cb@cb.lv | Tallinas iela 30
Kalnciema iela 116, Rīga

TENERIFE, LAS PIRAMIDES 3★

Meklēju izdevīgākos piedāvājumus.
Lūdzu uzgaidiet līdz 30 sekundēm!
Pieejamie datumi un cenas
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃
⁃⁃⁃  Rezervēt
Cenā ir iekļauts: tiešais lidojums Rīga-Tenerife a/k AirBaltic, lidostu nodokļi, bagāža 20kg, aizvešana uz viesnīcu, viesnīcas numurs (reģistrēšanās pēc 14:00, izrakstīšanās līdz 10:00 vai 12:00), aizvešana uz lidostu, lidojums Tenerife-Rīga. Papildus izmaksas: veselības apdrošināšana.

LAS PIRAMIDES 3★

Ekonom. 7.0/10
Ekonomiskās klases viesnīca ar VIDUVĒJU novērtējumu klientu vērtējumā. Šādu viesnīcu iesakām izvēlēties TIKAI gadījumā, ja numuriņa, viesnīcas un ēdināšanas KVALITĀTE NAV SVARĪGA.
Komentārs
Ideāla vieta aktīvai atpūtai draugu lokā. Atrodas Las Amerikas kūrortā, netālu no pludmales un daudzām apskates un izklaides vietām, netālu no veikaliem, bāriem un naktsklubiem. Viesnīcā ir divi lieli peldbaseini, kā arī restorāns un bārs pie baseina. Ērtu atpūtu pēc notikumiem bagātas dienas nodrošina labiekārtotas studijas.

Atrašanās vieta
PLAYA DE LAS AMERICAS kūrortā, tuvākie veikali aptuveni 100 m attālumā no viesnīcas; apmēram 700 m attālumā no centra; apmēram 15 km attālumā no Tenerifes lidostas (Reina Sofia).

Pludmale
Publiska, smilšu-akmeņu, apmēram 700 m attālumā no viesnīcas, maksas saulessargi un sauļošanās krēsli.

Viesnīca
Oficiālā kategorija- 3 atslēgas, renovēta 2021.gadā (numuri un sabiedriskās zonas), 388 numuri, 4 ēkas, vestibils, diennakts reģistratūra, restorāns (ir arī bērnu krēsli un ēdienkarte, veģetārie ēdieni), bārs, kafejnīca. Par papildu samaksu: internets, friziera un veļas tīrīšanas pakalpojumi, veikals.

Numurs
Studio: divvietīgs (maks. 3+1 bērns, ar iespeju izvietot 1 vai 2 papildu gultas), aptuveni 25 m², vannas istaba (vanna vai duša, WC), telefons, ledusskapis, virtuves zona, bezmaksas bērnu gultiņa bērniem līdz 2 gadu vecumam (pēc pieprasījuma pirms ierašanās), balkons (galds un krēsli). Par papildu samaksu: seifs, TV, skats uz baseinu.

Sports un izklaide
4 baseini (tai skaitā 2 apsildāmi ziemas sezonā), bērnu baseins, bezmaksas saulessargi un sauļošanās krēsli pie baseiniem, bērnu rotaļu laukums, vakara izklaides programma.

Viss iekļauts
Brokastis (8:00-10:30), pusdienas (13:00-15:00), vakariņas (19:00-21:30)- “zviedru galds” restoranā; uzkodas notiektā bārā (11:00-12:30 un 15:30-18:30); vietējie bezalkoholiskie un alkoholiskie dzērieni noteiktā bārā (10:00-22:30).

Piezīmes
www.laspiramidesresort.com

Atsauksmes

Viesnīcas apraksts ir sagatavots izmantojot viesnīcas publicēto informāciju. Brīdinām, ka aprakstos un attēlos ir iespējamas nepilnības, daļa no aprakstā minētajiem viesnīcas pakalpojumiem tiek sniegti tikai aktīvajā tūrisma sezonā. 

Ja neatradāt savu ceļojumu, lūdzu, rakstiet mums - piemeklēsim īsto!

Tālrunis *