cb@cb.lv | Tallinas iela 30
Kalnciema iela 116, Rīga

RIMINI, A CASA NOSTRA (RIMINI) 3 ★

Meklēju izdevīgākos piedāvājumus.
Lūdzu uzgaidiet līdz 30 sekundēm!
Pieejamie datumi un cenas
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃
⁃⁃⁃  Rezervēt
Cenā ir iekļauts lidojums Rīga – Rimini, bagāžas pārvadāšana 8/20kg, aizvešana uz viesnīcu, viesnīca ar norādīto ēdināšanu, aizvešana uz lidostu un lidojums Rimini- Rīga. Papildus viesnīcā jāapmaksā kūrorta nodoklis (līdz 3 eur/cilv dienā).

A CASA NOSTRA (RIMINI) 3 ★

Atrašanās vieta: Rimini, Rimini
Ekonom. 7.8/10
Ekonomiskās klases viesnīca ar VIDUVĒJU novērtējumu klientu vērtējumā. Šādu viesnīcu iesakām izvēlēties TIKAI gadījumā, ja numuriņa, viesnīcas un ēdināšanas KVALITĀTE NAV SVARĪGA.
Komentārs
Atpūtieties privātajā pludmalē vai izbaudiet citas atpūtas iespējas, piemēram, sezonālo āra baseinu. Šajā viesnīcā ir arī bezmaksas bezvadu interneta pieslēgums, konsjerža pakalpojumi un televizors koplietošanas telpās. Nokļūšana līdz tuvējām apskates vietām ir ērta, izmantojot transporta pakalpojumus (par papildu maksu).
Izbaudiet maltīti restorānā vai uzkodas viesnīcas kafejnīcā/kafejnīcā. Noslēdziet savu dienu ar dzērienu bārā/atpūtas telpā. Bezmaksas bufetes tipa brokastis tiek pasniegtas katru dienu no pulksten 7:30 līdz 11:00.
Piedāvāto ērtību klāstā ietilpst bagāžas glabātuve, seifs reģistratūrā un lifts. Uz vietas ir pieejama pašapkalpošanās autostāvvieta (par maksu).
Jūtieties kā mājās vienā no 33 numuriem ar gaisa kondicionētāju un plakanā ekrāna televizoriem. Bezmaksas bezvadu interneta piekļuve nodrošina savienojumu, un jūsu izklaidei ir pieejamas digitālās programmas. Privātajās vannas istabās ir dušas, bidē un fēni. Ērtību klāstā ietilpst seifi un rakstāmgaldi, un uzkopšana tiek nodrošināta katru dienu.

Atrašanās vieta
Nakšņojot naktsmītnē Hotel A Casa Nostra pilsētā Rimini, jūs esat savienots ar sanāksmju centru; 2 minūšu brauciena attālumā ir Rimini pludmale un 7 minūšu brauciena attālumā no Viale Ceccarini. Šī viesnīca atrodas 10,9 km attālumā no Rimini Fiera izstāžu centra un 11,6 km attālumā no Misano pasaules trases Marco Simoncelli.

Pakalpojumi un ērtības
Pludmales saulessargi
Autostāvvieta (vietu skaits ierobežots)
Sanāksmju telpu skaits - 1
Televīzija koplietošanas telpās
Bezmaksas WiFi
Bāru/atpūtas telpu skaits - 1
Paredzētas smēķēšanas vietas
Palīdzība ceļojumu/biļešu iegādei
Pludmales dvieļi
Apgabala maršruta autobuss: maksas pakalpojums
Blakus privāta pludmale
Bagāžas glabātuve
Bezmaksas brokastis
Reģistratūra (ierobežots laiks)
Restorānu skaits - 1
Sezonas āra baseins
Seifs reģistratūrā
Kafejnīcu/kafejnīcu skaits - 1
Uzkodu bārs/deli
Paredzētas smēķēšanas vietas (tiek piemērota soda nauda)
Kafija/tēja koplietošanas telpās
Bērnu baseins
Lifts/lifts
Pašapkalpošanās autostāvvieta: maksas pakalpojums
Terase
Pludmales sauļošanās krēsli
Konsjerža pakalpojumi

Atsauksmes

Viesnīcas apraksts ir sagatavots izmantojot viesnīcas publicēto informāciju. Brīdinām, ka aprakstos un attēlos ir iespējamas nepilnības, daļa no aprakstā minētajiem viesnīcas pakalpojumiem tiek sniegti tikai aktīvajā tūrisma sezonā. 

Ja neatradāt savu ceļojumu, lūdzu, rakstiet mums - piemeklēsim īsto!

Tālrunis *