
Brokastis*. Brīva diena. Piedāvājam doties izbraukuma ekskursijā „Azūra krasta pērles” uz Grasu un Nicu (par papildus samaksu 45 €). Dodamies uz kalnu ieskauto Grasu. Grasa ir pasaules smaržu rūpniecības centrs kopš 16.gs. Turpretī 18. un 19.gs. dibinātās smaržu ražotnes joprojām darbojas. Jums būs iespēja apmeklēt parfimērijas muzeju „Fragonar”, kur varēsiet ielūkoties smaržu darināšanas vēsturē un to tapšanā. Iespēja iegādāties sev tīkamākās, visīstākās Franču smaržas. Tālāk mūsu ceļš vedīs uz spožāko Azūras krasta pērli Nicu – Francijas Rivjēras grezno galvaspilsētu. Masēna laukums un centra modernā arhitektūra, ASV krastmala. Labāku vietu aktīvai atpūtai un pastaigām rivjērā grūti atrast. Vecpilsētas klusās ieliņas un Romas impērijas vēsturisko celtņu drupas, Eņģeļu līcis, Angļu krastmala, kurš gan spēj palikt vienaldzīgs no šī skaistuma? Pilsētas apskates ekskursija vietējā gida pavadībā. Vakarpusē atgiešanās un nakts viesnīcā 2* Nicas apkaimē. Ierašanās viesnīcā.
6. diena. 16.07.  „Karaliskā spozme Monako...”
Brokastis*. Brīva diena. Piedāvājam doties izbraukuma ekskursijā „Karaliskā spozme Monako” (par papildus samaksu 45 €). Dodamies uz aristokrātu paradīzi Monako – vienu no mazākajām, bet bagātākajām valstīm pasaulē, kur katrs stūrītis ir pārdomāts, valsts, kas var aug tikai uz augšu, kur spožumā un greznībā paceļas augsti debesskrāpji. Prinču kalns ar karaļa pili, Katedrāle ar princeses Greisas Kellijas apbedījuma vietu, skats no augšas uz Formula-1 trasi. Pēc vēlēšanās iespēja doties uz Montekarlo, kas ir greznākā valsts pilsēta, kur var ienirt azarta un greznības jūrā - slavenajā Montekarlo kazino, izmēģināt laimi var ik viens!!! Brīvs laiks. Iespēja apmeklēt Okeonogrāfijas muzeju. Atgriešanās 2* viesnīcā Nicas apkaimē.

7. diena. 17.07. „Leģendārais Sentropē un Port Grimaud...”
Brokastis*. Brīva diena. Piedāvājam doties izbraukuma ekskursijā „Leģendārais Sentropē un Port Grimaud” (par papildus samaksu 45 €). Laiks ceļā.
Sentropē – nosaukta par godu Svētajam moceklim Tropisam, X gs. pirātu emirāta Fraksineta pilsēta, vēlākos gadsimtos Provansas grāfistes pilsēta. XIX gs. – mākslinieku iecienīta apmešanās vieta – Matiss, Bonārs, Siņaks, Derens... šo mākslinieku darbi plaši pārstāvēti pilsētas muzejā... un leģendas dzimšana, iecienīta Francijas filmu skatuve – 1956.gads – pilsētā tiek filmēta filma “Un Dievs radīja sievieti...” ar Bridžitu Bardo, popularitāti palielina arī filmas ar Luija de Finesa piedalīšanos... Brīvs laiks izbaudīt Vidusjūras šalkas Francijas Azūra krastā...
Pēcpusdienā dodamies uz Port Grimaud - Francijas dienvidu tūristu apdzīvotu vieta, kuru dibināja arhitekts Fransuā Spoerry 1960. gadā, ar postmodernas plānošanas pilsētas raksturu, kas balstās uz tradicionālajām Vidusjūras apbūves formām. Pilsētas prototips ir Venēcija, ar visiem tās kanāliem un tiltiem... Brīvs brīdis nobaudīt jūras veltes... Atgriešanās 2* viesnīcā Nicas apkaimē.
8. diena. 18.07.“Burgundijas galvaspilsētā... ”
Brokastis*. Laiks ceļā. Ierašanās viduslaiku Burgundijas hercogistes galvaspilsētā Dižonā: vecpilsētas karkasmājas, Hercogu pils, gotiskā Dievmātes katedrāle, ko rotā himeras, slavenais Žakmāra pulkstenis, pilsētas simbols – pūce, kas nes laimi! Pārbrauciens un nakts 2* viesnīcā Milūzas apkaimē.
9. diena. 19.07.„Eiropas aristokrātijas šarms un termas...”
Brokastis*. Laiks ceļā. Ierašanās Bādenbādenē. Jūgendstila, parku, spēļu, atpūtas, klimata kūrorts... Pastaiga pa pilsētu un iespēja relaksēties termālajos baseinos, kas dos jaunus spēkus atpakaļ ceļam mājup... Laiks ceļā. Nakts 3* viesnīcā Legnices apkaimē. Velu vakarā, naktī, ierašanās viesnīcā.
10. diena. 20.07.„Ceļš uz māju pusi...”
Brokastis*. Laiks ceļā. Polija. Lietuva. Vēlu vakarā, naktī, atgriešanās Rīgā.

Samaksas kārtība
• Avansa iemaksa slēdzot līgumu 30% no ceļojuma summas.
• Atlikusī summa: 20 dienas pirms ceļojuma sākuma.

Ceļojuma cenā ietilpst:
• brauciens ar tūrisma klases autobusu,
• transporta un ceļa izdevumi,
• nakšņošana, 2* vai 3* viesnīcās, viesu namos pēc programmas, 2-3-vietīgos numuros ar ērtībām (WC, duša/vanna numurā), 3-vietīgie numuri pēc pieprasījuma, ierašanās laiks nakts mītnēs atkarīgs no maršruta specifikas, laika un ceļa apstākļiem,
• brokastis (*paredzētais brokastu laiks no pl.7-8., brokastu laiks tiek noteikts pēc ierašanās nakts mītnē, pēc grupas vadītāja norādījuma),
• grupas vadītāja pakalpojumi.

Piemaksas un papildus izdevumi :
• piemaksa, ja nepieciešams vienvietīgs numurs viesnīcā 255 €
• piemaksa par papildvietu autobusā 315 €
• ieejas biļetes muzejos, izklaides pasākumos
• pilsētas sabiedriskais transports
• AAS "BALTA'' medicīniskā apdrošināšana 9.00 € (65 - 69 gadu vecumā 18.00 €; 70 – 75 gadu vecumā 28.50 € )
• AAS “BALTA” medicīniskā apdrošināšana (ar COVID risku) 24.50 € (65 - 69 gadu vecumā 42.00 €; 70 – 75 gadu vecumā 65.00 € ).
• AAS “BALTA” medicīniskā apdrošināšana SENIORIEM (75+) 30.00 €

Papildus izdevumi ekskursijām pēc izvēles:
Izbraukuma ekskursija „Azūra krasta pērles” 45 €; Izbraukuma ekskursija „Karaliskā spozme Monako” 45 €; Izbraukuma ekskursija „Leģendārais Sentropē un Port Grimaud” 45 €.
Pilna izbraukuma ekskursiju paketes cena (bez ieejas biļetēm) 135 €. IZDEVĪGI: iegādājoties pilno izbraukuma ekskursiju paketi pirms ceļojuma cena 105 €, bērniem līdz 14g. 85 €.
Ieejas biļetes nav iekļautas izbraukuma ekskursijas cenā un tiek apmaksātas uz vietas.
*Izbraukuma ekskursijas dienā papildus samaksā ir iekļauts – degviela, maksas ceļi un ceļu nodokļi, stāvvietas, gida vai grupas vadītāja pakalpojumi.

Izmaksas apskates objektiem, pasākumiem un ekskursijām:
Egenbergas pils interjers un parks 18 €; Muzeji Francijā 12-20 € Pusdienas Eiropas teritorijā ~20-30 €;
Uzmanību!!! Pilsētu nodokļi (city tax) no 1,50 līdz 12,- € par nakti no personas.
2023. gada izmaksas

Atcerieties, ka...

• Pirms ceļojuma uz Jūsu noradīto e-pastu tiks nosūtīts ceļojuma dokuments (vaučers) ar visu nepieciešamo informāciju par ceļojumu (autobusa numurs, grupas vadītāja tālruņa numurs un praktiskie ieteikumi).
• Minimālais skaits grupā 33 tūristi, ja ceļotāju skaits ir mazāks, lai ceļojums notiktu, tiek piedāvāts brauciens ar mazāku vietu skaitu autobusu (iespējams bez WC).
• Minimālais skaits izbraukuma ekskursijās 30. 
• Tūroperators ir tiesīgs mainīt ekskursiju secību ceļojumā.
• Ieejas biļešu un citu papildizdevumu cenas, valūtas kurss, kā arī programmā norādītie laiki ir orientējoši un var mainīties.
• Ja ceļojumā dodaties viens un nav ar ko kopā izvietoties viesnīcas numurā, tad ir jāpiemaksā par vienvietīgu numuru.
• Grozījumi programmā un cenā iespējami LR normatīvo aktu ietvaros.
• Iespējamas nelielas grafika izmaiņas, vēla ierašanās viesnīcā un atgriešanās mājās sakarā ar neparedzētiem apstākļiem, (piemēram nelabvēlīgu ceļu satiksmes situāciju)

Ceļojumam nepieciešamie dokumenti:
• LR pilsoņa vai nepilsoņa pase, kas izdota pēc 2002.gada 30.jūnija un ir derīga vismaz 3 mēnešus pēc atgriešanās. Ja nepieciešamas vīzas, pasē jābūt brīvai vietai, kur tās ielīmēt.
• Latvijas pilsoņa personas apliecība ir izmantojama kā ceļošanas dokuments Eiropas Savienības, Eiropas Ekonomiskās zonas valstu un Šveices Konfederācijas teritorijā.
• Ceļojumā nav nepieciešamas obligātās medicīniskās formalitātes.
Klienta iemaksātās naudas apdrošināšanas līgums NR 764210220, AAS "BALTA"

Operators: SIA Ozolciems Tūre                                  Klienta paraksts

 

 

 

____________________________                           _________________________

Pasteidzies! -146€
634 €
Viena vieta 780 €
Ar papildvietu 1 092 €
Agrās rezervēšanas akcija 634 €
Agrās rezervēšanas akcija (ar papildvietu) 946 €
Apdrošināšana 9 €
Apdrošināšana (65 g. - 69 g.v.) 18 €
Apdrošināšana (ar COVID risku) 24.50 €
Apdrošināšana (70 g. - 75 g.v.) 28.50 €
Apdrošināšana Senioriem (75+) 30 €
Apdrošināšana (65 g. - 69 g.v.)(ar COVID risku) 42 €
Apdrošināšana (70 g. - 75 g.v.)(ar COVID risku) 65 €
Piemaksa par izbraukuma ekskursiju paketi (bērniem līdz 14 g.)(bez ieejas biļetēm) 85 €
Piemaksa par izbraukuma ekskursiju paketi (bez ieejas biļetēm) 105 €
Piemaksa par single numuriņu 255 €

Ja neatradāt savu ceļojumu, lūdzu, rakstiet mums - piemeklēsim īsto!

Tālrunis *